Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: emre255

Ya arkadaş, 5960 dediğin aletin 95YTL den pahalı olacağı kesin. O yüzden en iyisi gri Voxline almak, ama nerden bulabiliriz bilen var mı?
    Bir ara birileri yazmıştı şurda var diye, neresiydi?

gri voxline kullanmadım ama problemsiz bir cihazmış,evet philips 5960 voxlineden daha pahalı ama şu siyah renkli olanlardan bende almıştım hep sorun hep problem yaşadığım için bende 5960 değiştirdim şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım daha,yani çok memnunum cihazımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 5 Mart 2007; 12:36:08 >
  • Voxline 933 dvd/dvx playeri 1 ay 10 gün önce aldım şuanda cihaz bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Okuduğu dvd lerde atlama yapıyor ve yesil ekran çıkıyor. Cihazı geri vermek istiyorum kimseye tavsiye etmem.
  • çengelköy maxi alışveriş merkezinde teknosa da gri voxline var
  • Gri Voxline.larda 2. firmware mi daha iyi 4. firmware mi?

Kullanan arkadaşlar kullandıkları firmware.leride yazarsa sevinirim..
  • TriNeO, adaş ben daha alamadım ama sanırım 1 haftaya (gri bulursam) alıcam ve 3. firmware update'i yüklicem, çünkü altyazı'nın en büyük olduğu update oymuş...
  • ben bu cihazı aldım 4 kere servise götürdüm bir sonuç çıkmadı .sorun ne derseniz vcd veya dvd film de ( divx hiç kullanmadım)durduk yere ses gidiyor. o anda ileri veye geri sardırıp durdurunca ses geri geliyor.bunu bulunduğum yerdeki servise götürdüm kendi yapamadı istanbula 2 kere gitti geldi olmadı samsun bölge ilgilendi olmadı bende olmaz olsun böyle alet dedim ve şimdi kenarda yatıyor .tesadüfen bu başlığı görünce yazayım dedim.selamlar
  • Emre gri voxline'lar 3.firmware yüklü geliyo zaten. Ben 4. güncellemeyi yükledim yazılar çok ufaldı ve memnun kalmadım sonra sağ olsun burdan bi arkadaş 3. firmware'i yolladı onu geri yükledim. Şuan memnunum 3. firmware geçmek isteyen olursa yollıyabilirim.
  • arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum.. daha önce tartışılmış olabilir fakat 29 sayfanın hepsini okuyamadım...

8. Multisession disklerin sadece ilk session'unu görüyor. (Bu problem RW medyalar için geçerli değil. RW medyaların son sessionunu okuyabiliyor.)

bu sorunu aşmanın bir yolu varmı... siyah voxline ım var...

malum dizi takip edenler sorunumu anlayacaktır.. her hafta yeni bir bölüm çekiyorum ve dvd ye ekliyorum bunu... eklediğim bölümleride player la açamıyorum... :(
  • @ k0rayy;

Multisession yazılmış medyaları okutmanın bir yolunu bilmiyorum, sanırım mümkün değil bu. Sezon bitene kadar HDD'de tutup yeni çıkan bölümleri Rewritable bir CD'ye yazıp izliyorum. Sezon tamamlanınca da hepsini birden bir DVD'ye yazıyorum. Tabi birkaç dizi takip ettiğinizi düşünürsek geniş boyutlu hdd gerekiyor bu iş için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

@ k0rayy;

Multisession yazılmış medyaları okutmanın bir yolunu bilmiyorum, sanırım mümkün değil bu. Sezon bitene kadar HDD'de tutup yeni çıkan bölümleri Rewritable bir CD'ye yazıp izliyorum. Sezon tamamlanınca da hepsini birden bir DVD'ye yazıyorum. Tabi birkaç dizi takip ettiğinizi düşünürsek geniş boyutlu hdd gerekiyor bu iş için.

işin kötüsü... bu güne kadar olan film arşivimin yarısı multisessionla yazıldı... diziler için bi re-writable dvd alayım en güzeli.. hatta cd bile işimi görecektir..

bu sadece necvoxa mı özgü yoksa tüm divx playerlar da multisessionları görmüyorumu
  • Bende hem Vestel hemde Voxline Divx player var. Her ikiside multisession DVDleri okumuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Bende hem Vestel hemde Voxline Divx player var. Her ikiside multisession DVDleri okumuyor

hayret yaw
  • arkadaslar her gun kesinlikle gerek dvd gerek divx formatinda en az 2 tane fim izleyen birisiyim tatillerde veya evde oldugum zamanlar 4 tane film izledigim bile oluodu cogu zaman.dvd playerimin kapali kaldigi gun olmadi nerdeyse.tam 1 yil 2 aydir kullaniyorum ve en ufak bir sorunla karsilasmadim hic bir updatinide yapmadim bu cihaz gercekten cok guzel.arkadaslarimda sony philips v.s. dvd playerlar vardi cogunun lensi artik cd seciyor her cdyi okumuyor bazi divxleri ben izleyebilirken onlar izleyemiyo.cidden kimsede bi suphe olmasin rahatlikla kullanin sureklip mp3 film v.s. olarak yogun bir sekilde kullandim.
  • Bu DVD Player Alınır mı? (IVO)

Özelliklerine göre fiyatı haddinden fazla iyi olduğu için biraz şüpheye düştüm. Zaten IVO Çin malıymış. Aşağıdaki linke bi göz atıp yorum yapsanıza. Bu ürünü kullanan yada öneren var mı? 82 YTL'ye her türlü özelliği var.

http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=14881&PHPSESSID=70d45ce9a23f43c93ede3333e22230d6

• ARKADAŞLAR YAKLAŞIK İLK DİVX PLAYER ÇIKTIĞINDAN BERLİ ARAŞTRIMA YAPTIM VE ŞİMDİYE KADAR BİR DİVX PLAYER ALMAMIŞTIM VESTELİ ARAŞTIRANA KADAR BİLİNDİGİ GİBİ DİVX TİRKYAKİYERİNİN BELLİ HASTALALIKLARI VARDIR DESTEKLEDİGİ CODEC VE ALYAZI VE EK ÖZELLİKLER BEN VESTEL 6500B ALDIM TÜM CODECLERİ DESTEKLİYOR VE SİTESİNDE YAZMAYAD DİVX ULTRA VE NERO DİGİTAL İMAGE İLE YAZILMIŞ TÜM CODEKLERİ OKUYOR ÜRÜNÜN İNCELEDİGİMDE 1 SINIF LAZER TEKNOLOJİSİ KULLANILMIŞ(SONY LERDEKİ GİBİ) BU OKUMA KALİTESİNİ MAKSİMUMA ÇIKARIYOR DİVX FİLMİNİ AYRICA GENİŞ EKRAN TV LERDE YANİ KLASİK TV LERDEDE TAM EKRAN KAYIPSIZ OLARAK İZİYE BİLYORSUNUZ ALTYAZI FONTU MÜKEMMEL AYARLANMIŞ OKUMA ZORLUGU VEYA GÖZ PROBLEMİ OLMAYAN HERKES OKUYABİLİR VESTEL 6500 B AYIRCA KLASİK ÖZELLİKLERİ SAYMADIM 5.1ch Surround Ses Çıkışı DESTEGİ Gelişmiş Progresif Tarama DİVX PLAYEDA İSTENEBİLECEK HERŞEY VE TÜM KOPYA DVD ARŞİVİMİ AÇIYOR EMSALLER OLAN LG 5963 DEN BENCE ÇOK ÜSTÜN KUMANDA VE MENÜ FONKSİYONLARI ÇOK GÜZEL EK AYRINTILARLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ BEN DAHA ÖNCE KOŞARAK PHİLİPS ALMIŞTIM TEKNOSADAN VE BİRGÜN SONRA İADE ETTİM ESSENLER COURFOURSADAN ÜNKÜ DİVX ANA FONSİYONU DEGİLDİ VE DİVX GÖRÜNTÜSÜ DAHA MAT VE KÜÇÜK GELDİ EKRANA GÖRE EN CANIMI SIKANDA TÜRKİYEDİKİ BİR ÜRÜNDE KÜRTÇE ALYAZI DİL DESTEGİNİ DEFULT OLARAK KOYMUŞLAR AMA TÜRKÇE YOKTU BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÖM VE ARAŞTIRMAYA DEVAM ETTİM DİVX MEVZUSU DİGER ÜLKERDE PEK CİDDİYE ALINMIYOR ÇÜNKÜ ADAMLARDA PARA VAR DVD ALIYORLAR DVD DE TÜRKİYEDEKİ GİBİ PAHALI DEGİL DOLAYISIYA DİVX MEVZUSUNU CİDDİYE ALAN FİRMA VESTEL DİGERLERİNİN ÇOGU DA TOPLAMA HA İYİ OLANLARDA VAR PANASONİC S52 GİBİ FAKAT 1 YİL ÖNCE ARAMIŞTIM VER YİNE OLARI ARADIM TÜRKÇE AL YAZI DESTEGİ JAPONYA İLE YAZIŞMIŞAR ÜRÜN ESKİDİ VE HALA GELMEDİ SONY N76S İÇİN ARADIM VE ÜRÜN TÜRÇE ALTYAZI DESTEGİNİ OLAMDIĞINI VE SİMDİLİK DÜŞÜNMEDİKLERİNİ BÖYLE BİR KONUYU DEDİLER TABİ SONY MÜŞTERİ HİZMETLİRİNE ULAŞMAK İÇİN OLAĞAN ÜSTÜ GAYRET GÖSTERDİM TÜM MAİLLEİMİ CEVAPSIZ BIRAKTILAR VE ÇOK İLGİSİZ KONUŞTULAR LG BİRAZ YARIŞABİLİRDİ ANCAK BU KADAR CODEC DESTEGİ YOK LG DE VE ÜRÜNÜN MODELLERİNİ TARATTIĞIMDA GOOGLEDE TÜRKİYEYE HAS TOPLATILMIŞ BİR ÜRÜN DİĞER ÜLKELERDE LG BİZDEKİ DİVX MODELLERİNE RASTLAMADIM DENMESİ BASİT GOOGLE YE YAZIN ARAYIN VESTELİN 6500 6500B MODELLERİ RENK KASA DIŞINDA TÜM ÖZELLİKLERİ AYNI 6500B YE DİVX ULTRA VE NERO DİGİTAL DESTEKLERİN BELİRTMEMİŞLER SİTELİRNİDE ÇOK MENMUNUM AYRITI SORULARINIZI CEVAPLARIM TŞK LER

• Arkadaşlar siyah voxline'ım var ve 2 aydır kullanıyorum.Her türlü divx,dvd,mpeg leri oynatıyor ve gayet memnunum.Olumsuz yorum yazanlar şunu unutmasın;elektronik eşyalar biraz şans işi oldu artık.En kalitelisini bile alsanız bozuk çıkma ihtimali var.Bütün markalar Çin de yapılıyor artık.Fazla bişey beklemeyin.Hem ucuz olsun hemde çok fonksiyonlu olsun diyorsanız Voxline derim.Yalnız güncelleme yapılan sitesi güncelleme bölümünü kapatmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pikalos

Arkadaşlar siyah voxline'ım var ve 2 aydır kullanıyorum.Her türlü divx,dvd,mpeg leri oynatıyor ve gayet memnunum.Olumsuz yorum yazanlar şunu unutmasın;elektronik eşyalar biraz şans işi oldu artık.En kalitelisini bile alsanız bozuk çıkma ihtimali var.Bütün markalar Çin de yapılıyor artık.Fazla bişey beklemeyin.Hem ucuz olsun hemde çok fonksiyonlu olsun diyorsanız Voxline derim.Yalnız güncelleme yapılan sitesi güncelleme bölümünü kapatmış.

Katılıyorum sana adamım deli gibi oynatıyor herşeyi ole arada cıkar ben ihitmali %1 goruyorum 100 makinadan birinde cıkıyor ben arkadasımada aldırıdım ondada sorun yok yalnız guncelleme işini kapamaları hic iyi olmamş

FOREVER VOXLİNE....

• Bende kesinlikle katılıyorum . Bende de siyah voxline var. Ürünü 1 ay önce arkadaşıma aldırdım . hiç sorun yaşamadığını görünce ben de aldım. Sonra 3 arkadaşıma daha aldırdım. Ufak bi sorun var ,divxlerde altyazı filmle aynı isimde olmalı. belki bi çözümü vardır. Ben aldıktan sonra hiç güncelleme yapmadım. Acaba gerek var mı ?
  • Merhaba,
    ben Profilo'nun sitesinden Voxline 933 DVD oynaticim icin update dosyasini indirip gereken islemi yapip DVD'ime yukledim.
    Ancak yazi boyutum fena halde kuculmus durumda, bu durumu engellemek icin, hatta eski haline donmek icin ne yapmaliyim, gerekirse bu guncelleme dosyasini silebilirim (ama nasi?)

Lutfen bana yazi boyutunu istedigim seviyeye getiren bir cozumde bulunun. Belki yazilanlar icerisnde vardir ancak o kadar cok sey var ki, insan ne arasigini buluyor ne de islevsel bir sekilde bunca emekten istifade edebiliyor.

Simdiden tesekkurler..
  • elinde 3.firmware olan arkadaşlar anlaşılan o ki pek çok kullanıcının bu yazılıma ihtiyacı var bence toptan çözüm olarak bu dosyayı herhangi bir paylaşım sitesine upload ederek linkini buradan bildirirseniz çok işe yarayacak
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.