Bu üründen bende de var aldıktan 1 aysonra bozuldu ana kartı yanmış anladığım kadariyle ama hiçbir sorun olmadı 1 hafta sonra garanti kapsamında yenisiyle değiştirdiler.Bneden başka aynı sorunla karşılaşan oldu mu acaba??
quote:
Orjinalden alıntı: theraptorx
Açıkcası bende şu an alsam Voxline dışında Vestel yada Philip alırım. Ama ancak bu kadar verebiliyorsan alternatifi yok diye düşünüyorum
Neden arkadaşım bunu firma yada marka bazında değerlendirmek çok büyük bir hata olur bence bende yaklaşık 1 yıldan fazla oldu ben bu kadar kullanışlı başka bir player görmedim.Philips bilemiyorum ama sakın vestelden bahsetme arkadaşım bu konuda vestel kullananların ne gibi şikayetleri olduğunu ve bu şikayetleri nerede bulabileceğini söyleyebilirim sana.önemli olan kesinlikle marka değil o markaya ait olan ürünün kalitesidir.vestelin bu işi(Ses sistemi ve sinema tekn.lcd plazma tv) eksik ve hatalı yaptığını hepimiz biliyoruz artık...
arkadaşlar promarket (bilmeyenleriniz için voxline ve birkaç markayı ithal eden firma) firmware güncellemelerini sunduğu sayfayı kaldırmış Link
sizce bunun sebebi yeni güncellemelerin gelecek olmasımı yoksa varolan güncellemelerin siyah kasalı cihazlarla uyumsuz olması sebebiyle meydana gelebilecek zararların önüne geçebilmekmi
uzun zamandır bu topiğe bakmamıştım. baya büyümüş görmeyeli
neyse voxline alacaklara bir voxline kullanıcısı olarak bende birşeyler diyim
neden divx player? önceden bilgisarda izliyordum filmleri. rahatsız ofis sandalyesi, 17" monitör, masaüstü hoparlörler, işin zevkini kaçıran unsurlardı. divx player duymuştum ama satın almak aklıma gelmemişti. google'da bi aratıyım, fiyatlar nasıldır dedim. google beni bu topiğe getirdi. birkaç gün takip ettim, piyasadaki diğer ürünleri araştırdım. sonra attım kendimi teknosaya, aldım aleti. o günden bu yana yaklaşık 1 sene geçti. ufak tefek problemler yaşamadım değil (qpel, senkronsuz altyazı, çözünürlük, altyazının uzun olması gibi). ama bu süre içinde 200den fazla film, 100den fazla dizi bölümü, bunların haricinde dvd'lere çektiğim müzik kliplerini, vhs kasetlerden dvd'lere aktardığım aile videolarını izledim. yani bu 1 yıl içinde voxline'ım baya aktifti. halende işini ilk günkü gibi görüyor.
viva Voxline!
1 Yıllık Voxline Kullanıcısı...
yaklaşık 6aylık gri bi voxline buldum 50ytl istiyor sahibi ama güncellemelerini falan yaptığını sanmıyorum. siyahlarda biraz daha sorunlu okuduğum kadarıyla bu fiyata alıyım mı bunu ne dersiniz ??
arkadaslar philips 5140 aldım ne acmama nede bır takdıgım fılmı gormeme gıbı problemlerım kalmadı soylıyım altyazınında aynı olması gerekmıyor forumlarda arkadasların yaptıgı fırmware lerde ve ısın guzel yanı philipsın yapmasını beklemıyorsunuz bazı yetkılı ve ısını bılen arkadaslar her gecen gun gelıstırıyorlar orgınalınde altyazını buyuklugun secmek gıbı bır ozellık yokken arkadasların fırmwırelerınde menude altyazı boyutlarını bışle cıkartıyorlar neyse ben ugrasamazdım kardes 3-5 kere dene calıssın yo bı gun okudu ertesı gun okumadı goruntu kalıtesıde bence philipsın yakınından gecmez soylıyım.eger yenı divx player alcak arkadasler yada degıstırmek ısteyen arkadaslar varsa kesınlıkle philipsı onerıyorum nette arastırma yaparlarsada bulabılırler forumlardan ayrıntılarını ayrıca philips DVP5960 alanlar yuksek cozunurluklu fılmlerı de ızleyebılıyor bunuda soylıyım bence ıyı arastırın super bır alet tek eksıgı "go to" ozellıgı yok o kadar
izmirden gri voxline arayan arkadaslar teknosa'ları mutlaka arayıp öğrensinler carrefour teknosa da bir gri gördüm gecenlerde
quote:
Orjinalden alıntı: Ölçü
Ben bir DVD satın almaya karar verdim. CD, belki DVD de izlemeyi düşünüyorum. HD DVD ler ucuzlayana kadar kullanacağım bir model olsun istiyorum.
Burayı okuduğumda bilmediğim divx konusunda da biraz bilgi sahibi oldum. Ancak, kafam karışık.
1. Piyasadan divx satın alıp ya da kiralayıp seyrediyor muyuz? Yoksa sadece internetten film indirip işlem mi yapıyoruz.
2. Bu filmler hangi sitelerden indiriliyor.
3. Evdeki bilgisayarımda DVD writter var. Ancak, film indirme konusunda malümatım yoktur.
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyorum. Kendimi bu şekilde teselli ediyorum. Bu konularda bilgi verecek arkadaşlara minnettar kalırım. Şimdiden teşekkür ederim.
Bilgi edinebileceğim site tavsiye edilirse yine faydalı olabilecektir.
Bahsedilen zorluklar sanırım sadece divx olayındadır. Normal CD seyrederken bu cihazlar problem çıkarıyor mu?
Yoksa, bilgisayar makinesini DVİ/HDMİ dönüştürücü kablo ile yan odadaki LCD'ye bağlayıp makinedeki DVD den mi faydalanayım ne dersiniz? Böyle bir kablo teknosa'da görmüştüm.
Acil yardım lütfen.
piyasada pek öyle divx film bulunamasa da, internetten satış yapan insanlar var, dvd üzerinde divx isterseniz, bir dvdye 4-5 film sığıyor ve bu dvdnin fiyatı 2 ytl oluyor, böylece divxin en büyük avantajı fiyatı olmuş oluyor.
internetten divx indirme olayı en iyi torrent sitelerinden yapılıyor, bunun detayına inmeyeceğim.
evet problemler sadece divx izlerken oluyor, çünkü tek bir standart (dvd yada vcd)olmadığı için cihazların değişken yapıya uyum sağlaması ve medyayı oynatırken kendi arayüzünü kendi oluşturması gerekiyor. dvd filmlerde arayüz dvd tarafından oluşturuluyor.
kablo kullanmanız durumunda her film izlemek istediğinizde bilgisayarı açıp onla uğraşmanız gerekecektir, ve görüntü ekrana tam oturmayabilir. o yüzden bir dvd/divx oynatıcı almanız daha iyi olacaktır. divx istemezseniz piyasadaki tüm dvd oynatıcılar aynı işi görmektedir. 5.1 analog çıkışa dikkat edin yeter.
not: dvd filmlerin tanesi de internet üzerinden 2 liraya satılmaktadır. divx olunca 3-5 film 2 lira oluyor. ama problemi de beraberinde geliyor. seçim sizin.
quote:
Orjinalden alıntı: kcekmen
arkadaşlar promarket (bilmeyenleriniz için voxline ve birkaç markayı ithal eden firma) firmware güncellemelerini sunduğu sayfayı kaldırmış Link
sizce bunun sebebi yeni güncellemelerin gelecek olmasımı yoksa varolan güncellemelerin siyah kasalı cihazlarla uyumsuz olması sebebiyle meydana gelebilecek zararların önüne geçebilmekmi
arkadaşlar elinde bu güncellemelerin bulunduğu biri varsa, rapidshare'e yükleyip bizimle paylaşırsa çok sevinirim. malesef benim voxlineda henüz 2. yazılım yüklü. şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Seb_gymn not: dvd filmlerin tanesi de internet üzerinden 2 liraya satılmaktadır. divx olunca 3-5 film 2 lira oluyor. ama problemi de beraberinde geliyor. seçim sizin.
2 YTL'ye DVD mi????? Neresiymiş burası
siyah voxlinede waf formatında filim izleyen varmı acaba performansı nasıl takılmalar veya başka sorunlar oluyormu?
quote:
Orjinalden alıntı: sunclub79
siyah voxlinede waf formatında filim izleyen varmı acaba performansı nasıl takılmalar veya başka sorunlar oluyormu?
Ben izledim. Hem de 800x336 çözünürlükte. Görüntü harika. Takılma falan da olmadı bende. Matrix'in WAF sürümünü sorunsuz izledim ama Unseen sürümünü (film tek dosya ve 2+ GB) voxline açtı ama görüntüde piksellenmeler oluştu.
arkadaslar ben teknosadan aldım 1 yıl oldu hiç bi güncellemem yok divxlerde siyah band cok buyuk filmi bir karıs isliyorum siteden guncelleme kaldırılmıs ne yapmam gerek nası yapmam gere bi yardım lutfen spike_murat@hotmail.comdan yardımcı olan herkese şimdiden tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: sadiker
quote:
Orjinalden alıntı: sunclub79
Ben izledim. Hem de 800x336 çözünürlükte. Görüntü harika. Takılma falan da olmadı bende. Matrix'in WAF sürümünü sorunsuz izledim ama Unseen sürümünü (film tek dosya ve 2+ GB) voxline açtı ama görüntüde piksellenmeler oluştu.
2 gb üstünü hemen hemen hiçbir cihaz düzgün oynatamaz zaten, dosyayı ayırman gerek. virtualdubmod kullanarak ikiye bölebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: spikemurat
arkadaslar ben teknosadan aldım 1 yıl oldu hiç bi güncellemem yok divxlerde siyah band cok buyuk filmi bir karıs isliyorum siteden guncelleme kaldırılmıs ne yapmam gerek nası yapmam gere bi yardım lutfen spike_murat@hotmail.comdan yardımcı olan herkese şimdiden tesekkurler
ilk sayfadan;
quote:
NTSC Modu ile Daha Büyük Görüntü ve Altyazı
Eğer TV'niz NTSC destekliyse DVD-933 birşey oynatmıyorken "setup" tuşuna basın ve "Diğer Ayarlar > TV Tipi" kısmından NTSC'yi seçin. Bunu sonucunda ekran dikey olarak büyütülecek ve böylece altyazılar ve filmin görülebilir kısmı büyüyecektir. Bu yöntemle yanlardan kayma olmamaktadır. Aletin menüsü-yazıları ekranın sınırlarına yanaşmaktadır fakat görüntüden kayıp olmamaktadır.(Emin değilim ama farkedilecek bir kayma göremedim)
MERHABALAR BENDE BİR VOXLİNE DVD933 KULLANICIYIM 1 SENEDİR BENDE AMA HİÇ GUNCELLEME FİREWALL FALAN YAPMADIM NEDİR NASIL YAPILIR BİLMİYORUM FORUMU OKUDUM ANLADIGIM KADARIYLA LİNKLERE TIKLAYIP FİRMANIN SİTESİNE ULAŞTIM AMA LİNK KALDIRILMIS BENİM SORUNUM SİYAH BANDIN DİVXLERDE COK BUYUK OLMASI FİLMİ BİR KARIS İZLİYORUZ YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM
sana daha nasıl yardımcı olucaz anlamadım, okumuyorsun heralde yazılanları 4.güncellemeyi yaptıktan sonra hala sorun devam ediyorsa servise götürebilirsin...
Firewall ile firmware arasındaki farkı bilmeyen güncelleme falan yapmasın, bilen birinden yardım alsın...
arkadaşlar bende o siyah bandın cok kücük olduğu filmlerde ben kendime göre bi ayar buldum. Şimdi video ayarlarından 4/3 yerine 16/9 u secerseniz görüntü büyüyor. üstelik herhangi bir kayıpda olmuyor. yani filmlerin boyutuna göre bu ayarı yapabilirsin.