Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

-Görütü ve ses bakımından premıer 9410 daha iyidir.
    -Dolby diital hastası isen sony den sonra premier de dinlenir.
    -xvid desteği vardır.
    -Alt yazıları sarı ama benim yapmış olduğum yazılım yüklendiğinde alt yazılar siyah çerçeveli beyaz oluyor.
    -vcd flimleri dat dosyasına çevrilmeden direk dosya olarak cd'ye veya dvd'ye atıldığında izleyebiliyorsun.
    -dts decoder her iki cihaz da yok.
    -bazı arkadaşlar voxline de xvid çalıştırmıyor diye premiere döndüler.
    -her iki cihazdada qpel codecli divxler çalıştırmaz.
    Ha benim çok param var diyorsan philips veya sony al ama ne gereği var.Yine karar senin

...sevgiler.
  • -Görütü ve ses bakımından premıer 9410 daha iyidir.
    Gerçekten daha iyiyse Premier almak daha mantıklı. O halde ibre Premier lehine dönmüş durumda.

Forumlarda dolaşırken Voxline'da divx filmlerde siyah bandın çok büyük olduğunu okudum. Gerçekten öyle mi, Premier 9410'da bu siyah bandlar ne kadar yer kaplıyor? Gerçi NTSC seçip düzeltilebiliyormuş ama görüntü kalitesinde bence düşüş meydana geliyordur.

Yardımların için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayden

Squallp kardeşim premier;

-Görütü ve ses bakımından premıer 9410 daha iyidir.
    -Dolby diital hastası isen sony den sonra premier de dinlenir.
    -xvid desteği vardır.
    -Alt yazıları sarı ama benim yapmış olduğum yazılım yüklendiğinde alt yazılar siyah çerçeveli beyaz oluyor.
    -vcd flimleri dat dosyasına çevrilmeden direk dosya olarak cd'ye veya dvd'ye atıldığında izleyebiliyorsun.
    -dts decoder her iki cihaz da yok.
    -bazı arkadaşlar voxline de xvid çalıştırmıyor diye premiere döndüler.
    -her iki cihazdada qpel codecli divxler çalıştırmaz.
    Ha benim çok param var diyorsan philips veya sony al ama ne gereği var.Yine karar senin

...sevgiler.

Bir iki hatalı açıklamayı düzeltelim:

Voxline Xvid çalıştırmıyor diye bir şey yok. Piyasadaki en iyi Xvid oynatıcılardan biri. Qpel veya GMC olmadığı sürece her Xvid'i açar.

"VCD filmleri .dat dosyasına çevirmeden" demişsin. VCD'ler zaten .dat dosyasıdır. Sanırım mpeg'e çevirmeden diyecektin. Aynı özellik Voxline'da da var.

İlk iki maddeyi neye dayanarak yazdın anlamadım.

Bir de Voxline için hazırladığın yazılım hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin? Öncelikle yazılım denendi mi, bu çok önemli. Sonra ne gibi değişiklikler yaptın? Mümkünse screenshot koyarsan seviniriz.

Denenmemiş yazılımları cihazınıza yüklemeyin. Cihazınız servislik olabilir, dahası garanti kapsamı dışında kalabilir.

Arkadaşlar PROMARKET firması yeni yazılımın hazır olduğunu, test aşamasından sonra yayınlanacağını duyurmuştur. Yeni yazılım birkaç gün içinde yayınlanacaktır. Lütfen yeni yazılımı bekleyiniz. (Ayrıntılı bilgi ilk mesajda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 14 Mayıs 2006; 14:54:50 >

• Kharia kardeşim:

Voxline kullanıcıların en büyük sorunları alt yazı konusudur.Ben orjinal yazılımda alt yazı şikayetlerinden
    dolayı orjinal yazılımda sadece alt yazının rengi siyah bant üstünde tam beyaz olarak değiştirdim.
    Yazılım elimdeki voxline cihazlarda denedim hiç bir sorun oluşmadı.Yalnız Bazı cihazların epprom
    entegresi değişik.Yazılımda hiç bir codec değişikliği yapmadım yapılamazda.Qpel,gmc li divxler
    hiç bir zaman bu cihazlarda çalışmaz ancak Cihazın işlemcisi değişene kadar.
    -Ha vcd olayına geldiğimizde piyasada bulunan vcdler direk mepegav dosyasının içine atılmakta ve dat
    dosyası olarak bulunmakta ben vcd ler dat dosyası değilde mepeg dosyası olarak cd ye yazıldığında
    cihazın çalıştırmadığını duymuştum ama cihazın çalıştırıp çalıştırmadığını bilmiyorum.
    -Ayrıca orjinal yazılımda başka alt yazı değişiklikleri üzerinde çalışıyorum.Yaptığımda voxline kullanıcıları
    na duyur ve dosyaları siteye koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayden -- 14 Mayıs 2006; 16:07:34 >

• @Ayden;

Öncelikle yazılım konusunda yardımcı olduğun için teşekkürler. Denemeye cesaret edemedim ama yine de eline sağlık. Screenshot koyabilirsen cok iyi olacak.

Evet, Voxline hiçbir zaman Qpel ve GMC oynatmayacak, senin de söylediğin gibi buları oynatmak donanımla alakalı bir şey.

Cihaz mpegleri çalıştırıyor ama onlar da belli bir çözünürlüğe kadar tabi.

İlgin ve yardımın için tekrar teşekkürler dostum.
  • Cihazlarınıza hiç bir garanti veremem ama denemekte fayda var.Firmanın yapmış olduğu yazılımada fazla güvenmeyin onlar da cihazlarınıza garanti vermez.Aşağıdaki resim yazılımdan farklıdır.Resimdeki arka font gri
    tarzı ama benim yapmış olduğum yazılım arka font tam siyah yazılar ise tam beyazdır.Yani Lcd lerde izlendiğinde çok güzel oluyor.Dün arkadaşın cihazına yazılımı yükledik o da korkuyordu.Yazılımı yükledikten sonra çok sevindi.
  • Yazılım yüklendikten sonra sonuçlarınızı bekliyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ayden arkadaşım heryerde yazıyon senin cihazın ve favorin nedir
  • Bende voxline aldım ve cemiyete üye oldum.Ama bir sorunum var önceki vestel ses sistemini voxline'na bağladım ve çok az iki kolondan ses aldım.Bunun nedeni ne olabilir?Birde önerebileceğiz voxline' na uyum sağlayacak bir ses sistemi tavsiye edebilirmisin?Teşekkürler
  • slm arkadaşlar öncelikle Voxline DVD-divx933 kullanıyorum. Sizden Bir konuda yardım isteyeceğim. ben ss2 den kayıt yapıyorum.
    örneğin atv den bir film kayıt ediyorum. onu "GordianKnot" programı ile divx e dönüştürüyorum. PAL 4.3 seçtiğim halde divxplayere filmi takınca alttan ve üstten ekranda siyah boşluklar oluyor. aynısını premier de denedim tam ekran oldu. ama voxline tam olmuyor. voxline de tam ekran olması için kaça kaç ayarlamalıyım. şuan 4.3 seçince 640X464 olarak görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. heee bide NTSC yi seçince Voxline de tam ekran oluyor ama malum NTSC görüntü bozuluyor şimdiden çok teşekkürler.
  • beyler ben simdi bu VOXLİNE dvd ye 5+1 sistem bağladım turkce altyazıyı göremiyecek miyin goremiyeceksem bence bu buyuk bir eksiklik
  • ARKADAŞLAR GÖZÜNÜZ AYDIN! 4. FİRMWARE YAPILMIŞ VE http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update ADRESİNDE YAYINLANMIŞ.DAHA 2 DAKKA ÖNCE GÖRDÜM. YALNIZ BAZI SERİ NUMARALARI VERİLMİŞ ONLARI İNCELEMEK LAZIM.
  • Bugün gidip teknosadan bir adet voxline aldım...daha henüz iş yerinden eve gidip izleme ve deneme fırsatım olmadı ama bu aleti asıl ama sebebim divxlerim yada dvd lerim deildi...bu aleti fiyatı uygun ve bu forumdaki yorumları genelde pozitif olduğu için aldım. ancak yinede elimdeki divxleri ve dvd leri denedikten sonra buraya yorumlarımı yazmayı düşünüyorum...hadi hayırlısı diyeyim bari kendi kendime...

bu arada yeni yayınlanan 4.firmware e baktım sonra kutunun yanındaki seri numaralarına baktım..benimkiyle uymuyor :(
  • Alet üzerinde yazıyor mu diye bakmadım ama kutusunu yan yüzünde "FUNCTIONS"'ın altında ufak beyaz bir etikete seri numarası yazıyor. 4. güncellemeyi yüklemeden önce kontrol etmenizde yarar var.

http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update
  • herkes yukledimi arkadaslar? sonuclari burayada yazarsanız seviniriz.
  • yokmu yükleyen arkadaşlar
    bi yorum atında bizde bakalım olacakmı
  • ben 4. yü yükledim. sonuç bence harika. font boyutunu hafif küçültmüşler. eskisi gibi hayvan boyutta değil. tam ideal boyutta. ayrıca 3. güncellemedeki bütün hatalar giderilmiş.
  • arkadaşlar benim cihazımdaki seri numarsıda güncelleme sayfasındaki seri numaralarıına uymuyor. madem bişey yapıyolar bari bütün cihazlar için uyumlu bişey yapsalardı
  • eveeeet biraz önce 4. güncellemeyi yükledim baştan sona bi film izlemedim ama hızlıca şöyle bi baktım ve gördüğüm kadarıyla yazı karakterleri biraz küçülmüş ama okunmıycak gibi değil. bu arada seri numarasının birebir aynı olmasına gerek yok çünkü dikkat ederseniz şu seri aralığı diyor yani seri numaranızın o aralıkta olması yeterli. mesela benim seri numaram a-17-0602000406 orda böyle bir seri numarası yok ama A17-0602000001 - A17-0602003600 şu aralığa giriyo. bunun dışında ilk başta gördüğüm kadarıyla uzun olan altyazıların sadece tek kelimesi çıkıyordu hatırlarsanız sanırım bu sorunda ortadan kaldırılmış. birazdan far from heaven ı izliycem ondan sonra daha detaylı bişeyler söyleyebilirm.
  • yeni yazilimi 10dk kadar once yukledim, altyazi boyutu mumkun mertebe kucultulmus ve herhangi bir iz kalma soz konusu degil. ama 3. yazilim ile gelen makinemin alt yazi boyutlarina alistiktan sonra, 4. yazilimda altyazilar biraz kucuk geldi bana.. ama sorunlu olmasindansa kucuk olmasini yeglerim. goto komutunu yine kullanamiyoruz veya ben beceremedim bilemiyorum.

yeni yazilim ile makineyi kullandiktan sonra, gozume carpanlari ve yorumlari yine burada belirtirim..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.