Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • arkadaslar bende bir yildir voxline var yuzlerce film izledim hic update yapmadim.simdi 5+1 ses sistemi dusunuyorum kafam karisti bir cok yerde 5+1 desteklemio demisler ilk baslardaki msjlardada okudum bazi filmlerde sorun cikartiyomu cidden ?
  • Arkadaşlar, pro market yazılım güncelleme sayfasını iptal etmiş elinde 3. ve 4. firmware olan arkadaş lütfen aşağıdaki posta adreslerimden birine atabilir mi? Teşekkürler....
    gdrillman@gmail.com
    gdrillman@yahoo.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: hggr31

http://rapid***are.com/files/16477536/voxlinebank30rom.rar.html

Burada firmware bulunuyor daha önce bi arkadaş yüklemiş sanırım ben de başka bir forumdan gördüm !

bir önceki sayfada vermiştim
  • 3.firmware ihtiyacım var elinde olan birisi mail adresime atarsa çok sevinirim

keremcekmen@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcekmen

3.firmware ihtiyacım var elinde olan birisi mail adresime atarsa çok sevinirim

keremcekmen@hotmail.com

2 mesaj önce linkini vermiştim ya !!!! Görmediniz mi?
  • EN İYİSİS VOXLINEEEEEEEEEEE 1 SENEDİR KULLANIYOM HİÇ BİR SORUN YOK VE 100 ADET DİVX TE HEPSİNİDE AÇTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: hggr31

quote:

Orjinalden alıntı: kcekmen

3.firmware ihtiyacım var elinde olan birisi mail adresime atarsa çok sevinirim

keremcekmen@hotmail.com

2 mesaj önce linkini vermiştim ya !!!! Görmediniz mi?

heloise gönderdi ilgin için saol

@heloise emeğine sağlık çok işime yaradı gerçekten
  • Ben de dün aldım cihazı. Üstünde Dolby-Pro-Logic yazıyor , analog 5.1 bağladım ama mp3 leri sadece 1 hoparlörden duyabiliyorum.
  • Dostlar gerçi konu ile tam alakalı değil ancak,

Gidip LOST'un HDTV 700 MB lık releaselerini indirdim (Lost.S03E10.HR.HDTV.XviD-CRiMSON)

Detaylar :

Tahmin edebileceğiniz üzere Voxline açmadı keza çözünürlük 960 X 528 , Şimdi bu çözünürlükte HDTV leri oynatabileceğimiz cihazlar HD-DVD Player mi olmak zorunda, yani sonuçta bunlar 1080p değil, Piyasada şu an sanırım bir tek Toshiba HD-E1 var HD-DVD Player olarak, ancak alternatif bir çözüm var mı diye sizlere sormak istedim

Tşk.

• Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama cevap alamamıştım. Bende gri Voxline var, ama hangi güncellemeye sahip olduğunu bilmiyorum. Bunu öğrenmenin bir yolu var mı acaba? Çünkü sitesinde 4. güncelleme mevcut 15.05.2006 tarihli.
  • multisession discleri divx playerlar okumuyor diye re-writable dvd aldım fakat siyah voxline okumuyor cdye yazdığım filmleri... birde ben bu cdyi kapatırsam eğer silme şansımı kayıpmı etmiş oluyorum
  • "CD yi kapatırsam" derken ???

CD-RW değilde DVD-RW a yazarsan eğer tabi DVD-Writer var ise o zaman okumakta sakınca olacagını sanmıyorum en azından ihtimali daha az.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

"CD yi kapatırsam" derken ???

CD-RW değilde DVD-RW a yazarsan eğer tabi DVD-Writer var ise o zaman okumakta sakınca olacagını sanmıyorum en azından ihtimali daha az.

şimdi şöyle izah edeyim..

tdk DVD-RW dvd aldım bir adet... sonra bu dvd ye multisession olarak bir film kaydettim.. ilk önce voxline bu filmi okudu.. fakat daha sonra okumamaya başladı.. dvd yi koyuyorum öyle bekliyor.. neyse daha sonra aynı dvd yi nero ile silerek içine aynı film + bir başka film daha yükledim fakat yine okuyamıyor... ilk sorunum bu....

bir soruda bonustan sorayım.. dvd-rw diskleri silebiliyoruz ya.. ben bu diskleri multisession yazmassam da silme şansım oluyormu

teşekkürler
  • Var bilgisayar , valla bilgisayardan oyantıyorum kodekmiş çözünürlükmüş derdim yok. Bilgisayarı tvnin yanına koyarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Dostlar gerçi konu ile tam alakalı değil ancak,

Gidip LOST'un HDTV 700 MB lık releaselerini indirdim (Lost.S03E10.HR.HDTV.XviD-CRiMSON)

Detaylar :

Tahmin edebileceğiniz üzere Voxline açmadı keza çözünürlük 960 X 528 , Şimdi bu çözünürlükte HDTV leri oynatabileceğimiz cihazlar HD-DVD Player mi olmak zorunda, yani sonuçta bunlar 1080p değil, Piyasada şu an sanırım bir tek Toshiba HD-E1 var HD-DVD Player olarak, ancak alternatif bir çözüm var mı diye sizlere sormak istedim

Tşk.

• Altyazı boyutu küçük diyen arkadaşlara tavsiyem
    "http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=63654&hl=Txt2Vobsub" adresini bir okumaları.
    Ben 3. altyaziyi beğenenlerdenim ama onda da altyazı atlama sorunu olduğundan 4. firmware çıktı.
    4. firmware'de de altyazı küçüldü beğenmedim. Sorunu;
    1. Subtitle Workshop
    2. MaestroSBT ve Son2VobSub
    programlarıyla verilen linkte anlatıldığı gibi çözdüm. Artık Sarı renkte, istediğim büyüklükte ve
    çerçevenin en alt tarafında (genellikle siyah alana denk gelecek şekilde) altyazılar ile izleyebiliyorum.
    Bir çok denemeden sonra bana uyan ideal boyut ve rengi ayarladım.
    Sorun kalmadı. Şiddetle tavsiye ediyorum.
    Altyazı sorunları ile, firmware güncellemeleri ile artık uğraşmayın.
    Altyazı sorununa kesin çözüm...
  • :( benim siyah voxline cd / dvd leri okuyor okuyo çıkarıyor.. bozuldu galiba :(
  • benimde siyah voxline okuyo çıkarıyo aynı sorun yaa ne yapıcam.!!
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drogonline -- 26 Eylül 2011; 0:10:27 >
  • Arkadaslar bende 1 senedir voxline kullanıyorum 4. guncellemeyı yaptıktan sonra alt yazılar bıraz kuculdu ama 5.yı sabırsızlıkla beklıyorum.Suana kadar acamadıgım okuyamadıgı fılm olmadı Voxline mukemmlel bence.5. guncelleme cıksa daha da ıyı olucak sanırım artık 3. guncellemedıkı altyazı boyutu ve yazı karakterlerındekı sorunda 5. guncelleme ıle asılacagını umut edıyorum.....................
  • Üzgünüm ama 5. güncellemeyi yapmayacaklarını maille bildirmişlerdi !!!!

Bu arad alet birçok yönden iyi ama siyah olanlar niye bu şlekilde problemli lanse edildi ki acaba ?? Üstelik WAF ları da okuyor muş galiba xvid GMC ve xvid QPEL de
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.