Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • dvd ye hiç yükleme yapmadım daha onceden direk 4. firmware'ü yuklesem bişi olurmu? hepsini tek tek yuklemekmi lazım yoksa?_
  • tek satır kaybı sorunu yaşayan ben mıyım? kımse 4. guncellemede bundan bahsetmemiş
  • Hepsiburadada 90 Ytl civarı sizce iyi mi?
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=153489&productid=evvoxlinedvd933

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 17 Mayıs 2006; 8:18:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teslamania

Hepsiburadada 90 Ytl civarı sizce iyi mi?
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=153489&productid=evvoxlinedvd933

Teknosa'dan bu pazar günü (14 Mayıs) eniştem 99 YTL ye aldıgına göre 89 YTL HB fiyatı makul ama dikkat et seri numarası muhabbeti varmış bende yeni öğrendim o yüzden ben olsam görerek alırım bu aleti promarketin sitesindeki seri numaraları aralıgını not etmiş olarak

• VOXLINE DVD933'ÜN EKSİLERİ

1. 5+1 ses ve altyazı birlikte oynatılamıyor. (Büyük sorun)

BU OLAYIN FİRMWARE İLE ÇÖZÜLMESİ MUHTEMELMİ ARKADAŞLAR?
    ÇÖZÜMLENDİDE BİZİMMİ HABERİMİZ YOK.BİRİLERİ BİLGİ VERSİN LUTFEN.
    BU OLAYI DVD DE DE YAPIYORMU?
    DVD İZLERKEN ALT YAZILI DİYELİM BU OLAY OLUYORMU?
    PEKİ ALTYAZISIZ TÜRKÇE DUBLAB İZLERKEN 5.1 SES ALABİLİYORMUYUZ?
    ŞU OLAYI ATLATABİLEN YOKMU?
    HANGİ FORMATLARDA 5.1 SES ALABİLİYORUZ?
  • ARKADAŞLAR....PROMARKETTEN 4. YAZILIMI YÜKLEMEK İÇİN SERİ NUMARASI OLAYI VAR..FİRMAYA MAİL ATTIM..BENİM CİHAZDA BU SERİ NUMARALARINA UYMUYORDU..GELEN YANITTA, EĞER 3. GÜNCELLEMEYİ YÜKLEYİP ÇALIŞTIRAN CİHAZZA, 4. GÜNCELLEMEYİ YÜKLEMENİZDE SAKINCA YOK DEDİLER..BENDE ÖYLE YAPTIM..ANCAK UZUN ALTYAZILARDA SON "SIRAYI" YUTUYOR..GÖSTERMİYOR..SORUN TAM ANLAMIYLA GİDERİLEBİLMİŞ DEĞİL GİBİ GÖRÜNÜYOR..ALTYAZILI FİLMLERİN UZUN BÖLÜMLERİNDE 4. SATIRI YUTUYOR..BUNA TOPLU MAİLLE BAŞVURALIM MI?..FİRMA YİNE DE SIKI ÇALIŞIYOR..ARKADAŞLAR BAŞKA FİRMALARLA BÖYLE DEĞİLLER..ONLAR DAHA ÇOK SÖVÜP-SAYIYORLAR..BAZI FİRMALAR YAZILIM YAYINLAMIYOR VE CİHAZIN İSTANBULA KARGOYLA GÖNDERİLMESİNİ İSTİYORLAR..BİZİM FİRMAMIZ İYİ ARKADAŞLAR..SAHİP ÇIKALIM LÜTFEN..6 AY İÇİNDE 4. GÜNCELLEMEYİ YAPAN BİR BAŞKA FİRMA BEN BİLMİYORUM...YANITLARINIZI BEKLİYORUM..YAŞASIN VOXLINE...SAYGILAR HEPİNİZE..!
  • @suha970 promarketin sıkı çalışması konusunda sana kesinlikle katılıyorum! En azından muhattabın belli. Çoğu firmada maile bile yanıt gelmiyor! Örneğin Premieri de çok araştırmıştım voxline almadan önce kaç kez mail attım ama bir kez bile yanıt gelmedi! Kawai de öyle.
    Bu satır atlama mevzuuna gelince dostum ben denk gelmedim açıkçası ama 4. firmwareden sonra da daha 1 film izledim.Bel ki dikkatimden kaçmış da olabilir. Biraz daha test edelim herkes sonucunu burada yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınç -- 17 Mayıs 2006; 18:16:08 >
  • @suha1970

Dostum çok uzun altyazıları yutması normal. Voxline en fazla 3 satır altyazı destekler. Piyasadaki çoğu alet 3 satır destekliyor zaten. 2. yazılımda çok nadir yaşıyordum bu sorunu. 4.'de tam bir film henüz izlemedim.
  • benim soruma cevap verebilecek insan yokmu?
  • 3. yazılımdan sonra 4. yüklediğiniz için sizlere son yazılım 2. nin aynısıymış gibi geliyor. aslında son yazılımla altyazıların büyüklüğü yeterli seviye ye geldi.
  • arkadaşlar ben bu Voxline divxplayer alacam ankaradayım en ucuz nerden alırım ve sizce alınacak en uygun bu cihazmıdır birde seri no muhabbeti yapılıyor formda pek anlayamadım alırken hangi seri nuralarını almamız gerekli bu önemli sanırım teşekkurler
  • Arkadaşlar 5.1'de altyazı kaybolması olayını her AC3 filmde yapıyor mu? Ben az önce bi AC3 ilmi altyazılarıyla açtım, seside 5.1 yaptım altyazılar kaybolmadı. Birkaç filmde daha deneyeyim. Mümkünse 5.1 kullanan arkadaşlar da deneyebilir mi? Bakalım kaybolacak mı altyazılar?

@tamerim;

Evet dostum firmware ile giderilebilecek bir şey. Firma bu konu üzerinde çalıştığını fakat bunun zaman aldığını söyledi.

Aynı şeyi DVD izlerken yapacağını hiç sanmıyorum. Denemedim ama ikisi apayrı formatlar, sorun olduğunu hiç zannetmiyorum.

Altyazı olmadan 5.1 olarak izleyebilirsin tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 17 Mayıs 2006; 22:00:03 >
  • Kharia kaale alıp cevap verdigin için saol.
    kendi 5.1 i nasıldır HTS olan sistemi? dinlemedim ama dinleyen varsa yeterlimidir bass ve tiz konusunda?
    sub'ın agirligi bayagı bi vardı. belki dedim kalitedir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Arkadaşlar 5.1'de altyazı kaybolması olayını her AC3 filmde yapıyor mu? Ben az önce bi AC3 ilmi altyazılarıyla açtım, seside 5.1 yaptım altyazılar kaybolmadı. Birkaç filmde daha deneyeyim. Mümkünse 5.1 kullanan arkadaşlar da deneyebilir mi? Bakalım kaybolacak mı altyazılar?

@tamerim;

Evet dostum firmware ile giderilebilecek bir şey. Firma bu konu üzerinde çalıştığını fakat bunun zaman aldığını söyledi.

Aynı şeyi DVD izlerken yapacağını hiç sanmıyorum. Denemedim ama ikisi apayrı formatlar, sorun olduğunu hiç zannetmiyorum.

Altyazı olmadan 5.1 olarak izleyebilirsin tabi ki.

Ben bir kaç tane denedim ama altyazı kayboldu...denedikçe yazarım, hatta bir dvd'ye altyazıları çeşitli formatlarla (uzantılarla) atıp öyle deneyim sonucu yazarım...

• @tamerim;
    keşke 5+1 im olsaydı da sana cevap verebilseydim.Ancak benim Philips Müzük setimden gayet iyi ses çıkışı aldığımdan buna gerek duymadım.Yani bana yetiyor.Mutlaka 5+1 gibi olmaz ama normal tv sesinden de çok üstün bir ses ile izleyebiliyorum.
  • DOSYUM ,5.1 AC3 NARNİA GÜNLÜKLERİNİ ALTYAZISIYLA RAHAT RAHAT İZLEMİŞTİM ,FAKAT BAZI FİLMLER AC3 OLDUĞU HALDE DAHA SONRA İZLEYEMEDİM..FİLMİ KOYMADAN ÖNCE SETUP'TAN SES VE HOPARLÖR AYARLARI YAPMAK GEREKİYOR..BUNUNLA BİRAZ UĞRAŞINCA AC3 ALTYAZILI DİVX RAHAT İZLENİYOR FAKAT BEN BU AYAR İŞİNİ TAM ÇÖZEMEDİM..TESADÜFEN KURCALARKEN OLDU BU...ŞİMDİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM..LÜTFEN AC3 FİLM KOYMADAN ÖNCE SETUP'TAN "LINE OUT-LINE IN" VS..AYARLARINI SIK SIK DEĞİŞTİRİP İZLEMEYE ÇALIŞIN.. BİRİNDE TUTTURUP FİLMİ DOLBY DİGİTAL VE ALTYAZILI İZLEME OLANAĞINIZ VAR...BİRİ TAM ÇÖZERSE BÜYÜK SEVABA GİRECECEK..ANKARA'DAN VOXLINE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞA YARDIMCI OLALIM..UCUZ NERDEN BULURUM DİYOR..BENwww.techetek.com SİTESİNDEN 97 MİLYONA 12 AY TAKSİTLE KREDİ KARTINA ALMIŞTIM..DAHA UCUZUNU BİLENLER ARKADAŞA YARDIMCI OLABİLİR..HERKESE SELAM...SAYGILAR..

• http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=2248&IID=20392
    Yukarıdaki siteye tıklarsa Ankara'lı arkadaş görecektir.. orada 95 milyon olduğu yazıyor..www.hipernex.com sayfasında bu ürün gayet makul ve ucuz bir fiyata satılıyor...umarım malın hayrını görür..seri numaraları konusunda kafasına fazla birşey takmasın çünkü 3.altyazı güncellemeyi birçok voxline destekliyor.bu güncellemeyi kabul eden ürünler 4.güncellemeyi de rahatlıkla yükleyip kullanabilirler...4.güncellemenin kusuru ise diğer divx oynatıcılarda olduğu gibi uzun altyazılarda 4. satırı yutması..ancak bu bir filmde çok az ortaya çıkan bir durum..filmin genel temasını ve seyrini etkilemiyor bence..firmamız iyi arkadaşlar...hepinize saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

dvd ye hiç yükleme yapmadım daha onceden direk 4. firmware'ü yuklesem bişi olurmu? hepsini tek tek yuklemekmi lazım yoksa?_

bu sorumada bi cevap alabilseydim sevinecektim
  • @tamerim

Ya kusura bakma görmemişim. Hayır hepsini teker teker yükleme. En sonuncusunu yüklemen yeterli.

5+1'ler konusunda pek deneyimim olmadığı için o tür soruları yanıtsız bırakıyorum. Analog bağlantılı hiçbir aletin Voxline ile sorun yaşatmayacağına inanıyorum.
  • Firmanın çıkarmış olduğu son yazılımı yükleyenler ne sonuçlar aldınız.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.