Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: mersan0

cancunun özel sorusuna verdiğim cevabı burayada ekleyim

yazdığın soruların 3. sü için bişeyler gevelemiştik ama bu yazdığın sorunların ilk ikisi biraz makineden kaynaklanıyor gibi, yani anladığım kadarıyla senin siyah voxlinen var, bu cihaz için yeni yazılımlar çıkar diye bekleniyor, bence sen daimi olarak vermek yerine gidip yeni bir siyah voxline ile değiştirsen iyi olur, çünkü bazılarında sorunlar var, bazılarında hiç sorun yaşanmıyor, eğer sana sorunlu olan geldiyse bu sorunları yaşıyorsun diye tahmin ediyorum. çünkü senin ilk iki maddede yazdıklarını kimse yazmadı, demek ki sana has sorunlar ve buda makineden kaynaklanıyor, sen bu iki gün içinde gidip yeni bir siyah voxline al derim, bu makineye yeni yazılım yazılınca güzel bir makine olacak diye tahmin ediyorum, hatta mümkünse ayrı bir teknosadan almaya çalış, hani aynı dükkana aynı koliden çıkan makinalar gider hesabı, eğer o seri hatalıysa aynı teknosada aynı seriler bulunacağından alacağınında aynı hataları verme ihtimali olabilir, iyadesini yap, rica et, yenisini diğer teknosalardan alabilirmiyim diye veya sana hediye çeki verebilirler aynı miktarda, gidip diğer teknosalarda alışveriş yapabilirsin böylece, hediye çeki(yada alışveriş çeki) istemen daha mantıklı olur, böylece alacağın yeni siyah voxlineyi bir 15 gün daha deneme şansına sahip olabilirsin, eğer hatalı olursa yine bu sefer iyade eder başka bir şey alırsın.

birde xeon sen o oynatıcıyı bir an önce götürüp iade et veya servise ver, sana arızalısı düşmüş, yakında tamamen kafayı yer o.

mersan arkadaşım bende siyah voxline mi iade edip yenisini alıcam dediğin gibi başka bir teknosa dan alabilirmiyim cihazı bu mümkün mü acaba.

• ok mersan0 teşekkürler verdiğin bilgi için. yeni alacağım da böyle çıkabilir diye az paraya kıyıp şöyle yapsam ne dersin:
    Voxline ı verip LG home theatre alsam. x-530 u da satarım arık herhalde. 4 tane de siyah ayak almıştım onları da satmam gerekir, en azından ikisini. LG daha sorunsuz mu olur yoksa voxline dan devam mı edeyim?

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110100248&CS_Category=_DVD_LI94&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

• sorunsuzlukta ben voklinenin üzerine tanımıyorum, bir aratma yap bakalım bu markanın ne gibi sorunu varmış, parasına bakma, voxline çok çok iyi bir ürün, parasının çok üzerinde bir değeri var, grileri 4 yazılım ile iyice adam ettiler, bu siyahlarıda bir yıla galmaz eyi bir adam edip, muma çevirirler diye düşünüyorum, diğer markalarda yıllardır yayınlanmış tek bir yeni sürücüye rastlıyamıyorsunuz, buda adamı sinir ediyor, vox bunu hiç olmazsa yapıyor, makine daha yeni, şu anda bu makinenin ne gibi sıkıntıları var, onları tespit etme aşamasındadırlar, belli bir süre sonra bu sorunların hemen hemsini hallederler diye düşünüyorum, illede siyah alacam, gri almam diyorsanız, ki siyahlar daha yüksek pikselli görüntü olan vof da destekliyormuş, bence bu ürünü değiştirerek devam edin derim, mutlaka yeni bir güncelleme ile dadından yenmeyecek hale getirirler bu siyahları, ki bazı arkadaşlar çok ama çok menmun.

• arkadaslar bir sorunumdan bahsetmistim ama cevap alamadim. siyah voxline kullaniyorum.. gecenlerde toplam 5 dvde 22 divx film elime gecti.. bu divxleri voxlinea atip izlemeye calistigimda hmen hepsinde ayni sorunu verdi.. filmi izlerken birden kendiliginden ileri aliyor..mesela 15 dakika 30. saniyede iken birdn kendi kendine 40. saniyeye geciyor..bunu o kadar sık yapiyor ki..fakat daha ilginci su..daha sonra bu divxleri pcde denedigimde bir de ne goreyim..divxlerde hicbir sorun yk hepsi catir catir calisiyor..bu sorunun nedeni ne olabilir.. bir yardımcı olursanız sevinirm..tum hevesim krsagimda kaldi..cozumu neir bunun..ya da daha once karsilasan oldu mu bu sorunla..tesekkurler..
  • quote:

arkadaslar bir sorunumdan bahsetmistim ama cevap alamadim. siyah voxline kullaniyorum.. gecenlerde toplam 5 dvde 22 divx film elime gecti.. bu divxleri voxlinea atip izlemeye calistigimda hmen hepsinde ayni sorunu verdi.. filmi izlerken birden kendiliginden ileri aliyor..mesela 15 dakika 30. saniyede iken birdn kendi kendine 40. saniyeye geciyor..bunu o kadar sık yapiyor ki..fakat daha ilginci su..daha sonra bu divxleri pcde denedigimde bir de ne goreyim..divxlerde hicbir sorun yk hepsi catir catir calisiyor..bu sorunun nedeni ne olabilir.. bir yardımcı olursanız sevinirm..tum hevesim krsagimda kaldi..cozumu neir bunun..ya da daha once karsilasan oldu mu bu sorunla..tesekkurler..

divx in formatı veya codec i voxline ile uyumsuzluk yapıyordur. divx programı ile desteklenen uzantıya ve uyan codec ile tekrar cd leri yazdır. ilgili program ilk sayfada vardır.

• Bu cihaz beni öldürecek

2 gün önce servisten geldi daha. Prison Break 2. Sezon bölümleri ayrı ayrı klasörlerde DVD ye kopyaladım. Altyazı ve film ismi aynı, medyada sorun yok yeni kopyaladım daha. Ama izlerken bir anda görüntü gidiyor, yeşil ekran geliyor, görüntü karışıyor ve sonra da klasörlerin bulunduğu ekrana geçiyor. Yine mi flash arızası bu yoksa yazılımla düzelir mi acaba? 3 bölüm izledim sadece bir defa yapmıştı bu hatayı, 4. bölümde tam 4 defa oldu. Şeytan al eline keseri paramparça et diyor ama ben şeytanı dinlemeyeyim siz bir akıl verin: kesin flash arızası mı yoksa yazılımla düzelebilecek bir sorun mu acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Voxline ı verip LG home theatre alsam. x-530 u da satarım arık herhalde. 4 tane de siyah ayak almıştım onları da satmam gerekir, en azından ikisini.

Selamlar
    Bendede Voxline Gri olandan var. Bende X-530 5+1 Hop. almak istiyordum. Eğer yardımcı olursanız; öncelikle x-530 dan memnunmusunuz, ses kalitesi nasil,
    voxline'da kullanmak için tavsiye edermisiniz.
    eğer tavsiye edersiniz o hoparlörden alacağım, belki de sizden alirim :)

Forumdaki diğer arkadaşlarda fikirlerini söyleyip yardımcı olabilirler

Teşekkürler
  • Ben yeni aldım. İçinde cd falan bırakıyorum. Öyle kapatıyorum.Sonra yarın açıyorum çalışıyor. Bir sakıncası var mı bunun?
  • yarım saat önce siyah voxline mi teknosadan yenisi ile değiştirdim şu an işyerimdeyim akşam deniyecem inşallah yine sorun çıkarmaz.
  • ben dun aldım siyah voxline.

tek kelime ile muthiş.2 tane dvd hazırladım.her dvd ye 6 şar film koydum.altyazıları ile birlikte.
    12 filmide sırayla denedim.hepsinin altyazı ileri sarma geri sarma super biri hariç.

click adlı filmin altyazısı cıkmıyor ve goruntu biraz titriyor gibi.anlayamaıdm pek bişey.
    ama o kadarda olucak 12 de 11 muhteşem çalıştı sorunusz.
    clickdede sanırım cekimde bir sorun olusmus olabilir.onu bir daha ki divx burn yaparken tekrar koyucam bakalım ne olcak.

tek eksisi aletin;

altyazı biraz yukarda.abartı değil ama az.sorun değil yani.

• Tarih 19 Ocak 2007; 12:02:21
    yarım saat önce siyah voxline mi teknosadan yenisi ile değiştirdim şu an işyerimdeyim akşam deniyecem inşallah yine sorun çıkarmaz.

eskisi ile değiştirdiğim bu yeni voxlinede dvd+r medyasına yazılmış olan 7 bölümlük divxi 1 dakika 15 saniyede açtı diğerinde bu süre 2,5 dakika idi.

sahne giçişlerindeki piksellen me çok az da olsa devam ediyor(bu hali beni pek rahatsız etmiyor yani kabul edilebilir seviyede).

fakat alt yazıların sonlarındaki kelimeleri göstermeme sorunu malesef devam ediyor bunun için artık yazılım bekliyecem bir daha değiştirmek istemiyorum galiba bu problem siyahların çoğunda var sanırım.
  • siyah olayı mantar gözüküyor..grilerde bu sorunların hiç birine rslamadım
  • Orjinalden alıntı: sunclub79

Tarih 19 Ocak 2007; 12:02:21
    yarım saat önce siyah voxline mi teknosadan yenisi ile değiştirdim şu an işyerimdeyim akşam deniyecem inşallah yine sorun çıkarmaz.

eskisi ile değiştirdiğim bu yeni voxlinede dvd+r medyasına yazılmış olan 7 bölümlük divxi 1 dakika 15 saniyede açtı diğerinde bu süre 2,5 dakika idi.

sahne giçişlerindeki piksellen me çok az da olsa devam ediyor(bu hali beni pek rahatsız etmiyor yani kabul edilebilir seviyede).

fakat alt yazıların sonlarındaki kelimeleri göstermeme sorunu malesef devam ediyor bunun için artık yazılım bekliyecem bir daha değiştirmek istemiyorum galiba bu problem siyahların çoğunda var sanırım.

şöyle söyliyeyim abi piyasadaki bütün divx playerlarda altyazının 4. satırı yok biliyorum ben.yani 3 satır sadece 4. satırı otomatik kesiyor.
    dolayısıyla bu bir sorun degil.

bu arada divx player ile ilgili başıma gelenler çok yakında bu sayfada :)

• quote:

Orjinalden alıntı: tritone

siyah olayı mantar gözüküyor..grilerde bu sorunların hiç birine rslamadım

Bizim de tek umudumuz yazılım. Chipsetleri ve teknolojiyi kökünden değiştirmiş olamayacaklarına göre zannediyorum sorun yazılımla alakalı. Bir cihazın çalışması için yazılımının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz hepimiz. Bios update, DVD RW firmware update, receiver güncelleme vs. yaptıktan sonra var olan sorunların buharlaşıp uçtuğunu çok gördüm.
    Umut fakirin ekmeği, ye memmedim ye.
  • Benim siyah voxline da 2 gün öne takılmalar yapmaya başladı,iade için sökerken scart cihazın üzerinde 1,5 cm lik çok çok ince bir çiziğe sebep oldu neyse akabinde teknosa nın yolunu tuttum.Durumu çalışana izah ettim, cihazı incelerken çiziği gördü ve bunu iade alamam servise gönderebilirim dedi. Kabul ettim fakat bu çizikten başka bir çizik ile bu cihaz gelirse ben de almam dedim. Velhasıl arkadaşlar siyahları kullanırken falan dikkat edin en ufak bir dış etkenden dolayı boyası kalkıyor.Bunun dışında takılma olayı olmasa,alıp denediğim 3040 veya 5140 dan daha kullanışlı bir cihaz olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.
  • Bir sorum olacak sizlere arkadaşlar;

16:9 lcd tv'ye Notebook bağladığım zaman; -örnek veriyorum Lost bölümleri- tam ekran olarak çıkıyor. Üstten ve alttan siyah boşluk vermiyor yani. Voxline'da aynı özellik geçerlimidir acaba? İncecik çıktığı zaman görüntü çok kötü oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Petrucci -- 20 Ocak 2007; 18:23:03 >
  • acba bu siyah voxline ler için ne yazılım zaman çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 20 Ocak 2007; 20:04:37 >
  • Tarih 19 Ocak 2007; 12:02:21

lost dizisinin 12 bölümü divx ler halinde bir dvd ye çekili olarak geldi. dvd-r (fly) kopyaladım ayrı klasörler halinde. her bir klasöre ilgili bölümün altyazı ve filmi koydum. cd yi takıp her bir bölümü seçmemle okuması bir oldu. bendeki tek cd-r ye yazılı div-x lerden çok daha hızlı okudu. yani bekletme her bir bölümün bekletmesi 1-5 sn. arasında oldu.

Bir sorum olacak sizlere arkadaşlar;

16:9 lcd tv'ye Notebook bağladığım zaman; -örnek veriyorum Lost bölümleri- tam ekran olarak çıkıyor. Üstten ve alttan siyah boşluk vermiyor yani. Voxline'da aynı özellik geçerlimidir acaba? İncecik çıktığı zaman görüntü çok kötü oluyor...

video ayarları - tv seçeneği kısmından tv tipi 16-9 seçtiğimde 72 flat 4-3 tv de alttan üstten kesik görüntü tam ekran oluyor. ancak tv 4-3 olduğundan görüntüyü yanlardan biraz kesiyor. yani tv seçeneği ayarlarından bu istek karşılanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoppas -- 20 Ocak 2007; 20:41:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: John Petrucci

Bir sorum olacak sizlere arkadaşlar;

Bu sadece Lost'a özel bir şey değil galiba cihaz 4:3 PS (Pan & Scan) açık olmasına rağmen üstte ve altta çok fazla boşluk oluyor. (tv'm 4:3)

Diğer filmlerdede boşluk çok fazla. Halbuki BSplayerda bilgisayardan seyrederken Pan & Scan'i açınca tam ekrana oturuyor monitörde.

Voxline'ı 4:3 TV'de seyreden arkadaşlarda Pan & Scan çalışıyor mu yoksa ben mi yapamadım.

Çünkü şu ana kadar hiç bir filmi tam ekran seyredemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: sparta123

Ben yeni aldım. İçinde cd falan bırakıyorum. Öyle kapatıyorum.Sonra yarın açıyorum çalışıyor. Bir sakıncası var mı bunun?

Zannetmiyorum herhalde o kadar dandik değildir
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.