Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • şu siyah voxlinede sorunsuz bir film seyredemiyecekmiyim acaba?
  • yarın aleti vermem için son gün ben bunu iade edip başka bir marka mesela philips 5960 almayı düşünüyorum.
  • bugün nihayet gri voxline nımı aldım(cevahir ep center dan John Petrucci arkadaşıma da teşekkürler) yaklaşık 10 tane daha var bence acele eedin derim. kurdum herşey cok güzel fakat bi dvix te sorun yaşadın (desteklenmeyen çözünürlük yazdı ekranda) acaba güncellemediğimden mi oluyo yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaleviathan

bugün nihayet gri voxline nımı aldım(cevahir ep center dan John Petrucci arkadaşıma da teşekkürler) yaklaşık 10 tane daha var bence acele eedin derim. kurdum herşey cok güzel fakat bi dvix te sorun yaşadın (desteklenmeyen çözünürlük yazdı ekranda) acaba güncellemediğimden mi oluyo yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler

dOSTUM EGER format qpel se o formatı acmıyor voxline

BENDE VOXLİNE'mı dun aldım incirli teknosa'dan her şeyi acıyor gorunut perfect altyazılar biraz ortada sadece bunuda sorun olarak nitelemiyorum umrumda bile diil.99 ytl 'ye divx player almışım ve hic sorunsuz acıyor tüm divx leri cokda umrumda diil altyazının azcık ortada olması arkadaslar bu forum sayesinde aldım ben voxline'mı 2005 den beri tüm yazıları okudum diyebilirim agzı olan konusmus ama arada gercekten bu işi bilere konusanlar varki onlarda zaten aleti tavsiye ediyolar ve cokda haklılar siyah olsun gri olsun vakit kaybeymeden alın aleti .... benim voxline la tanısmama vesile olan tün forum dostlarına cok tesekkur ederim...
    ...

• quote:

Orjinalden alıntı: seruvenci76

siyah voxline aldım 5+1 almak istiyorum fakat
    1. Creative 5800 veya philips in 5+1 i ni bu cihaza bahlayan oldu mu bu cihazlarda 3 giris olduğu için
    birleştirici kablo ile front ları bir kanala rear ları bir kanala cent+sub bir kanala bağlansa olur mu
    pc deki gibi

bendede aynı sorun var arkadasım bendede creative inspire var ama bilgisayara giren jacklar dvd playere a uyumsuz acaba bi donusturucu ile bu sorun hallolurmu bir ikinci sorum ise bilgisayarıma iki kablo giriyor aynı kablolar basıma giriyor ve ordan 5 hoparlore dagılıyorr bunu voxline a takarken left right yazan(daha once kırmızı ve beyazı taktıgım yuvalar) yerleremi takmalıyım bu ve voxline larda sanırım dahili anfi yok bu ses sistemi anfi gorevide gorurmu belki biraz karısık sordum ama bilenlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkurler

• neyse bır cok divx ızledım makıneyle sadece 1 tane fılmı acmadı onuda bır daha denıyecem bazı dvd lerı gormemezlık ettı ama sonra bır daha acıp kapayınca gordu tum alt yazıları gosterıyor sıyah voxlıne bıraz ortada dendıgı gıbı ama sorun yok gayet ıyı bır alet profesyonel degıl kalıtelı bır mekanızma bekleyenler ıcın berbat ama ıslevı ıyı bence 50 mılyon daha fazlaya satıp cok daha ıyı bır makıne yapsalar pıyasayı dagıtırlar ama ıste neyse:d hehe davsıye ederım ama sorun yasıyan olabılır elektronık aletler ve orta duzey bır alet paranızın karsılıgını fazlasıyla verıyor bence bıraz sans sorunsuz olması ama teknık servısı ıyımıs sorunluları halledıyorlar dıye soylenıyor ozaman bır deneyın cok kaybınız olmaz bu arada takılmalar vardı galıba dvd den kaynaklanıyormus dıgerlerınde oyle bırsey yapmadı
  • Arkadaşlar şimdi bir sorum olacak bende gri voxline var acaba Formatı değişik DVD' ler sorunsuz izlenebiliyormu ? Mesela R1 RETAIL DVD9 NTSC veya PAL bunlar ne ile alakalı DVD9 mesela ?
  • herkese slmlar..
    bu ürüne bende sayenizde sahip oldum.. (gri olanı).. bu firmware uptade dosyalarini acip yani rom uzantili dosyayi acip özelliklerine göz atmak ne bileyim biraz karıştırmak istiyorum.. bana yardımcı olabilirseniz bunu hangi programlarin yaptığı hakkında çok sevinirim..

saygılar..
  • arkadaslar sıyah voxlıneda bazı dıvlerın altyazılarını gormedı secıyorum altyazı secıldı dedı ama calıstırmıyor ve altyazı kapalı dıyor ısallah en kısa zamanda update'i cıkar sıyahın kısa zamanda haberınız ola
  • birde arkadaşlar bende ki bazı filmlerde mesela 4.3 gb olan filmlerde özellikle yüzüklerin efendisi 1-2-3, kin kong bunlarda ne ileri geri sardırma ne de GOTO fonksiyonu çalışmıyor.. 4 dvd yi de denedim malesef olmadı.. sayfanın başında yazan talimatı da denedim ama gene olmadi.. pause basınca duruyor ama GOTO ya basınca el işareti çıkıyor.. sadece play/pause çalışıyor.. bu çok kotu bir şey.. filmin ortasında yanlışlıkla stopa bassanız filmi tekrar o sureye kadar izlemek zorunda olursunuz.. bunu yaşamamak için o filmleri izleyemiyorum.. bu konuda üstatlardan yardim bekleriz yada sorunu çare bulmuş olabilecek arkadaşlarada sesleniyorum..

sayfanın başında yazan talimat:: PAUSE ---> GOTO ---> Dk. ve sn. ---> ENTER ---> PLAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colossol -- 28 Ocak 2007; 1:13:00 >
  • merhaba bende bu ürünü yeni aldım dvd içinde 3 tana ayrı divxlerim vardı. fakat divxim ölü adamın sandığı karayip korsanları 2 ..altyazıları gayet güzel okudu.. ve bazı yazıları noktalaı olarak göstermesi cihazın kendisinden kaynaklı.. fakat anlamadığım nokta filmin ortasında altyazı koyboldu.. bilgisayarda bu yazı gözüküyor.. sona doğru yeniden çıktı..filmin 2. cdsinde aynı sorunu yaşadım..

2 filmi denedediğimde de (mission imposible 3) altyazılarfilmin kendisyle aynı olmasına rağmen göstermedi.. el işareti gösterdi..

3-filmimde çom ii kalitede xvidti.. ve bunda yavaş gösterdi ama bir kere duralatıp yeniden açtığımda xvid altyazıyla birlikte çok iyi gösterdi..yani harika..

ilk 2 filmdedeki sorunu anlamış değilim..

konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımızın yardımını bekliyorum..herkese kolay gelsin..

• ben bundan 2 hafta önce weblebi.com da gördüğüm gri voxline ı şipariş ettim ürün geldi açtım siyah cıktı neyse dedim heralde bu yeni versiyonudur fakat bi kaç dvix denememde sorunlar yaşadım ve aynı gün ürünü iade ettim. (bu arada weblebi.com um hızına ve anlayışına hayran kaldım) gecen haffta yine bu topikte bi arkadaştan istanbul cevahirde gri voxline nın olduğunu öğrendm ertesi gün gittim ve aldım. size tavsiyem elinizde bulunan siyahları tabi eğer fırsatınız varsa iade edin ve efsane gri voxline ı tükenmeden alın. saygılar
  • Gri Voxline Player'ı ikinci el ilanlarında satışa sundum. İlgilenen arkadaşlar ayrıntılara ikinci el ilanları bölümünden ulaşabilir.
  • ARKADAŞLAR;
    DİKKAT ÇEKSİN DİYE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. KUSURA BAKMAYIN.
    ÇÜNKÜ KİMSE SES SİSTEMLERİYLE İLGİLİ SORULARA CEVAP VERMİYOR.

Forumda bu konuda sıkıntısı olan birçok arkadaş gördüm.
    Yokmudur evinde Voxline kullanıpta 5+1 ses sistemi olan.
    Bir 5+1 ses sistemi almak istiyorum. Forumda Logitech X530 dan bahsediliyor genelde ama, kimse alıpta kullandığını belirtmemiş. Herkes tavsiye ediyor ama daha alıpta kullanan bir arkadaşa rastlamadım, en azından buraya yorum yazan diyeyim.
    x530 kullanıpta gerçek 5+1 ses çıkışını alabilen varmı, tavsiye edermisiniz, yada sizlerin tavsiye edebileceği voxline ile sorunsuz çalışabilecek 5+1 ses sistemi önerileriniz varmı.
    İnanın bu konuda benim ve birçok arkadaşın isteklerine cevap vermiş olacaksınız.
    Teşekküler.

Sevgiler, Saygılar
  • voxline 933 un siyah ından geldi bana. altyazı boyutu 3. fw e gore cok kuculmuş nedenini anlamadım ama şoyle bir ozellik var bu siyahlarda ;alet mp4 filmleri oynatıyor aklnızda olsun grilerde boyle bir ozellik yok şuan tabi 4. fw yi yuklemezseniz . bu mp4 lerde bildiginiz gibi 300 mb cıvarı olan filmler yaklaşık bi dvd de 15-16 tane mp4 film saklayabiliyorsunuz.. $ukela
  • quote:

ARKADAŞLAR;
    DİKKAT ÇEKSİN DİYE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. KUSURA BAKMAYIN.
    ÇÜNKÜ KİMSE SES SİSTEMLERİYLE İLGİLİ SORULARA CEVAP VERMİYOR.

Forumda bu konuda sıkıntısı olan birçok arkadaş gördüm.
    Yokmudur evinde Voxline kullanıpta 5+1 ses sistemi olan.
    Bir 5+1 ses sistemi almak istiyorum. Forumda Logitech X530 dan bahsediliyor genelde ama, kimse alıpta kullandığını belirtmemiş. Herkes tavsiye ediyor ama daha alıpta kullanan bir arkadaşa rastlamadım, en azından buraya yorum yazan diyeyim.
    x530 kullanıpta gerçek 5+1 ses çıkışını alabilen varmı, tavsiye edermisiniz, yada sizlerin tavsiye edebileceği voxline ile sorunsuz çalışabilecek 5+1 ses sistemi önerileriniz varmı.
    İnanın bu konuda benim ve birçok arkadaşın isteklerine cevap vermiş olacaksınız.
    Teşekküler.

Sevgiler, Saygılar

bende voxline a bağlı creative megaworks thx 550 5.1 var. bu sistemde de logitech x550 gibi decoder yok. ben arkadaki 6 girişe bendeki 3 çıkışı piyasada her elektronikçide bulabileceğin aparattan 3 tane alarak bağladım.(her aparatın bir ucu tekli dişi stereo diğer ucu erkek 2 rca şeklinde) bağlayınca 5.1 destekli dvd veya divx lerden gerçek 5.1 alıyorsun. her kanaldan ayrı ses geliyor. mesela konuşmalar sadece center dan geliyor. karga sesi gibi, telefon sesi gibi ekranın dışında gerçekleşen sesleri arka hoparlörlerden geliyor. filmde yağmur varsa mesela evde yağıyor sanarsın. yani filmleri adeta yaşıyorsun. ve sesi çok güzel geliyor. hiç bir boğukluk yok. x550 de megaworks kadar güçlü olmasa da güzel ses verir bence. ama mp3 ler iki kanal olduğundan sadece front left-right ve woofer dan ses alıyorum. bunu da çözmek istersen harici dekoder(creative dtts100 gibi) veya 5.1 kanal amplifikator alacaksın. o zaman iki kanal sesi de 5.1 şeklinde alabilecek, 5.1 yanında dts desteği de içeren filmleri dts li de izleyebileceksin.

• hoca her kafadan bir ses cıkmış o yuzden boguldum desem yeridir mesajların icinde kısaca şu soruma bir cevap alırsam beyhudar olacagım cidden;

bu siyah voxline larda son yazılımın kucucuk altyazıları (ki kendileri 4. guncelleme paketinin marifetleri) 3. güncelleme paketini siyah modeller icin revize etselerde bizde oh yav desek olmazmı ona gore servise baskı yapayım.
  • izmir'de grisini nerde bulabilirim acaba, bilen var mı?
  • itsme dostum, bu siyah voxlineler için hiç sürücü paketi yayınlanmadı, sakın olaki herhangi bir sürücü paketi yükletme, makina sizlere ömür olur, 4 tane arkadaşın makinası bu şekilde sizlere ömür, bekleyin biraz çıkacaktır yeni bir sürücü paketi.

birde beyhudar olunmaz, berhudar olunur
  • Hala bu gri voxline mı aranıyor. Arkadaşlar griler piyasadan kalktı artık yeni üretimler hep siyah, ancak elinde eskiden kalan mağaza varsa oradan bulabilirsiniz fakat neden ısrarla hala gri aradığınızı anlamış değilim.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.