Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • sadıker bu başlıktaki tüm sayfaları bir oku eğer okumadıysan;

http://forum.donanimhaber.com/m_9281706/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

quote:

Orjinalden alıntı: Hemisferik

180-190 liraya bulunabiliyor ancak dts ses özelliği olmaması en büyük eksi özelliği bence,dijital anfin ve 5+1 sistemin var ise izlediğin dvd filminde dts özelliği olsa bile 5960 ta dts çıkışı olmadığından bu özelliği alamıyorsun,bence amaçlarını belirle en çok ne izleyeceksin,neler önemli senin için neler değil onlara karar ver 5960 tatmin ederse ona göre al derim.

2 kanal ses bile yeter bana. Sadece görüntüde sorun olmasın yeter. En çok merak ettiğim de hdtv riplerde nasıl performans verdiği. Hdtvrip derken lost, prison break gibi dizileri kastediyorum.
    Bir de 80 GB'lık usb hdd'ye sahibim. Usb hdd ile sorunsuz çalışır mı onu da merak ediyorum. Onlarca filmi hdd'ye atıp teker teker izlemek çok rahat olur doğrusu. :)

usb hdd işini bilemem ama, dizileri cok rahat izleyebilirsin hdrip olanları da açıyor. diziler mükemmel izleniyor. lost prison break vs perf harika.

bu arada usb hdd yi nereye baglayacaksın?? usb portu yokki bu aletin?

• quote:

Orjinalden alıntı: cache

Merhaba,

Normalde konu ile ilgili topic açmıştım ama galiba mesajı buraya yazmak gerekiyormuş. O yüzden aşağıya kopyalıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

------------------------------------------------------------------

Herkese merhaba,

Ben kendi player'ımda yaşadığım iki farklı problemden bahsetmek istiyorum (Forumu karıştırdım ama bilgi bulamadım, eğer daha önceden yazılmışsa şimdiden kusura bakmayın :))

Benim divx player'ımda, eğer 2 avi'li bir film izliyorsam, genellikle problem çıkıyor. Şöyle ki; birinci avi bittikten sonra ikinci avi'ye geçildiğinde yine birinci avi'nin altyazısı görünüyor. Altyazı seçmek istediğim zaman da 1/1 olarak sanki sadece bir altyazı varmış gibi davranıyor. Hatta bir ya da iki kere şöyle bir problemle de karşılaştım; birinci avi'yi izlerken ikinci avi'nin altyazısı görüntüleniyor. Yine altyazı seçmek istediğimde aynı şekilde 1/1 altyazı görünüyor. Fakat nadir de olsa bazen 2 avi'li filmleri problemsiz izleyebiliyorum. Bu konuda çok müzdaribim. Eğer bu problemi yaşayan ve problemin çözümünü bilen arkadaşlar varsa, benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Bir ikinci konudan da bahsetmek istiyorum. Bu problem player'ı aldığım ilk zamanlar yoktu. Son zamanlarda başladı. Filmleri izlerken ara sıra 1-2 sn. öteye atlama yapıyor. Geri alıp tekrar izlemek istediğimde aynı yerde yine atlama yapıyor. Bununla ilgili olarak böyle problem olan birden fazla filmi farklı medyalara, farklı dvd yazıcıları kullanarak da yazdım fakat sonuç değişmedi. Bu sefer aynı yerde olmasa da filmin başka bir yerinde yine atlama yaptı. Aynı problemi yaşayan en az 2 tanıdığım kişi daha var Voxline DVD933 kullanan. Yine bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa acil yardım rica ediyorum.

Not: Kullandığım yazılım 6629-divx-933b-voxline-eon-20060106 (bank30.rom)

Şimdiden teşekkürler.

Herkese kolay gelsin.

Cache

filmi seçmeden once altyazı dosyasının üzerinde gelip subt tuşuna bas, ondan sonra filmi seçip oynat. 2.cdye geçinde filmi durdur, sonra 2.altyazıya aynı işlemi yapıp devam et. bu şekilde sorun yaşamazsın.

atlama olayını bende yasıyorum maalesef bi cozum bulamadım, aynı filmi 100 kere de izlesen aynı yerde takılıyor garip bir sorun hakkaten:)

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seb_gymn -- 6 Mayıs 2007; 23:27:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Seb_gymn

quote:

Orjinalden alıntı: cache

Merhaba,

Normalde konu ile ilgili topic açmıştım ama galiba mesajı buraya yazmak gerekiyormuş. O yüzden aşağıya kopyalıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

------------------------------------------------------------------

Herkese merhaba,

Ben kendi player'ımda yaşadığım iki farklı problemden bahsetmek istiyorum (Forumu karıştırdım ama bilgi bulamadım, eğer daha önceden yazılmışsa şimdiden kusura bakmayın :))

Benim divx player'ımda, eğer 2 avi'li bir film izliyorsam, genellikle problem çıkıyor. Şöyle ki; birinci avi bittikten sonra ikinci avi'ye geçildiğinde yine birinci avi'nin altyazısı görünüyor. Altyazı seçmek istediğim zaman da 1/1 olarak sanki sadece bir altyazı varmış gibi davranıyor. Hatta bir ya da iki kere şöyle bir problemle de karşılaştım; birinci avi'yi izlerken ikinci avi'nin altyazısı görüntüleniyor. Yine altyazı seçmek istediğimde aynı şekilde 1/1 altyazı görünüyor. Fakat nadir de olsa bazen 2 avi'li filmleri problemsiz izleyebiliyorum. Bu konuda çok müzdaribim. Eğer bu problemi yaşayan ve problemin çözümünü bilen arkadaşlar varsa, benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Bir ikinci konudan da bahsetmek istiyorum. Bu problem player'ı aldığım ilk zamanlar yoktu. Son zamanlarda başladı. Filmleri izlerken ara sıra 1-2 sn. öteye atlama yapıyor. Geri alıp tekrar izlemek istediğimde aynı yerde yine atlama yapıyor. Bununla ilgili olarak böyle problem olan birden fazla filmi farklı medyalara, farklı dvd yazıcıları kullanarak da yazdım fakat sonuç değişmedi. Bu sefer aynı yerde olmasa da filmin başka bir yerinde yine atlama yaptı. Aynı problemi yaşayan en az 2 tanıdığım kişi daha var Voxline DVD933 kullanan. Yine bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa acil yardım rica ediyorum.

Not: Kullandığım yazılım 6629-divx-933b-voxline-eon-20060106 (bank30.rom)

Şimdiden teşekkürler.

Herkese kolay gelsin.

Cache

filmi seçmeden once altyazı dosyasının üzerinde gelip subt tuşuna bas, ondan sonra filmi seçip oynat. 2.cdye geçinde filmi durdur, sonra 2.altyazıya aynı işlemi yapıp devam et. bu şekilde sorun yaşamazsın.

atlama olayını bende yasıyorum maalesef bi cozum bulamadım, aynı filmi 100 kere de izlesen aynı yerde takılıyor garip bir sorun hakkaten:)

kolay gelsin.

Çok teşekkürler.

Deneyip bilgi veririm.

Cache

• buraya kadar yazılanların büyük kısmını okudum.ama daha okumaya başlamadan önce bir voxline siyah sahibi olmuştum.hala 15 günlük deneme süresindeyim ama henüz bi yamuğunu görmedim.gerek dvd,gerek vcd,gerekse divx'te hiç problem yaşamadan izledim filmleri.79ytl'ye aldım ama aldıktan sonra bir firmanın (yanlış hatırlamıyorsam teknosa'nın) broşüründe gri olanının 85ytl'ye olduğunu gördüm.ama ben hala siyah ile gri arasında fark olabileceğini düşünmüyorum.ne yani aynı firma aynı model adı altında ürünlerinde farklı işlemci farklı board mı kullanacak?ööle bişi düşünseydi modelleri farklılaştırırdı die düşünüyorum.

yani varsa bile o gri ve siyah ayrımı ilk zamanlar üretilen gri'nin kaliteli olmasından kaynaklanıyor sanırım.sonra siyah ve gri olarak ikiye ayırmışlar renkleri ve ellerinde hangi kartlar varsa ya da az maliyetliyse onları kullanmışlar.bence bööle bi ayrım yok.elektronik aletler şans işi bi de.en kaliteli dediimiz markalarda bile sorun çıkabilio, en paspal dediimiz markalar da harikalar yaratabilio

haddimi aşarak biraz gevezelik yaptım.kusura kalmayın.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baront49 -- 10 Mayıs 2007; 23:05:55 >

• SELAM arkaladaşlar kendi sitesinde de kaldırılmış bulamıyoprum, aldığım gri cihazda 3. firmware dosyası yüklü halde ve 4.yü yüklemek istiyorum altyazı problemleri var çünkü. yanlız promarkette kaldırılmış bu sürüm? nedenini bilen varmı?

bu sürüm hala en iyisiyse bana biri yollayabilirmi bu sürümü.. çok teşekkürler..
  • Arkadaşlar bende de gri Voxline var.ve ses sistemi almak istiyorum.Almayı düşündüğüm 3 ses sistemi var.
    1-Microlab x23
    2-Microlab A-6664
    3-Logitech x540

Acaba bu ses sistemleri ile bu aleti kullanan var mı bana sorun yaratır mı?
  • Merhaba,

Geçenlerde bende İstanbuldan bir Gri Voxline alma şansına sahip oldum.
    Genel olarak memnunum.

2 sorum var.

1.cisi film seyrederken aşağıdan ve yukardan önemli bir bölüm siyah bant şeklinde, filmin görülebildiği alanı nasıl artırabilirim.

2.cisi bazı divx filmlerde yüksek çözünürlük diyerek filmi açmadı.

Bu filmleri voxline'da seyretmek için bir yol varmı? Varsa Nasıl?

Öncelikle Voxline divx player hakkında bilgi ve tecrüblerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Sayenizde hiç bilmediğim bir marka olan Voxline divx player'ı aldım.

Hala benim gibi GRİ VOXLİNE DİVX PLAYER arayanlara yardımcı olmaya çalışayım.

İzmirde Bostanlı Carrefour içinde teşhir ürünü olarak hala bir adet GRİ VOXLİNE vardı.(Tabii Teşhir ürün Tercih Ederseniz)

İstanbul Beylikdüzü Tarafında olanlar için ise henüz satılmadıysa 3-4 adet GRİ VOXLİNE vardı bir süre önce.

Beylikdüzü Beko fabrikası yakınında İstanbul Outlet diye bir alışveriş merkezi var. İçindeki EP-CENTER'DA 3-4 tane GRİ VOXLİNE vardı birkaç hafta önce bilginiz olsun.

Sorularımı yanıtlamayı unutmayın LÜTFEN.

Şimdiden Teşekkürler.

• Arkadaşlar Voxline için 2 soru sormuştum.

Yardımcı olabilecek kimse yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nw22

Merhaba,

Geçenlerde bende İstanbuldan bir Gri Voxline alma şansına sahip oldum.
    Genel olarak memnunum.

2 sorum var.

1.cisi film seyrederken aşağıdan ve yukardan önemli bir bölüm siyah bant şeklinde, filmin görülebildiği alanı nasıl artırabilirim.

2.cisi bazı divx filmlerde yüksek çözünürlük diyerek filmi açmadı.

Bu filmleri voxline'da seyretmek için bir yol varmı? Varsa Nasıl?

Öncelikle Voxline divx player hakkında bilgi ve tecrüblerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Sayenizde hiç bilmediğim bir marka olan Voxline divx player'ı aldım.

Hala benim gibi GRİ VOXLİNE DİVX PLAYER arayanlara yardımcı olmaya çalışayım.

İzmirde Bostanlı Carrefour içinde teşhir ürünü olarak hala bir adet GRİ VOXLİNE vardı.(Tabii Teşhir ürün Tercih Ederseniz)

İstanbul Beylikdüzü Tarafında olanlar için ise henüz satılmadıysa 3-4 adet GRİ VOXLİNE vardı bir süre önce.

Beylikdüzü Beko fabrikası yakınında İstanbul Outlet diye bir alışveriş merkezi var. İçindeki EP-CENTER'DA 3-4 tane GRİ VOXLİNE vardı birkaç hafta önce bilginiz olsun.

Sorularımı yanıtlamayı unutmayın LÜTFEN.

Şimdiden Teşekkürler.

1- düzeltemezsin filmim orjinalı o şekilde kaydedilmiş
    2- voxline belli bir satır*sütun çözünürlüğünü destekliyor rakamları tam hatırlamıyorum geçmiş sayfalarda bol bol zikredilmişti. bundan yüksek çözünürlüklü filmleri ise ya bilgisayarda seyredeceksin yada bilgisayarda bir program yardımıyla çöüznürlüğünü düşürüp tekrar cd yazdırıp seyredeceksin .

• Meraba arkadaşalar izlere bir sorum olacak düm akşam ps2 de dvd seyrediyordum çıkarttım voxline ye taktim ama görüntü ps2 deki kadar pürüzsüz değildi kullandığın kablo 2 ytl lik bir rgb kablosu daha iyilerini alsam görüntü ps2 deki kadar pürüzsüz olurmu yoksa voxline ps2 kadar net görüntü veremiyormu
  • Siyah cihazlara ait bir yazılım çıkarmadılar mı hala? Benim cihaz pek sorun çıkarıyor diyemem ancak bazı arkadaşların bahsettiği üzere Altyazıları gösterirken eksik kısımlar kalabiliyor sebebide söylendiği gibi sadece 3 satır göstermesi birde film sırasında saniyelik yavaşlamalar oluyor mesela 10 saniyelik ağır çekim düşünün. Mesela geçenlerde film izlemeye başlamıştım işim çıktığından dondurup gitmiştim geldiğimde devam ettim ancak filmi açamadı bende divx i çıkardım tekrar taktım fakat filmi izleyemedim çünkü sürekli donmalar yaptı ki ilk izlememde böyle bir sorun yoktu. Böyle garipliklerle karşılaşanlar oldu mu hiç????
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

Arkadaşlar bende de gri Voxline var.ve ses sistemi almak istiyorum.Almayı düşündüğüm 3 ses sistemi var.
    1-Microlab x23
    2-Microlab A-6664
    3-Logitech x540

Acaba bu ses sistemleri ile bu aleti kullanan var mı bana sorun yaratır mı?

Valla ben de özellikle Logitech x540'ı düşünüyorum ama Voxline'a bağlamak konusunda hiç tecrübem yok.Birileri bu konuda bizi aydınlatırsa çok sevinirim.
    nasıl ve hangi girişlere bağlanacak,aparat filan lazım mı gibi.
  • arkadaşlar

1 senedir voxline kullanıyorum müsadenizle ben de yorumlarımı paylaşayım

bugune kadar açmadığı dvd/divx le karşılaşmadım
    2+1 ses sistemi ile birlikte kullanıyorum nazarlar değmesin çok memnunum
    kumandası kaba bu doğru ancak kesinlikle fonksiyonel ve kumandayla reveiver birbirini görmeden de canavar gibi çalışıyor
    cd tray çok ince tamam ama üstüne oturmadığınız sürece bir şey olmaz, kıılmasından korkmak bence biraz abartı

bence eksileri:
    elektrik kesildiği zaman eğer power switch i kapatmadıysanız, diğer değişle sadece kumandadan kapattıysanız elektrik geri geldiğinde cihaz otomatik açılıyor ve siz farkedip kapatana kadar da açık kalıyor (ki bunun cihazı bozması muhtemel)
    dosya isimlerinin ve altyazı isimlerinin tamamı ekrana sığmadığı için bazen film dosyasıyla altyazı dosyasını eşleştirmek can sıkıyor
    yeşil ekran problemi, belirli bir süre izledikten sonra ben de bunu yaşıyorum servis yolu göründü

bu fiyata daha iyisi şamda kayısı

• bende eski kasa voxline var 2 yıldır gumbur gumbur kullanıyorum maşallah. bu siyah kasanın boyle sorunlarını okuyunca dumur oldum açıkcası.
  • Arkadaşlarherkes istiyor ama şu 4. versiyon u kimse bir yerlere upload etmior. lütfen allah rızası için saat sabah 6 ya kadar biri bunu bana ulaştırabilir mi? sabah istanbul a gitcem ve istanbul daki evde bu cihazdan var ama netim yok başka zaman indiremem... 5dk benim için uğraşıp şu versiyonu bana ister mail yoluyla verin isterseniz de dosya paylaşım sitelerinden birine koyun. Eski linklerin hepsi öldü. Kendi sitesinde bile yok versiyon... Var görünüo tıklıosun dosya bulunamadı dio... gönderin şunu lütfen artık...

Mail: aykutdalay@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizardkingx -- 28 Mayıs 2007; 0:50:02 >
  • bu cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl
    yalnız çözünürlük olarak kasdetmiyorum
    yani D/A converter (bit ve Hz. cinsinden) görüntü ve ses işleme değerleri nedir acaba
    hiç bir yerde bulamadım
    klavuzunda yazıyordur özellikle kullanan arkadaşlardan rica etsem bulabilirlermi
  • Ne yani artık Voxline bitti mi beyler, artık yazılım desteği de sunulmuyor sayfasında
    Böyle güzel cazip bir ürünü nasıl olurda bu kadar çabuk tüketirler yazıklar olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: machiner.

bu cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl
    yalnız çözünürlük olarak kasdetmiyorum
    yani D/A converter (bit ve Hz. cinsinden) görüntü ve ses işleme değerleri nedir acaba
    hiç bir yerde bulamadım
    klavuzunda yazıyordur özellikle kullanan arkadaşlardan rica etsem bulabilirlermi

192 Khz/24 bit arkadaşım...
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.