Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Öyle bir hava oluşmuş ki forumda sanki gri Voxline siyahlardan daha iyi, siyah voxlinelar hiçbir işe yaramaz olarak anlaşılıyor. Grilerin sorunsuzluğuna diyecek lafım yok. Ama siyahlar daha yeni çıktı. Qpel ve mpeg4 desteği olan, WAF gibi 800*336 çözünürlüğü açabilen bir cihazı neredeyse tu kaka ilan edip çöpe atacak bazıları. Ben de çok sorun yaşadım. Hem aldığım yerle hem de teknik servisle kavga ettim neredeyse. Ama sonuç olarak şu anda hiçbir sorunu olmayan (altyazı boyut, renk ve yer ayarlaması hariç, bu genel bir sorun çünkü) bir cihaza kavuştum. Değişimde de teknik serviste de sorun yok. Siyah almaktan korkmayın derim ben.
    4 yazılım da siyahlar için çıksın ondan sonra karşılaştıralım gri ve siyahları. Bende siyah cihaz var diye sidik yarışı yapıyor değilim. Sadece yanlış yönlendirmelere kapılmamanızı öneriyorum. Siyah voxline alın, sorun çıkabilir ama değişimle veya teknik serviste flash değişimi ile hallolabilir bu sorun.

Ayrıca dikkat ederseniz tüm değerlendirmeleri voxline gri ve siyah arasında yaptım. Voxline'ı verip başka bir divx player alma fikrini ise kendi açımdan değerlendirmeye bile gerek görmüyorum.

• Arkadaşlar ara sıra yokluyorum ancak Siyah Vox ları alalım mı almayalım mı şimdi, bir ahbaba alıcam mahçup olmayalım bazıları DVD+ okumadı falan dedi ama son durum nedir bekleyelim mi yoksa?

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunclub79

cancun arkadaşım

keşke voxline kullanmaya ısrar etseydin herkeste bu tip sorunlar oluyor bende dahil şu an altyazılar hariç bir sorunum yok onun içinde artık yazılım bekliyecez

benim asıl sorunum yazılımla düzelebilecek 1-2 altyazı sorunundan dolayı gül gibi aleten olmam ne olur ne olmaz dedim belki başka sorunları vardır dedim gittim değiştirdim 2. voxline ın dvd kapağı elimde kaldı(1.sınıf işçilik sağolsun).sabanın altyazı olayı da rezalet olunca benim divx player maceram bir çileye dönüştü o yüzden uzun bir süre almayı düşünmüyorum.
    ama dedim ya bana denk geldi ben yinede voxline ı önerebilirim altyazı okuma açısından.(ille de divx player almak istiyorum diyenlere yoksa kimseye voxline aldırmam şu an)

• ayrıca sadiker arkadaşıma şöyle cevap vereyim burada fikirlerimi,başımıza gelenleri yazdığımı sanıyorum.siyah ya da gri voxline ı karalamak gibi bir niyetim yok.ama şunu kabul etmek lazım bazı siyah voxline larda şuanda birtakım sorunlar var bunlar ileride yazılımla giderilebilir.
    yani başıma gelenlerden sonra siyah voxline lar süper sorunsuz harika herkese kesinlikle tavsiye ediyorum dememi beklemiyorsun herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancun -- 23 Ocak 2007; 13:57:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Arkadaşlar ara sıra yokluyorum ancak Siyah Vox ları alalım mı almayalım mı şimdi, bir ahbaba alıcam mahçup olmayalım bazıları DVD+ okumadı falan dedi ama son durum nedir bekleyelim mi yoksa?

evet benim voxlinede dvd+ medyaları sorun olmuştu bende dvd- medyalarını kullanıyorum şu an gayet iyi çalışıyor.
  • @eozen81;
    Medyalarımın büyük çoğunluğu +R, sorun yok.

@cancun;
    Ben de siyahların sorunsuz olduğunu falan iddia etmedim. Sadece siyahların zamana ihtiyacı olduğunu, teknolojik anlamda grilerden farklı olduğunu, grilerin okumadığı türden dosyaları okuduğunu tekrar hatırlatmak istedim. Lafım sana ya da bir başkasına değildi. Yeni gelip de forumu okuyanlar böyle bir izlenime kapılmasın diye yazdım.

Biraz sorunla boğuşup siyah voxline mı yoksa sorunsuz gri mi istersin diye bir soruya muhatap olsam siyah derdim. Qpel, mpeg4, WAF az şey değil bana göre. Bir başkası da çıkıp ben değişimle, teknik servisle uğraşmak istemiyorum. Varsın qpel, mpeg4 ve WAF (yani yüksek çözünürlük) açmasın derse ona da saygı duyarız...
  • sadiker
    bu waf filimlerini nereden yükleyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

@eozen81;
    Medyalarımın büyük çoğunluğu +R, sorun yok.

@cancun;
    Ben de siyahların sorunsuz olduğunu falan iddia etmedim. Sadece siyahların zamana ihtiyacı olduğunu, teknolojik anlamda grilerden farklı olduğunu, grilerin okumadığı türden dosyaları okuduğunu tekrar hatırlatmak istedim. Lafım sana ya da bir başkasına değildi. Yeni gelip de forumu okuyanlar böyle bir izlenime kapılmasın diye yazdım.

Biraz sorunla boğuşup siyah voxline mı yoksa sorunsuz gri mi istersin diye bir soruya muhatap olsam siyah derdim. Qpel, mpeg4, WAF az şey değil bana göre. Bir başkası da çıkıp ben değişimle, teknik servisle uğraşmak istemiyorum. Varsın qpel, mpeg4 ve WAF (yani yüksek çözünürlük) açmasın derse ona da saygı duyarız...

yani gayet güzel özetlemişsin olayı birtakım sorunların çıkabileceğini önceden göze alabilenler alsın voxline ı.ama sorunların yazılımla düzeliceğini düşünüyorum bende(tabi benimki gibi dvd kapağı bozulmazsa :( ne bahtsız adamım ben ya son 4 günüm teknosalarda geçti bu divx player yüzünden.dip not : teknosa değişim almak için 2 kere de profilo servisine gönderdi beni ya o yüzden pek hoş anılarım yok divx playerlarla)

• quote:

sadiker

Bu filmler trrent'te bulunmaz. eMule'da bulabilirsin. Ama filmden önce altyazılarını kontrol et.
    Bir de eğer Çince biliyorsan işte siteleri :www.waf.com.cn

Bu WAF meselesi çok tartışmalıdır. Kimileri 4 CD lik rip mi olur deyip karşı çıkar, kimileri kalitesini görünce hayran-u mest ve lâl olup günlerce bekleme pahasına (haftalarca, aylarca da denebilir) eMule'dan indirirler.
    Bende Matrix, Star Wars gibi seriler var bir kaç tane. İzlemeyen bilmez tadını.

Bir de şöyle bir şey buldum e d 2 k linki şeklinde:http://sharethefiles.com/forum/viewtopic.php?t=37860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReichWilhelm -- 23 Ocak 2007; 16:28:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

quote:

sadiker

Bu filmler trrent'te bulunmaz. eMule'da bulabilirsin. Ama filmden önce altyazılarını kontrol et.
    Bir de eğer Çince biliyorsan işte siteleri :www.waf.com.cn

Bu WAF meselesi çok tartışmalıdır. Kimileri 4 CD lik rip mi olur deyip karşı çıkar, kimileri kalitesini görünce hayran-u mest ve lâl olup günlerce bekleme pahasına (haftalarca, aylarca da denebilir) eMule'dan indirirler.
    Bende Matrix, Star Wars gibi seriler var bir kaç tane. İzlemeyen bilmez tadını.

yalnız bu yüksek çözünürlükteki filmleri izlemek için iyi bir tv ye ihtiyaç var sanırım,maalesef bende vestel marka 72 ekran 50 hz bir tv var.Bu tv de kalite farkını pek anlayamayız herhalde yanılıyormuyum yoksa.

• Kalite farkı anlaşılıyor ama dediğin gibi bir tv'de tabi ki çok daha iyi anlaşılır.
  • bu filimleri bulabileceğimiz bir paylaşım sitesi bulursam indirip bi deniyecem artık.
  • arkadaşlar ankarada voxline 933 ü nerde bulabilirim.?
    Birde az önce teknosada phlips in bir modelini gördüm 99 ytl idi. Sizce bu fiyata phlips mi voxline mi?
  • İzmir'de uygun fiyatlı Voxline 993 nereden alabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtcakmak

Merhaba uzun zamandır girmiyordum topiğe ne kadar çok voxline cı olmuş kendimle gurur duydum ilk sahip olanlardan biri olarak Şimdi arkadaşlar epey ilerlemişsiniz bakıyorum voxline konusunda benim soruma bir cevap verin lütfen?
    Benim cihazda şu an 3. yazılım yüklü 1. ve 2. yide yüklemiştim şu ana kadar divx, dvd, vcd okumasında hiç problem olmadı sadece alt yazı geçtikten sonra alt taraflarda noktalar kalıyor, bunuda 4. yazılım gideriyormuş sanırım fakat cihazın seri numarası tutmuyor. Benim gibi olup bu 4. yazılımı yükleyen varmı acaba işe yarıyormu?
    Teşekkürler...

Yokmu buna bir diyeceği olan
    Teşekkürler...

• arkadaşlar bende de gri voxiline ve 4. yazılım var ama. ben de zaman zaman bi çok sorunla karşılaştım.
    bazı filmlerde ses senkron bozuklukları (3-4 filmde)
    bazılarında atlamalar (ki bu sorunu ilk kez dün slither isimli filminde yaşadım.filmde her 2-3 dk da bir atlama yaptı)
    bazılarında ise filmi 10 sn gösterip kapatma

şuana kadar 100 den fazla film izledim 10 filmde bu tür sorunlar oldu.
  • arkadaslar dun bır tane sıyah voxlıne aldım yorumlarıı yazayım aletın denıldıgı gıbı cd koyma kapagı gercekten cok dandık ama dıkkatlı olunursa kullanılabılır(neden bu kadar dandık yapmıslar anlamadım) abımden aldıgım ve bı sure kullandıgın pionner dv 380 vardı onula bazı fılımlerın altyazılarını ızlıyemıyordum ama voxlınela denedıgım tum fılmlerdekı altyazıları ızlıyebıldım altyazıla ılgılı bır sorun yok anladıgım kadarıyla ayrıca sıyah voxlında yazının kenarlı sıyah golgelı zaten bence altyazı buyuklugude gayet ıyı sadece 55 ekran altı televızyonlarda sorun olabılır belkı goruntu kalıtesı gayet ıyı tum dıvxlrımı calıstırdı denedıgım tabıkı ama calıstırırken bıraz ses cıkartıyor (ıskence cekıyor gıbıydı:d) mp3 denedım bıraz zorlanıyor dosyayı okurken ama calıstırıyor bıraz beklemek sartıyla gercı mp3 dınlemek televızyondan pek kalıtelı degıl neyse dun gece 2 tane dıvx fılm ızledım arka arkaya 2cısınde yavaslamalar ve takılmalar oldu yaoruldu dıye dusunuyorum ama yanılabılırım dvd dende kaynaklanıyor olabılır yenıden bır 5-6 sattlık bır divx ızleme seansı yapcam o zamn daha ıyı deneyebılırım ayrıntıları yazarım ama soyle soylıyeyım yaklasık 100 mılyona orta duzey ama ıyı ısler yapan bır alet kalıtesızlıklerı var menusu cok kotu dıger divx playerlarda zaten bundan cok pahalı degıller aslında 150-200 mılyon arasında degısıyorlar ama altyazı sorunları var onlarda bu urunde oyle bır sorun yok ama baska sorunlar oldugunu hıssettım ılk ızlenımım neyse arkadaslar paylasayım dedım ıyı gunler

• bugün dvd ye 4 tane divx filmi kopyaladım ayrı ayrı klasörler halinde dvdimi koydum siyah voxlineye ilk filmi sorunsuz izledim ikinci filmin altyazısını görmedi halbuki altyazı ile filmin adı birebir aynı idi altyazısını kumandadan elle açmak zorunda kaldım üçüncü filmim başlar başlamaz tekrar klasör menüsüne gidiyor yani en başa dönüyor dördüncü filmimi açtı fakat onda da her 10 saniyede bir görüntüde hızlanmalar oldu sanki filmi hızlandırarak izliyorum sorun sizce cihazımdamı acaba.Bu siyah voxline ye iyice soğumaya başladım artık.
  • siyah voxline aldım 5+1 almak istiyorum fakat
    1. Creative 5800 veya philips in 5+1 i ni bu cihaza bahlayan oldu mu bu cihazlarda 3 giris olduğu için
    birleştirici kablo ile front ları bir kanala rear ları bir kanala cent+sub bir kanala bağlansa olur mu
    pc deki gibi
  • voxline a 3 kablo ile 5+1 bağlayadın mı sonuc nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.