Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • arkadaslar herkese selam bende voxline kullanicisiyim fakat cihazi yeni aldm güncelleme hakkinda pek bilgim yok nasil yapacam ve ayrica ne gibi faydasi oluyor bir sorum daha olacak divx film izlerken alt yazi tvde çok küçük çikiyor bunuda büyütme imkani varmi ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkürler
  • arkadaşlar cumartesi günü real'den aldığım voxline dvd933 için bugün promarkete telefon açtım. altyazıların siyah çerçevesiz ve ufak olduğunu söyleyince, teknik servisteki yetkili

- cihazınız muhtemelen depoda birsüredir bekleyen eski parti mallardandır, son parti mallar 3. firmware yüklü geldi

dedi ve 2 firmware yüklememi, bir problem çıkarsa veya altyazıları beğenmezsem 3. firmware yüklememi söyledi. harhangi bir problem durumunda ise aramam için evime en yakın iki tane profilo yetkili servisinin adresini ve numarasını verdi. şu anda 2. firmware yüklü olarak 10'dan fazla film test yaptım halen de yapıyorum. bir problem yok. altyazılar ufalmış gibi geldi diyor bazı arkadaşlar, hayır ufalmadı ancak artık bold (kalın) değil. bence okunabilirliği daha iyi.

birde arkadaşlar "ntsc" modunda okumadığı filmleri "pal" modunda iken okuyabiliyor, aklınızda bulunsun.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim_k -- 1 Mayıs 2006; 13:25:49 >

• arkdaşlar ben cihazı 1 hafta evvel aldım cumartesi pazara kadar bir çok film denedim 2 güncellemeyi yaptım herşey gayet hoş sonra lost adlı dizinin ilk 20 bölümünü durmaksızın izledim kafam dağıldı gözler pörtledi ama izledim voxline birkere bile problem çıkarmadı bana valla iyi bir dvx oynatıcı 3 update yapmadım alt yazılar kayboluyormuş 2 deyim ben 4 çıkarsa ona bakıp yapıcam artık hadi hayırlısı
  • gugu03
    aramıza hoşgeldin
    anladığım kadarı ile senin makinede 2. güncelleme var (altyazılar küçük dediğin için)
    bence güncelleme yapma,öyle kalsın.(yapanlar altyazı çok büyüdüğü için bin pişman)
  • yokmu yardım edecek birileri?
  • ok dostum simdilik böyle kukllanmaya devam edeyim zaten herhangi bir problem yok hersey gayet normal ama ne maksatli güncelleme yapildigini merak ettim onu sormustum
  • Arkadaşlar, 3. güncellemeyi düşünenlere tavsiye etmiyorum...biraz daha beklesinler 4. güncelleme çıkar yakında, elbet...altyazı boyutunu, 2-3 punto küçültürlerse çok iyi olacak, gerçi ben 2. güncellemeyi kullanıyorum ve 72 ekran tv de 3,5-4 metreden gayet görünür bir şekilde izleyebiliyorum. şimdiye kadar filmlerle ve altyazıyla alakalı herhangi bir problem yaşamadım...diğer arkadaşların yakındığı 5+1 olayı ile de bir şikayetim yok, çünkü; 5+1 ses sistemim yok :-P ileride almaya karar verirsem, buraya danışırım artık, hangi marka ve modelle sorun yaşamadınız diye...

ek olarak da şunu söylemek istiyorum, bu profilo servisi gerekli güncellemeleri yapmak da neden bu kadar ağır davranıyor en önemlisi de test etmeden kullanıma sunuyor...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 2 Mayıs 2006; 0:04:02 >

• Yeni alacağımız player üçüncü güncelleme ile mi gelir çünkü buradan takip ettiğim kadarıyla mart2006dan sonraki cihazlarda daha önceki firmwareler desteklenmiyormuş,mart2006 sonrası piyasaya sürülen cihazları nasıl öğrenebiliriz?Teknosa'da bu konuda bilgi verilir mi?
  • divx avi uzantısından oluyor zaten arkadaşım destrekliyor tabi
  • ben bu playeri alalı 4-5 gün oluyor..bir çok film denedim hepsini çalıştırdı ancak izlediğim 20 civarı divx filimlarin yarısının alt yazısını açtı ..dier yarısının alt yazısını açmıyo acaba güncelleme mi yapmak gerekli?
  • arkadaşlar altyazılar tv ekranında çok küçük bunu büyütme imkanı varmı varsa nasıl yapılıyor lütfen ilgilenin altyazıları okurken ekranın içine girmekten korkuyorum
  • bildiğim kadarı ile altyazıyı (maalesef) güncelleme yaparak düzeltebilirsin
    bence biraz bekle,4. sürüm çıkınca herhalde düzgün bir şey çıkar
    o zaman sorununa çare bulursun
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
    biraz araştırma yaptıktan sonta Voxline DVD933 player almaya karar vermiştim fakat forumunuzdan 3. güncelleme sorununu öğrendim. bazı arkadaşlara beklemelerini tavsiye etmişsiniz sonuç olarak 4 güncelleme çıkınca bu sorun ortadan kalkacağına göre beklemeye yada başka bir player araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum.zaten diğer topiclere bakınca sorunsuz bir player yok gibi gözüküyor.değerli görüşlerinizi bekiyorum.
  • ARKADASLAR BEN DAHA ALMADIM AYIN 10UNDA ALACAGIM. ARASTIRIYORDUM BU FORUMU GORDUM. AZ ONCE DAYANAMADIM BI ARASTIRMA YAPTIM. INTERNETI TARADIM VE DAHA ALMADAN SIZE BIR IYILIK. ISTE FONT BUYUKLUGU SORUNUNUN COZULDUGU 3 GUNCELLEMENIN DUZELTILMIS VERSIYONU. HAYIRLI OLSUN.
    ADRESI
    PROFİLO Elektronik Servis A.Ş.
    AYNEN YAZAN ACIKLAMAYI YAZIYORUM
    "Voxline DVD933 Divx Player Bank 3.0 v002
    Voxline DVD933 Divx Player için güncelleme yazilimi : Altyazi sorunu için gelistirilen 2. güncellemedir. Altyazi karakterlerine daha rahat okunabilirlik saglamak üzere siyah çerçeve eklenmis ve bir önceki güncellemeye ek olarak karakterlerin fontu büyütülmüstür
    02/12/2005"

YADA
    Program ve Güncellemeler
    SAYFASINDAKI GUNCELLEMEYI INDIREBILIRSINIZ. ORDA YAZAN ACIKLAMAYIDA AYNEN YAZIYORUM "Voxline DVD933 Divx Player
    Voxline DVD933 Divx Player için güncelleme yazilimi : Altyazi sorunu için gelistirilen 2. güncellemedir. Altyazi karakterlerine daha rahat okunabilirlik saglamak üzere siyah çerçeve eklenmis ve bir önceki güncellemeye ek olarak karakterlerin fontu büyütülmüstür
    06/01/2006"

HEPINIZE HAYIRLI OLSUN BENDE ALDIGIMDA INSALLAH BANADA HAYIRLI OLUR!!!
    HEPINIZE KOLAY GELSIN

VOLKAN PIRIK
    djvolik@msn.com

• MERHABA BENDE FIRMWARE LARLA ILGILI MAIL OLAYINA KATILMAK ISTIYORUM.
    MAIL ADRESIM djvolik@msn.com
    IYI GUNLER
    VOLKAN PIRIK

• tamamda bu yemek nedir dj kardeş karnımız zati aç oldumu şimdi?
  • İlahi @volik58 2. firmware çıkalı 5 ay olmuş millet 3.güncellemeyi yapmış nerdeyse 4.sü çıkacak sen bize 2.den bahsediyon :)
    sanıyorum forumu iyi inceleme fırstı bulamadın. Ama yine de aramıza katılacak olamndan memnuniyet duyarız.
    Bu arada aldığın alet eğer yeni sürüm olursa (ki 3.firmware yüklü) olabilir; 2.yi yükleme bence problem yaşayanlar olmuş.Forumr biraz incele vaktin varsa....
  • arkadaşlar şimdi bu ürünü almalı mı almamalı mı ? premiere in kart desteklisine kafam takılmıştı acaba onu mu tercih etsem yoksa bu voxline ı mı ? bu arada benim televizyon ntsc yi destekliyor yani o bakımdan sorunum yok eğer voxline ntsc de sorunsuz çalışacaksada kabülümdür ...
  • destekliyor arkadasim ntsc yi PAL-NTSC-RGB-AV1-AV2-AV3 Ben Alayında İzledim
  • arkadaşlar ben arkadaşımdan V O X L İ N E 933 aldım ne zamanın ürünü olduğunu bilmiyorum fakat alt yazılar bej rengi ne beyaz ne krem ikisinin arası bide resim atayım dedim ama becebilirsem sizden isteğim buna hangi firmware yi yüklemeliyim 1.yi yüklemeden direkt olarak 2. yi yüklesem zararı olur mu yada bendeki 2. diyelim ben ne olduğunu bilmediğim için 2. yi tekrar üstüne kursam sorun yaratır mı ? ve Goto seçeneğini kullanamıyorum pause goto yapınca sayıyı girin demişsiniz sayıyı girmek isteyince el işareti çıkıyor yardımlarınız için çok teşekkürler resimlerin netsizliği için özür dilerim ama elimden şimdilik bu kadar geliyor sizin hangi firmware olduğunu bileceğinizi düşündüğüm için soruyorum çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.