Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: ALGOS

Hala bu gri voxline mı aranıyor. Arkadaşlar griler piyasadan kalktı artık yeni üretimler hep siyah, ancak elinde eskiden kalan mağaza varsa oradan bulabilirsiniz fakat neden ısrarla hala gri aradığınızı anlamış değilim.

bendeki gri de ondan
    arkadaşa alıcaz, hiç sorunsuz çalışıyor benimki
    siyahın sorunlu olduğun söylenip duruyor, mahçup olmayalım arkadaşa

siyahtaki altyazılar 4. güncellemeden sonraki altyazı boyutunda mı? ikisini birden görme fırsatı olan varsa söyleyebilir mi ?
  • Arkadaşlar voxline divx player gri olanı halen istanbulda cevahir ep center da bulunmaktadir... almak isteyenler acele etsinler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colossol -- 1 Şubat 2007; 17:21:51 >
  • Walla adaş servise nasıl talepte bulunacağımızı, nasıl baskı yapacağımızı söyleyin; ben varım. Desteklerim yani. Bu servisle (e-mail yoluyla) nasıl irtibat kuracağımızı bilen varsa sölesin, yapalım... iyi de olur...
  • arkadaslar bıde sıyah voxlıne da divxleri dvd degılde cd ye yazdıgınızda altyazıyı secmıyor ve dıvxi ne ileri alıyor ne goto ozellıgı calısıyor hıc bır sey yapmıyor cak sacma bence servıs tum bu sorunları cozecek bır guncelleme yazılımı acılen cıkarması lazım alet ıyı ama bazı puruzler var onlarda halledılmelı
  • mersan teşekkurler cevabın beni berhudar etti..

bu arada bu voxline hedesi cok bolumlu oldugu icinmi bilmiyorum nip/tuck ve lost dvd lerimi okumadı..ama icinde 4-5 film olan dvd leri okuyor kerata..

valla minton 1304 kullanıyorum ve divx 3.11 okumaması dışında font buyuklugu olsun qpel destegi olsun super valla birde kesinlikle goruntu farkı var voxline dan aynı filmi taktım voxline ın goruntusu daha kotu ki minton un ozelliklerine bakın bir goruntunun guzel gorunmesi icin baya bir ozellik saymışlar ..ne diyim helal olsun
  • @itsme;
    bende ki niptuck dizisinini voxline de izliyordum fakat pikselleşme ve 3 satırlı altyazıları desteklemediği için bende voxline yi verip philips 5960 aldım şimdi bütün divx lerimi sorunsuz bakıyorum.
  • Arkadaşlar bugün aldim voxline 933 teknosadan siyah modelinden yeni serilerden A17-060900060. DVD+ R imation ve verbatim denedim gayet iyi okuyor. Ama nedense divx izleyemiyorum. Dvd video izleyebiliyorum. Divxdeki sorun ise divxi açiyor gorunuyor player lakin ekrandaki görüntüler biribirine girmiş hiç bir şey görükmüyor, rengarenk kareler, ses ise gayet iyi . Ne diyorsunuz. çok acil yorumlarinizi bekliyorum elimde arçelik scart girişli 51 ekran t.v var televiyonla ya da ayarlarla alakalı bir sorun olabilir mi artık yarina kadar bir şeyler yapamassam profilo telefon açip olayi netleştirecem. Scart to scart bağlantim scart to s video da da ayni sorun.
  • Arkadaşlar ihtiyaç fazlası olduğu için elimdeki gri voxline'ı satışa çıkardım. İkinci el ilanlarında ayrıntıyı görebilirsiniz. İlgilenenler özel mesaj atabilir.
  • arkadaslar bugun ıtıbarıyle sıyah voxlıne mı teknosaya goturup bır tane philips dvp5140 la degıstırdım 40 mılyon fazla ama alet gayet kalıtelı ve update de edılıyor divx leri neyse su ana kadar denedıgım tum dıvxlerı actı elımdekılerın hepsını deneyemedım ama voxlıne ın sorun cıkardıkları kolayca calıstırdı altyazılarınıda okudu ben voxlıne da bırcok sorun yasadım buradakı yorumllara gore aldım ama herseyı sorunlu altyazıları sorunlu calıstırdı calıstırmadı divleri gormedı alet o kadar kotu kı dandık mal daha alırken ne alıyorum dıye dusunuyorsunuz neyse yanı bence elınızdekılerı gıdıp degıstırın baska urunlerle bence philips daha ıyı ve pioneer da gayet ıyı urunler bıraz daha pahalılar ama sorun cıkarmıyorlar bence en azından dıvxlerı ızlıyebılıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tattoos

arkadaslar bugun ıtıbarıyle sıyah voxlıne mı teknosaya goturup bır tane philips dvp5140 la degıstırdım 40 mılyon fazla ama alet gayet kalıtelı ve update de edılıyor divx leri neyse su ana kadar denedıgım tum dıvxlerı actı elımdekılerın hepsını deneyemedım ama voxlıne ın sorun cıkardıkları kolayca calıstırdı altyazılarınıda okudu ben voxlıne da bırcok sorun yasadım buradakı yorumllara gore aldım ama herseyı sorunlu altyazıları sorunlu calıstırdı calıstırmadı divleri gormedı alet o kadar kotu kı dandık mal daha alırken ne alıyorum dıye dusunuyorsunuz neyse yanı bence elınızdekılerı gıdıp degıstırın baska urunlerle bence philips daha ıyı ve pioneer da gayet ıyı urunler bıraz daha pahalılar ama sorun cıkarmıyorlar bence en azından dıvxlerı ızlıyebılıyorsunuz

söylediklerine aynen katılıyorum tatoos gri voxlineler iyimiş ama siyahlar tam bir fiyosko bence bende aynı sorunlardan dolayı ürünü geri verip philips 5960 aldım ve çokta memnunum.

• Açıkcası bende şu an alsam Voxline dışında Vestel yada Philip alırım. Ama ancak bu kadar verebiliyorsan alternatifi yok diye düşünüyorum
  • ben de de gri voxline var ve son bi haftadır yeni bir sorun daha oluştu.2 filmde ses de iki sn yede bir kesilmeler oluyor. filmin sonuna kadar bu devam ediyor.halbuki daha önce bu filmlerde bu sorunu yaşamadım.4. yazılım yüklü.ve sorunlar gitgide artmaya başlıyor.ses senkron bozuklukları da 4-5 filmde olmuştu.4-5 sn ye kadar filmi açıp sonra kapanması falan .şimdi de bu sorun çıktı.acaba 3. yazılıma geri dönsem sorun olur mu?
  • arkadaşlar şimdi voxline ın desteklemediği wmw,3gp gibi formatları izleyebilmemiz için yapabileceğimiz bişey varmıdır acaba ??
  • arkadaslar,

18.07.06 tarihinde bir adet voxline933 divx player almistim. gri renk ve seri numarasi A170603000734
    ve o zamanlar son sürüm denilen bank30.rom u yüklemiştim.

19.01.07 tarihinde bir adet daha aldim.
    siyah renk ve seri numarasi A170609000797
    bu yeni aldigim siyah renk olani ayni divx film ile test ederken gri renkte olandan farkli 3 sey ile karsilastim.

1- Divx filmi denerken cd icindeki altyazi ismi ile film ismi ayni OLMAMASINA ragmen altyaziyi tanidi ama gri renkte olanda film ile altyazi ismi ayni olmazsa tanimiyor.

2-Film boyutu yani ekranda görülen film boyutu önce aldigim gri renkte 15 cm iken siyah olanda daha büyük 20 cm filan gözüküyordu.

3- İçinde 6 divx film olan bir dvd yi takip actigimizda karsimiza gelen ekranda siyah renkte olan filmleri DIVX sembolü ile görürken, gri renkte olan ise filmleri windows sembolü ile gösteriyor.

bu yazdiklarim sonucunda siyah renkte olan mi daha iyi yoksa gri renkte olan mi?

sanirim bu bank30.rom u yükledigim icin gri renk olaninda film boyutu kücük ve altyazi ismi film ile ayni olmazsa tanimiyor??? bu durumda gri renk olanini fabrika ayarlarina nasil döndürebilirim?

not: siyah renk olanina bank30.rom u yüklemedim.

saygilarimla

• Ben bir DVD satın almaya karar verdim. CD, belki DVD de izlemeyi düşünüyorum. HD DVD ler ucuzlayana kadar kullanacağım bir model olsun istiyorum.

Burayı okuduğumda bilmediğim divx konusunda da biraz bilgi sahibi oldum. Ancak, kafam karışık.

1. Piyasadan divx satın alıp ya da kiralayıp seyrediyor muyuz? Yoksa sadece internetten film indirip işlem mi yapıyoruz.

2. Bu filmler hangi sitelerden indiriliyor.

3. Evdeki bilgisayarımda DVD writter var. Ancak, film indirme konusunda malümatım yoktur.

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyorum. Kendimi bu şekilde teselli ediyorum. Bu konularda bilgi verecek arkadaşlara minnettar kalırım. Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgi edinebileceğim site tavsiye edilirse yine faydalı olabilecektir.

Bahsedilen zorluklar sanırım sadece divx olayındadır. Normal CD seyrederken bu cihazlar problem çıkarıyor mu?

Yoksa, bilgisayar makinesini DVİ/HDMİ dönüştürücü kablo ile yan odadaki LCD'ye bağlayıp makinedeki DVD den mi faydalanayım ne dersiniz? Böyle bir kablo teknosa'da görmüştüm.

Acil yardım lütfen.

• Arkadaşlar Merhaba!!!
    Ben de bundan 1 ay kadar siyah voxline 933 aldım.Şu ana kadar cihazımdan memnunum.İnternetten aldığım prison break dizisinin dvixlerini sorunsuz seyrettim.
    Piyasadan almış olduğum 10 kadar dvd filimden 3 tanesini seyretmek için bayaa cebelleştim.Filimleri taktığım zaman 30-40 saniye okumaya çalışıyor ondan sonra dışarı çıkartıyor.Ben de bu şekilde açamadığım filmleri 3-5 defa okutturdum sonradan açtı.Bazen kafasına göre,dün açtığı filmi bu gün açmadı,bir iki tekrarlayınca açıyor.Gerçi bi problem olarak görmüyorum.sonuçta seyredemediğim bi filmle karşılaşmadım bu zamana kadar....
  • Slm Arladaslar,
    bende gri voxline var ve gayet memnunum (nazar degmesin). Forumda bi arkadas siyah voxline yeni, griler eskide kaldi falan yazmis ama sunu soylemek isterim, voxline zaten cok koklu bi firma degil ve adamlar hasbel kader herkes tarafından beyenilen bi divx player cikardi , bu cikarttiklari gri voxlinlarda malzeme kalitesi rezalet ama oynatma kalitesi yuksek. Daha sonra adamlar yeni bi urun cikardi su siyahları ve orda tabir yerindeyse sıçtılar, voxline'ın yeni model divx playerları her açıdan kalitesiz gibi görünüyo ve hala gri playerın namı ile satılıyor. O nedenle bu forumdaki yada baska forumdaki gri voxline'ı met eden yazıları okuyup siyah voxline almayın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevcen

Slm Arladaslar,
    bende gri voxline var ve gayet memnunum (nazar degmesin). Forumda bi arkadas siyah voxline yeni, griler eskide kaldi falan yazmis ama sunu soylemek isterim, voxline zaten cok koklu bi firma degil ve adamlar hasbel kader herkes tarafından beyenilen bi divx player cikardi , bu cikarttiklari gri voxlinlarda malzeme kalitesi rezalet ama oynatma kalitesi yuksek. Daha sonra adamlar yeni bi urun cikardi su siyahları ve orda tabir yerindeyse sıçtılar, voxline'ın yeni model divx playerları her açıdan kalitesiz gibi görünüyo ve hala gri playerın namı ile satılıyor. O nedenle bu forumdaki yada baska forumdaki gri voxline'ı met eden yazıları okuyup siyah voxline almayın derim.

Sevcen arkadaşım 2 sinide kullanmadan yorum yapma bence. Ben siyahından çok memnunum. Şu ana kadar açamadığım dvd/divx yok. arşivimde yaklaşık 80 tane Cd şeklinde divx. 50 ye yakında Dvd var(dvdler 6divx in 1 dvd şeklinde veya 15-20 bölümlü diziler) gerek dizilerde gerekse filmlerde performansı başarılı.

Hatta şu bilgisayar dergilerinin verdiği 8,5 GB lık double layer dvdlerin içinde olan küçük videoları bile oynatıyo...
    tamam grisi çok güzelmiş ama siyahınında ondan altta kalır yanı yok.

• Ürünü iyi takip et, benimki de önce 2-3 DVD yi okumuyordu, bir okuduğunu ertesi gün okmuıyordu vs derken 3. gun baktım evdeki 10-15 dvd den sadece birkaç tanesini okuyor. En son geri verdim kurtuldum. Siyahlarda okuma problemi olduğu anlaşılıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: iso18
    Arkadaşlar Merhaba!!!
    Ben de bundan 1 ay kadar siyah voxline 933 aldım.Şu ana kadar cihazımdan memnunum.İnternetten aldığım prison break dizisinin dvixlerini sorunsuz seyrettim.
    Piyasadan almış olduğum 10 kadar dvd filimden 3 tanesini seyretmek için bayaa cebelleştim.Filimleri taktığım zaman 30-40 saniye okumaya çalışıyor ondan sonra dışarı çıkartıyor.Ben de bu şekilde açamadığım filmleri 3-5 defa okutturdum sonradan açtı.Bazen kafasına göre,dün açtığı filmi bu gün açmadı,bir iki tekrarlayınca açıyor.Gerçi bi problem olarak görmüyorum.sonuçta seyredemediğim bi filmle karşılaşmadım bu zamana kadar....

• bende siyah voxline mağduruyum,değiştirdiğim ikinci voxlinede de aynı sorunlar devam edince iade edip paramı geri aldım.Anlaşılan bu siyahlara yazılım çıkıncaya kadar yanına yaklaşılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.