Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • bir de voxline griler acaba "Packet bitsream avi" oynatıyor mu bilgisi olan var mı??
  • Hadi ya 5. güncellemenin olmaması cok kotu bende 3. guncellemedekı yazı boyutunu 5. guncellemede yaparlar dıye dusunuyordum.5. guncellemenın yapılması ıcın maıl atacagım umarım dıkkate alırlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hggr31

quote:

Orjinalden alıntı: hggr31

http://rapid***are.com/files/16477536/voxlinebank30rom.rar.html

Burada firmware bulunuyor daha önce bi arkadaş yüklemiş sanırım ben de başka bir forumdan gördüm !

bir önceki sayfada vermiştim

Verdiğin link 3.firmware için mi? Şuan benim voxline ımda 4 yüklü üzerine bunu yükledim ama yazı boyutlarında bir artış olmadı.

• Arkadaşlar;

Bana 3. firmware i gönderebilecek bir var mı? Teşekkürler
  • herkese selam

1 ay kadar önce siyah voxline alarak aranıza katıldım

genel olarak sorunlu gözükmedi bana cihaz

her dvd ve cd mi sorunsuz çalıştırdı , hatta yıllar öncesinden kalma çizikler içindeki eski divx cd leri bile açtı ve oynattı
    görünüm olarak da baya hoşuma gitti

tek sorunum bazı divx lerde altyazıları görmüyor

sub tuşu ile aramama rağmen altyazı dosyalarını görmüyor

sanırım altyazıların formatı ile alakalı bir sorun herhalde !!

hangi formatları açıp açmadığını şu an için net söyleyemeyeceğim , genelde dvd den seyrediyorum filmleri
    divx olarak kendi bastığım filmleri seyrederim zaten , o sorunu da desteklediği formatları bulup o formatta çekerek halledebilirim

bir tek hd rip leri okuyamadı gayet normal olarak , eh piyasada onları okuyacak cihaz olmadığına göre bu problem bile sayılmaz

genelde siyah lar için problemli derler ama ya ben şanslıyım güzel cihaz denk geldi , yada ilerde birşeyler çıkacak bakalım bekliyoruz

bu arada cihazı teknosa dan aldım 95 ytl
    6 ya kadar da bölüyorlar kredi kartına sanırım

• arkadaslar 4. guncellemeyi nasıl bulabiliriz
    link var mı
    bir de nasıl guncelleme yapılıyor nerede anlatılıyor bulamadım
    profilo sayfasında guncelleme bolumu de yok?
  • Arkadaslar bana 2. firmware dosyasini mailler misiniz?

Hersey 4. update'i yukleyene kadardi. Sonrasinda yazilarim bir kriptolog tarafindan okunacak duzeye indi. 3'e geri dondum.

Ancak simdi sub ve avi yada srt ve video yazilarinin adi ayni olmasina karsin okumuyor.
    Muhtemelen aldigimda (Ekim 2006) 2. firmware yuklu idi, ya da buna inanmak istiyorum. Ama yeni alan arkadaslara onerim o dur ki ellemeyin cihazlarinizi..

mail adresim: isteoylebisey@gmail.com
  • siyah vox da divx ve altyazı sorununu kökten hallettim

dosya isimleri uzun olunca alet sapıtıyordu
    kaç karakterden sonrasında sapıtıyor tam bilmiyorum ama artık dizilerimi 01-02-03 diye kaydediyorum , hepsini altyazılarıyla beraber sorunsuz açıyor
  • @ Auril;
    Bölümleri tek tek klasörlere mi kaydediyorsun yoksa tüm bölümler aynı klasörde mi? Eğer aynı klasörden açıyorsan kesinlikle altyazı sorunu oluyor. Ama tek tek klasörlere ayırıyorsan her bölümü, dosya adı uzun da olsa sorun çıkmaması lazım...
  • direk root a atıyorum

01-02-03 gibi kısa isimler verirsen sorunsuz okuyor

ama

LOST-S01E01-BÖLÜM ADI

Gibi uzun olunca zaten bölümlerin isimleri nerdeyse aynı oluyor altyazıları karıştırıp başka bölümün altyazısını bindiriyor üstüne , hatta bazen hiç açamıyor bölümleri

13 bölüm+ altyazı , toplam 26 dosyayı 01-02 gibi kısa isimlerle kaydettim , hepsini roota attım klasör falan yok hepsi açıkta
    sorunsuz hepsini doğru altyazılarla açtı
  • forumu uzun süreden sonra tekrar kontrol edince, özellikle gri voxline arayanlar gördüm. niçin gri arıyoruz arkadaşlar, siyahlarda bi problem mi var. bi de promarket güncelleme bölümünü niye kapattı bi bilgisi olan var mı? ben cihazı alalı 1 yılı geçti alt yazılı film hiç seyredilmedi. zaten genelde vcd olarak kullanıldı. hiç problem yaşanmadı. sadece bir kez ses gitmesi oldu bi çizgi filmde ama tekrar başlatınca düzeldi. ben memnunum kısacası.
  • auril eğer 01 -02 olarak kaydedip rootta duran bütün filimlerin altyazılarını okutabiliyorsan bu yeni bi keşif, çünkü şu ana kadar gri voxlinelerde roota atılı uzun adlı filimlerin en fazla ikisini otomatik olarak altyazısını bulup okuyordu, eğer sadece harf ile kısa bir isim verilerek bu sorun çözülüyorsa, bir ara sormuştum, bu isimleri bir hafızaya kaydedip oradanmı okuyup ayarlıyor diye, bu soru evet olarak cevaplanmış oluyor ve kısa isimleri tarayıp kaydediyor flaş daha sonra bunları sorunsuz okutuyor, ama isim fazla olursa bunu yapamıyor demek ki, ben bu söylediğini bir deneyeyim bakayım.

drogonline arkadaşım, kulaklığını arkadaki bölüme bir çift giriş tek çıkış dönüştürücü ile takmayı dene.

kenya 64 mp3 ler yapıları gereği 5.1 kodlama yapamazlar ve en fazla 4.1 kodlanabilirler, ancak uda oluşturulurken özel olarak kodlanırlarsa olur, genellikle stero kodlanırlar, bunu alabilmek içinde voxlinenin setup bölümüne gir ve dovmix kapalı hale getir, steroo se ayarını seç o zaman ses stereo olacaktır.

• @mersan0 dediğim gibi 13 bölüm divx i altyazılarıyla beraber okuttum sorun da olmadı , toplam 26 dosya hepsi de root ta

ama ufak bi ayrıntı var bendeki vox siyah , eski model gri lerde de aynı şey işe yarar mı bilmiyorum
  • selam arkadaşlar bende de siyah voxline var, hoparlör bağlamak istiyorum uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz? mutlaka anfili hoparlör sistemi mi bağlamak gerekir? bilgi verirseniz sevinirim.
  • selamlar bu palyerı 5+1 digital amfili ses sistemime bağlamak istiyorum dolby surround ve özellikle dts sesleri alabilecekmiyim bilgilendirirseniz sevinirim ve kararıma yardımcı olursunuz teşekkürle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemisferik

selamlar bu palyerı 5+1 digital amfili ses sistemime bağlamak istiyorum dolby surround ve özellikle dts sesleri alabilecekmiyim bilgilendirirseniz sevinirim ve kararıma yardımcı olursunuz teşekkürle...

Tabiki alırsıni bahsettiğin konu ampli ile ilgili, imzamdaki amplide dinledim voxline il hem DTS leri hemde Ac3 5.1 filmleri sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: drogonline

arkadaşlar kafayı kırmak uzereyım.ben bu voxline a kulaklık takamıyom .arkadakı 2.1 ses cıkısına takınca bıtek calısıyo ama ordada right ve left channel var.
    taktıgımda ses mono oluyo kendı ayarlarından ses ayarlarından denedım olmuo ses stereo.
    lutfen bı yardım edın valla cözemedım ben bunu nasıl kulaklıkla stereo ses alabılırım .
    bu arada kulaklıgım pHilips Stereo Headphone SBC HP195

teşekkürler

bir jack dönüştürücü ile öne tak....
  • Voxline 2. defa servise gitti ve geldi. Artık yeşil ekran çıkmıyor. Ama siyah voxline'da sorun biter mi? Tabi ki bitmez. Biterse ayıp olur.
    Normal xvid codecli filmlerde şimdiye kadar sorun çıkmadı. DVDlerde de sorun yok. Ama HDTV Rip dizilerin bir kısmını açıyor, bir kısmını açmıyor. Açtıklarını da bazen açıyor bazen açmıyor. Bazen açtıklarında da bazen takılmalar oluyor bazen takılmalar olmuyor. Ve bu bütün bazenler, cihazı keserin altına alıp paramparça etme isteği uyandırıyor bende bazen.
    Ayrıca bu cihaz işlemci ve kartı dahil tüm aksamı değiştirilmiş, yenilenmiş bir cihaz. Bundan da şunu anlıyoruz ki siyah voxlineların önemli bir kısmında kart veya işlemci hatası var...

Bağırmak yasak ama bağırarak söylemek lazım ki herkes duysun: SİNİR SİSTEMİ ÇELİK KADAR SAĞLAM OLMAYAN İNSANLAR SİYAH VOXLINE'DAN UZAK DURSUN...

• hd rip lerin çözünürlüğü nedir _?

bendeki siyah vox 600:400 ( attım tam olarak bilmiyorum ama aşşa yukarı böleydi ) gibi çözünürlükleri sorunsuz okuyor

ama 900 : 580 ( gene attım ) gibi yüksek çözünürlüklü hd rip leri okuyamıyor , vox un suçu diil bu sanırım piyasadaki hiçbir dvd-divx player da o kadar yüksek çözünürlüklü rip leri okuyacağını sanmıyorum

eve gidince tam çözünürlükleri buraya update ederim

bunu çok iyi biliyorum çünkü My name is Earl ' ün full sezonunu çekmiştim
    toplam 24 bölüm +24 sub vardı dvd de çektiğim
    23 ünü sorunsuz okudu 1 ini okuyamadı sadece , hepsi hd-rip , bilgisayarımdan baktığımda okuyamadığı bölümün yüksek çözünürlüklü olduğunu farkettim

muhtemelen senin de okutamadığın hd-rip ler yüksek çözünürlüklüdür , vox da suç yok bence ( işallah öledir )

• Teşekkürler. Bende bu Cihazdan almak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.