evet sorunum alt yazıların sonlarındaki kelimelerin çıkmaması umarım onunla ilgili bir yazılım çıkarırlar artık ayrıca alt yazıların boyutu o kadar sorun değil benim için ama biraz daha aşşağıda olsa fena olmaz.
birşey düzeltmek istiyorum sadiker bende çıkmayan 4. satır değil 3.satır yazıların sonları çıkmıyor,hepsinde değil bazılarında.
arkadaslar yenı voxlıne alcam ama rengı sıyah galıba son surum cıkanlardan bu urunu olanlar firmware yuklemesın denıyor acaba sıyahlar ıcın var mı yenı fırmware yada bu urunu kullanan ınsanlar sorun yasamıyor mu yada almıyayım mı acaba sımdıden tesekkur ederım
Arkadaşlar acil yardım lazım bana. Siyah voxline aldım geçen hafta. Divxlerde sorun yok ama bazen ileri geri sarmaya izin vermiyor, kapatıp açınca filmi düzeliyor. Film dışında müzik için ses kalitesi ve kullanımı, okuma hızı hoşuma gitmedi. Neyse bunları geçtim de evdeki 13 DVD den 11 ini okumuyor, tırmalıyor 20 sn sonra dışarı atıyor. İlginç bir konu var birkaç tanesini şu şekilde açabildim: Divx film koydum başlattım, kapattım DVD yi koydum açtı filmi izledim. Önce divx koyup ardından DVD yi koyunca okumadığı bazı DVD leri okuyor. Sonuç olarak dün Teknosaya gittim değiştirmek için. Orjinal DVD lerle denediler hepsini okuyunca değiştiremeyiz dediler. Bende geri iade ediyorum o zaman deyince müdürüyle konuştu sanırım arkadaş geldi değiştirdi. Eve götürdüm hemen denedim. 13 DVD den yine 11 tanesini okumadı!!! Cihazı bugün yarın iade edeceğim. Yerine bana tavsiye edebileceğiniz başka 5.1 analog çıkışlı player var mı? Ses sistemim dijital olmadığı için analog ses çıkışlı almak zorundayım. Goldmaster, saba vs.
@xeon82; Aynı dvd lerde aynı sorunu iki farklı cihazın yapması normal değil. Bence sorun cihazda değil medyalarınızda. Zaten orada orijinal dvd leri okumuş olması da bunu gösteriyor.
@tattoos; Siyahlar için henüz bir yazılım yok. Yükleyenlerin de flashı uçuyor. Siyah voxlinelarda sorun yaşayanlar fazla. Bir tanesi de bendim. Servise gitti geldi, board yenilenince sorun kalmadı. Nasıl olsa değiştirme konusunda sorun çıkmıyor, teknik servis olarak da hizmet iyi. Ben tavsiye ederim...
bende ilk başlarında sıkıntılıydım fakat doğru medyaları kullandığımda sorunlarım kalmadı şu an gayet memnunum cihazımdan.
Arkadaşlar ben de gri Voxline var, en son hangi güncelleme yüklendi hatırlamıyorum. Acaba cihazda, en son yüklenen güncellemenin öğrenilmesi gibi bir özellik var mı? Şu an profilo sitesinde 15/5/06 güncellemesi var (4. güncelleme). Acaba benimki hangi güncelleme?
sadiker, bu dvdleri bilgisayarım ve arkadaşın dvd playerı okuyor. voxline da 5-6 tanesini okuyordu simdi okumaz oldu. ayrıca divxin ardından okuması bana yazılımla ilgili sorun var süphesi verdi. okurken de cok kasıyor dosyalar arasında gezerken baya bir tırmalıyor. bu kısım da acaba okuyucuda mı bir sorun var dedirtiyor. neyse sonuc olarak urunu iade edecegim, aldıgım dvdlerin cogunu okumadı. yerine önerebileceğiniz birşeyler var mı? goldmaster 909 mesela..
quote:
Orjinalden alıntı: sadiker @xeon82; Aynı dvd lerde aynı sorunu iki farklı cihazın yapması normal değil. Bence sorun cihazda değil medyalarınızda. Zaten orada orijinal dvd leri okumuş olması da bunu gösteriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: emre255
fathTR arkadaşın sorusuna ben de katılıyorum. Siyah Voxline'lardaki "ESS çipset" olayı nedir? Ayrıca benim için daha önemli bir sorum var:
Şu son zamanlarda kafama takıldı. Acaba Voxline vs. yerine PlayStation 2 alsak bir şekilde Divx ve Xvid filmleri oynatabilirmiyiz ?? Eğer oluyosa çok süper olur hem oyun hem Divx keyfi bir arada...
Bilen varsa lütfen anlatsın. Şimdiden çok teşekkür ederim...
Eğer böyle bir düşüncen varsa Xbox' ı şiddetle tavsiye ederim.Yüksek çözünürlüklü filmleri bile sorunsuzca ve rahatlıkla izleyebilirsin.
"lionheart_wta" arkadaşım öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Yani biz Xbox ve Xbox360'larda Divx/Xvid izleyebiliyor muyuz? Yada PlayStation 2' de böyle bir imkanımız var mı? Birisi bu konuyu açıklığa kavuşturursa çok minnettar kalırım. Şimdiden çok teşekkür ederim...
arkadaslar alacam sımdı voxline 933 u sıyah ama sonra cıkar dıye dusunuyorum fırmware vestel dvd 6500b de almayı dusunuyordum ama servıslerı kotuymus dıye duydum kararsız kaldım voxlıne gıbı gozukuyor
@ sunclub79
önemli değil, sorununun hallolmasına sevindim. ama sadece verbatim'e mahkum değilsin unutma. bende maxell, memorex, fly gibi başka markalarda dvd-r lerde mevcut. hiçbirinde okumamazlık ve bekletme yapmadı.
@ xeon82
bende otuz civarında kopya dvd var. şimdiye kadar açamadığı hiç olmadı. kullandığın cdler dvd+r ise sende dvd-r cd ile dene bir de. veya yazma yazılımı olarak nero kullan. yazma hızı olarak ben 16 yı hiç geçmedim(zaten piyasada daha üstü hızlı cd yok heralde.), sende geçme. hatta maksimum 8 ile yaz, garanti olsun. dvd kopyalama programı olarak ben DVDfab platinum kullanıyorum. sende bu programı ilgili bir siteden yükle dvd kopyalamayı dene. sorunun bunların birisine dayanıyor bence. bende bir tane okumamazlık yapsaydı diyecektim cihazda bir şey olabilir ama hepsini açtı bende.
Az önce abim aradı ve İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezinde Ep Center'da gri Voxline gördüğünü söyledi. Alayım mı dedi bana. Direk kaçırma dedim valla. :)) Eğer özellikle gri kasa arıyorsanız oraya bakmanızı tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: canpinar
Arkadaşlar Merhaba
Benim bir sorum olucaktı filmi başlatıyorum geniş ekran olarak basşlıyor film ama stop'a basıp yeniden play dedigim zaman letter box 'a yani filmin orjinal boyutuna dönüyor halbuki video ayarlarından letter box diye ayarlamıştım neden oluyor sizce boyle bir şey ?
Ama sadece dvd film'lerde meydana geliyor
Arkadaşlar Daha Detayli Fikri Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi ?
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Arkadaşlar ben de gri Voxline var, en son hangi güncelleme yüklendi hatırlamıyorum. Acaba cihazda, en son yüklenen güncellemenin öğrenilmesi gibi bir özellik var mı? Şu an profilo sitesinde 15/5/06 güncellemesi var (4. güncelleme). Acaba benimki hangi güncelleme?
Soruma cevap verebilecek kişi aranıyor
mathemus, bende şu an dvd writer yok, dvdleri orjinalden kopya olarak dışardan almaya çalışıyorum, sıfır çiziksiz dvdler. çoğu dvd-r. Problem olan dışardan alıp geldiğim şeyleri okumaması Neyse dün teknosaya geri götürdüm iade ettim. Kafamdan goldmaster 909 geçiyor ama bakalım nasıl bir alet. Bu arada dun üşenmedim kasayı tvnin yanına getirdim, monitör yok zaten klavye mouse kablosuz, açtım voxkineda yarım kalan dvd yi izledim paşalar gibi
arkadaşlar birisi sabanın chipsetiyle voxline ın chip setinin aynı olduğunu yazmış sakın aldanıp kart okuyuculu sabalardan almayın.tamam dış görünüşüyle kumandasıyla kart okuyucusuyla işçiliğiyle voxline dan kat kat iyi saba ama ben 2 kere bozuk çıkan siyah voxline ımın yerine profilo güvencesi aynı chipset i kullanıyor gazına(teknosadaki satan adamında bu gazda büyük payı var)gelip saba aldım fakat eve gelip denediğimde tam bi kabusla karşılaştım. altyazılar çalışmıyor daha doğrusu sadece filmle altyazı ismi aynı olursa çalışıyor oda çalışıyor demeye bin şait silik silik okunmayan yazı tipli iğrenç altyazılar.neyse zorda olsa sabayıda iade ettim şuanda divx playerım yok ve de çok da rahatım en güzel divx player bilgisayar :) kısacası şudur ki voxlinenın üzerine divx okuyucu olarak player yok yazılım olarak yani. ama benim aldığım iki voxline dan yana şansım yaver gitmedi(ilkinde altyazı senkron sorunum vardı,ikincisinde bu sorun gitti bu sefer sahneler arası atlama yapıyordu yeşilimsi görüntüler eşliğinde ve aynı zamanda bunlar yetmezmiş gibi aldığımın ertesi sabahı dvd kapağını kumandadan açmak istediğimde yarıda kilitledi) umarım sizde aynı sorunlar çıkmaz.
bende bir ara dizüstü bilgisayarımı tv ye bağlayayım dedim ama görüntü pek iyi değildi bende bu yüzden voxline yi aldım
cancun arkadaşım
keşke voxline kullanmaya ısrar etseydin herkeste bu tip sorunlar oluyor bende dahil şu an altyazılar hariç bir sorunum yok onun içinde artık yazılım bekliyecez
Merhaba uzun zamandır girmiyordum topiğe ne kadar çok voxline cı olmuş kendimle gurur duydum ilk sahip olanlardan biri olarak Şimdi arkadaşlar epey ilerlemişsiniz bakıyorum voxline konusunda benim soruma bir cevap verin lütfen? Benim cihazda şu an 3. yazılım yüklü 1. ve 2. yide yüklemiştim şu ana kadar divx, dvd, vcd okumasında hiç problem olmadı sadece alt yazı geçtikten sonra alt taraflarda noktalar kalıyor, bunuda 4. yazılım gideriyormuş sanırım fakat cihazın seri numarası tutmuyor. Benim gibi olup bu 4. yazılımı yükleyen varmı acaba işe yarıyormu? Teşekkürler...