Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • ben 2 ci güncellememyi kullanıyordum 4 ü yükledim gerçekten güzel olmuş herşey iyi fakat neden siyah bölümde çıkmıyor yazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

ben 2 ci güncellememyi kullanıyordum 4 ü yükledim gerçekten güzel olmuş herşey iyi fakat neden siyah bölümde çıkmıyor yazı

bi ona ayar cekemiyorlar zati
  • bide o olasa varya yemede yanında sayıklama pozisyonunu al valla :)
  • Bu sefer çok moralim bozuldu.

Aleti aldıktan sonra çıkan 3. yazılım ama hala sorunlarımız çözülmedi. Niye mi?

Benim cihazın seri no'su a17-0507005668. Görüldüğü gibi hiçbir aralığa girmiyor. Sanırım kullanamayacağım bu yazılımı. Firmaya mail atıp durumu öğrenmeye çalışacağım. Günahları almayalım adamların. Belki bizim cihazlara da bi çözüm hazırlanıyordur.

Seri numarasi benimkine yakin olup da yeni yazılımı deneyen var mı?
  • Ben beğenmedim açıkçası font boyutunu. Fazla küçük olmuş. Açıp CNBC-e'deki altyazı boyutuyla bir kıyaslayın farkı göreceksiniz. Bu adamların elinin ayarı yok bence. Kaç seferdir bir türlü ayarlayamadılar. Boyut olayı dışında altyazı bakımından 3. yazılım problemleri aşılmış görünüyor. Ufak parçalar kalmaması vs. GO TO'yu denemedim henüz.
  • Peki altyazı ile birlikte 5+1 ses alma problemide çözülmüş mü?

(Bu problem sadece divx oynatırken oluşuyor değil mi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stat -- 16 Mayıs 2006; 11:53:08 >
  • Allah allah nedense bir türlü 3'üncü güncellemeyi bulamadım. Yeni güncelleme cıkınca eskisini sayfadan kaldırıyorlarmı hemen...
  • ARKADAŞLAR BU GÜN BENİ PROMARKET GÖREVLİSİ BİR BAYAN ARADI VE ONLARA ATMIŞ OLDUĞUM "SERİ NUMARASI O BELİRTİLEN ARALIKTA OLMAYANLAR NE YAPACAK PEKİ ONLAR 4. FİRMWARE'İ YÜKLEMESİNLER Mİ YANİ BENİM DURUMUMDA OLANLAR (A17-0507002544)" ŞEKLİMDEKİ MAİLİME KARŞILIK OLARAK.
    DEDİ Kİ : "EĞER SİZİN 3. FİRMWARE'DEN SONRA DİVX ÖZELLİĞİNİZ KAYBOLMADIYSA YÜKLEMENİZDE BİR SAKINCA YOK. EĞER 3.DEN SONRA DİVX ÖZELLİĞİ BOZULANLARDAN İSENİZ YÜKLEMEYİN!"
    ANLADIĞIM KADARIYLA (Kİ BENİM DİVX ÖZELLİĞİM KAYBOLMAMIŞ BİLHASSA 2.Yİ GERİ YÜKLEYEBİLMİŞTİM HATTA) BEN VE BENİM KONUMUMDAKİLER DE O SERİ NO ARALIĞINDA OLMAMAMIZA RAĞMEN YÜKLEYEBİLİRİZ 4.YÜ.
    HATTA VAKİT BULURSAM BİRAZDAN BU İŞİ YAPACAM.
    SONUCUNU BİLDİRİRİM.

@Kharia DOSTUM BENİM SERİ NO'M SANA YAKIN!!
  • Abi bu nedir ya seri numarası aralıgına göre divx özelliği bozulmalar falan ben bu aletten sogudum daha almadan
  • Bu cihazı bir arkadaş bana hediye olarak getirdi. Daha önce böyle bir cihaz kullanmadığım için aslında pekte bir karşılaştırma yapamıyorum. Ancak bir sorunla karşılaştım. Cihazı televizyona şöyle bağladım; bir ucunda scart soket, diğer ucunda ise 3 adet cinch jack olan bir kablo kullandım. Cihazı power tuşundan açıyorum, içine DivX filmlerin olduğu DVD yada CD'yi takıyorum altyazı ve filmi seçip oynatmaya başlıyorum, kısa bir süre sonra görüntü siyah beyaz oluyor. Bir süre sonra eski haline dönüyor ama bu kendilğinden mi yoksa benim kumandadaki tuşlara rastgele basmam sonucundamı oluyor henüz keşfedemedim. Bu sorunla daha önce karşılaşanınız oldumu?
  • Arkadaşlar denedim 4. firmware oldu yani sorunsuz yüklendi.
    Ben NTSC de izliyorum genellikle ve az önce 4. firmware ile 1 fotoğraf çektim.

http://img104.imagevenue.com/img.php?loc=loc93&image=75730_vox_001.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınç -- 16 Mayıs 2006; 14:04:17 >
  • @atınç eğer bu tam ekran yani tv yi yanlarından tam olarak çekebildiğin bir açıysa bence fontlar çokda küçük değil gibi sanki, ama kullanıcılar pek memnun değilse bir bildikleri vardır
  • 4. yazılım yüklenmiş haliyle PAL ve NTSC olarak iki görüntü. Televizyon 70 ekran Flat SONY.

PAL:
    NTSC:

• Benim en kıl oldugum olay var işte, 2 satırda yazılabilecek şeyleri kocca 3 satırda geliyor.

Ama font çokda kötü değil gibi be afganaf
  • Fotoğrafta altyazı daha kalın çıkmış. Normalde TV'de daha ince görünüyor. Ve bir de şunu belirteyim ben televizyonu fotoğrafı çektiğim yerden izlemiyorum. 4-5 metre daha geriden izliyorum. O zaman zor oluyor izlenmesi. Orada durarak izliyor olsam hiç sorun yok.
  • @atınç;

Evet ya bayağı yakın seriler. Arada 150 makina oynamıyor. Beylikdüzü Teknosa'dan almıştım yılbaşında. Abimlere de DVP-3010 almıştık. Kalitesizdir diye almadılar benimkinden. Sonra iki kat daha fazla para verdikleri için pişman oldular tabii.

@afganaf

Dostum yüklediğin resimleri konu başında kullanabilir miyim göstermek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 16 Mayıs 2006; 17:30:49 >
  • Tabii ki.
  • Benim kanımca bu son yazılım, 2. firmwareden biraz büyük biraz da kalın olmuş.Aslında göz kusuru olmayanlar için çok da kötü sayılmaz! Ama 3. firmware göre de bayağı küçülmüş tabi.Olsun yine de yeterli bence şimdilik! Aletin işlk alındığı halini düşünsek heralde buna kanaat bile getirebiliriz ha ne dersiniz.

Sonuçta bu kadar kısa bir sürede bu kadar firmware çıkarıyor adamlar bu da önemli bence ayrıca ne zaman bir mail atsak ya da sorunumuz olsa yardımcı olmuyor mular? Bence haklarını da yemem lazım promarket'in.

@Kharia. Bir şey değil dostum.Önemli olan paylaşım değil mi? Ben de internet yoluyla Teknosadan almıştım ve de sanırım merkezden yani İstanbul tarafıdan gelmiş olsa gerek yani seriler ondan yakın olmalı.

Herkese saygılar!!
  • Ya hala deneyemedim çok merak ediyorum. İçerde misafir var, gitseler de denesem.

Resimlerden gördüğüm kadarıyla DVD altyazılarına yakın boyut ve kalınlıkta olmuş. Açıkçası hoşuma gitti ama gerçeğini de görmek lazım. Resimlerden ideal boyut yakalanmış gibi geliyor.

En güzeli DVD'nin boyut ve kalınlığı. En ideal altyazı bu bence. Zaten en ideal olmasaydı DVD'lerde kullanılmazdı diye düşünüyorum.
  • Az önce denedim 4. yazılımı.

Açıkçası 2 ile 4 arasında belirgin bir fark göremedim. Sanki çok az boyutu artmış ama kalınlık aynı. Şu altyazıları DVD'lerdeki boyut ve kalınlıkta yapmak bu kadar zor iş mi ya. Neyse, belki bir gün yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.