Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: friedman

alt yazı dosyasının üstüne gelip kumandanın sol üst bölümünde yer alan SUBT tuşuna bas Divx altyazı seçildi yazısı çıkar. Sonra zaten filmin üstünde enter'a basıyorsun...

teşekkürler sn.fuatturkrap , dün akşam denedim.aynen yine açılmıyor.fakat daha önce bir kere seyretmiştim.
    dvd ni,n ekranın da stop yazısı çıkıyor onunla bi ilgisi olabilirmi acaba ...

altyazı dosyasının üstünde olduğuna eminsen cd'de bir problem olabilir. Ama eğer izleyeceğin divx'te sadece bir film varsa filmi oynatmaya direk başla, ardından film oynarken SUBT tuşuna bas o zaman altyazı açık der yine izleyebilirsin. Ama eğer dizi izleyeceksen her bölüm için ayrı bir altyazı vardır karışabilir. Filmse dediğim gibi yapınca çalışması lazım.Stop yazısı çıktığı zaman ekranda da bir el işareti çıkıyor sanırım. O zaman altyazı dosyası bozuk olabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: aykutix

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

arkadaşlar benimde bir sorum var. Altyazı boyutunu büyütme imkanımız var mı voxline'da?

hayır öyle bir ayar yok. fakat konunun önceki mesajlarını okursan firmware ile yapıldığını öğrenebilirsin. sende ki firmware kaç bilmiorum ama konuyu okumadan fayda var.

eywalla
  • quote:

quote:

alt yazı dosyasının üstüne gelip kumandanın sol üst bölümünde yer alan SUBT tuşuna bas Divx altyazı seçildi yazısı çıkar. Sonra zaten filmin üstünde enter'a basıyorsun...

teşekkürler sn.fuatturkrap , dün akşam denedim.aynen yine açılmıyor.fakat daha önce bir kere seyretmiştim.

altyazı dosyasının üstünde olduğuna eminsen cd'de bir problem olabilir. Ama eğer izleyeceğin divx'te sadece bir film varsa filmi oynatmaya direk başla, ardından film oynarken SUBT tuşuna bas o zaman altyazı açık der yine izleyebilirsin. Ama eğer dizi izleyeceksen her bölüm için ayrı bir altyazı vardır karışabilir. Filmse dediğim gibi yapınca çalışması lazım.Stop yazısı çıktığı zaman ekranda da bir el işareti çıkıyor sanırım. O zaman altyazı dosyası bozuk olabilir...

1-olay şu şimdi eve gittim.baktım.div x i taktım .takar takmaz stop yazısı çıkıyor.(prog.tuşuna bastığım zaman normal 00001 00002 diye çıkıyor)
    2- soru işareti olan altyazı dosyası seçeniğine gelip sub.tuşuna basınca,(onuda nereden biliyorum soru işaretli dosyanın üzerine gelip osd ye bastığımda bilgi geliyor 32 kb diye) altyazı seçeneği seçildi diyor.buraya kadar tamam.
    3-tekrar divx 1 .bölüm yazan dosya üzerine(film dosyası 356 mb diyor) gelip enter a bastığımda diziyi seyretmem lazım ama görüntü gelmiyor işte..

4-div x de mi sorun var makinadamı anlayamadım gitti.
    5-acaba beklemem lazımmı görüntü gelmesi için 5-10 dk.
    6-gerçekten kusura bakmayın

bir kere iki üç gün önce zar zor açmıştım bir bölümünü20 -25 dk .uğraş sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi friedman -- 16 Haziran 2007; 15:28:33 >

• merhaba , EP cevahir , Kartal M1 tepe EP , beylikdüzü EP , İZMİR bornoca forum EP mağazalarında gri voxline var , ilgilenenlere duyrulur...
    selamlar , sevgiler.
  • quote:

quote:

quote:

1-olay şu şimdi eve gittim.baktım.div x i taktım .takar takmaz stop yazısı çıkıyor.(prog.tuşuna bastığım zaman normal 00001 00002 diye çıkıyor)
    2- soru işareti olan altyazı dosyası seçeniğine gelip sub.tuşuna basınca,(onuda nereden biliyorum soru işaretli dosyanın üzerine gelip osd ye bastığımda bilgi geliyor 32 kb diye) altyazı seçeneği seçildi diyor.buraya kadar tamam.
    3-tekrar divx 1 .bölüm yazan dosya üzerine(film dosyası 356 mb diyor) gelip enter a bastığımda diziyi seyretmem lazım ama görüntü gelmiyor işte..

4-div x de mi sorun var makinadamı anlayamadım gitti.
    5-acaba beklemem lazımmı görüntü gelmesi için 5-10 dk.
    6-gerçekten kusura bakmayın

bir kere iki üç gün önce zar zor açmıştım bir bölümünü20 -25 dk .uğraş sonucu

5-10 dk bekleme diye bir durum yok hemen indeks hazırlanıyor demesi ve 15-20 sn de açması lazım. Sen başka bir divx ile (film gibi tek bölüm) dene istersen. Olmadı servise götürürsün, malesef

• arkadaşlar. bende yaklaşık 1-5 ay önve voxline 933 modeli siyah olandan aldım hepsi buradadan. şimdiye kadar herşey güzeldi. fakat hep 2 saatin altında film izliyordum. geçen 2,5 saatlik film izledim. 2 saat ten sonra görüntü ve ses takılmaya başladı. ilk başta cd de çizik vardır dedim. sonra bilgisayardan baktım gayet sağlam.. dvd playerde tekrar denedim. tekrar çalıştı ( fakat 1-2 saat sonra ). şimdi ise 2 saati geçen her filimde aynı şeyi yapıyor. yani takılmalar yapıyor...sorunu aynı olan varmı..

2 arkadaşada tavsiye üzerine aldırdım. onlardada aynı sorun varmış...

2 saaat sonra ısınma gibi bir şey yapıyor olabilirimi..

lütfen yardım edin... çözümü varmı bu problemin...
  • merhaba.ben de bu aleti alalı 1 sene olmadı ama 150 film fln izlendi ve en sonunda içine herhangi bi cd yada dvd koysak da tanımıyor no disk diyor yada okunuyor diyip kilitleniyor ve şimdi de hiç çalışmıyor bile! bu anlattıklarım aletin öldüğünün göstergesi di mi yaa:( bu arada en kötüsü garanti belgesini bulamıyor olmam ne yapmamı onerirsiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaru -- 18 Haziran 2007; 22:32:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikaru

merhaba.ben de bu aleti alalı 1 sene olmadı ama 150 film fln izlendi ve en sonunda içine herhangi bi cd yada dvd koysak da tanımıyor no disk diyor yada okunuyor diyip kilitleniyor ve şimdi de hiç çalışmıyor bile! bu anlattıklarım aletin öldüğünün göstergesi di mi yaa:( bu arada en kötüsü garanti belgesini bulamıyor olmam ne yapmamı onerirsiniz???

garanti belgesi yoksa bir yetkili servise götür,masrafını çıkarırlar bütçene uygunsa yaptırırsın. Cd-room da sorun olabilir.
  • arkadaslar bi sure arastirdim ve dun voxline aldim teknosadan siyah olan bi tane kalmis zaten neyse gece lost izleyeyim dedim dvd-r lari okumuyor dvd yi koyunca 2 sn disk yukleniyor diyor ondan sonra o yazi gidiyor ana ekran ayni kaliyor kitleniyor gibi 2-3 kere cd cikartmaya basinca cikartiyor mp3 cd lerini zor okuyor vcd takinca arada sirada takiliyor fln filan alet sorunlumu yoksa orjinal mi calistiriyor sadece???

ne yapmam gerek geri mi gotureyim teknosaya??goturunce kopya cdleri okumuyor diyince biz napalim orjinal izle gibi bi cevap wermezler dimi??

biraz akil verin
  • 4 nolu firmware ı yukledım yazılar cok kucuk geldı gozume... Ama ana sayfadakı 3 unde lınkı de kırık herhalde..

3 u upload edebılecek varmı?

kolay gelsın
  • selam arkadaşlar.Sitedeki voxline dvd için verilen bilgiler gerçekten de aydınlatıcı.Emeğe gecenlerin ellerine sağlık.
    BENİM BİR SORUNUM VAR , 5+1 SES SİSTEMİNE SAHİPİM(analog çıkışlı) VOXLİNE DVD NİN ANALOG SES ÇIKIŞINI DESTEKLEDİĞİNİ OKUDUM (analog + dijital )Bİ MESAJDA(eğer yanlış anlamadıysam).
    DVD Yİ 5+1 SES SİSTEMİNE BAĞLADIĞIMDA SADECE 2 KANALDAN SES ALABİLİYORUM.NE YAPTIMSA DİĞER KANALLARDAN SES ALAMADIM.
    bu konu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim:
    (Dvd'İM SİYAH KASA WOXLİNE)
  • Arkadaşlar makine ilk aldığım gibi duruyor, hiçbir güncelleştirme yapmadım ve bu firmware leri internette bulamıyorum.Sitesindeki linkler kaldırılmış,rapid linki vardı ordaki dosya da silinmiş,yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar voxliendvd player aldım ama türkçe dvdleri oynatmıyor mesela beynelminel maskeli beşler ayrıca yabancı dvdleri oynatmıyor örnek olarak davinci code acaba sorun ne olabilir? birde mevcut firmware sürümünü nasıl öğrenebiirim?
  • Arkadaşlar makina dvd'yi taktıktan 15-20 dakika sonra donuyor. Daha doğrusu dvd'yi hiç okuyamıyor. Filmin tam heyecanlı bölümlerine denk geliyor bu durum. Bu sorun hakkında bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.İmdaaaaaat.
  • arkadaşlar
    4.firmware e ihtiyacım var.
    elinde olan upload ederse memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler
  • kimsede yokmu arkadaşlar?
  • Yazılara gri arkaplan ekleyen ve yazıyı en alta alan yazılım hangisidir, linkini verir misiniz?
  • Arkadaşlar ben profilo merkezi aradım
    4.güncelleme cihaz bozmasından dolayı kaldırılmış
    Yetkili servise yönlendirdi, yetkili servis te güncelleme için
    fabrikaya gönderiyomuş 1 hafta içinde geliyor dedi.
    Ben bi ara bırakıcam servise.

Bilginize..
  • yaw arkadaşlar bu playerın grisini ankarada bulan varmı ben bikaç teknosaya baktım ya siyah var yada arızalı gri bulan alan varsa yazsın lütfen...
  • arkadaşlar bu alet region1 yani amerikan dvd'leri oynatıyor değil mi bir problem yok bu konuda? peki bir de pek sanmıyorum ama mkv oynatabiliyor mu? heralde oynatamıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.