Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Emin değilim ama 1. Firmware'a benziyor. 3. firmware daha büyük çünkü. 2. firmware'i yüklemenin bi sorun yaratacağını sanmıyorum. Eğer 1. çalışıyorsa 2. de çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 8 Mayıs 2006; 14:58:39 >
  • arkadaşlar ilk olarak şunu belirtmek istiyorum forum sitelerinin faydalı olduğunu sizin sayenizde gördüm.

Ben Vestel 5600 DVD/DVİX player almayı çok istiyordum. Nedenine gelince özellikleri o kadar iyi geldiki. Fiyatı da çok uygundu. Ancak internetin o muheteşem nimetlerinden birde bunun içn faydalanayım dedim ve vestel 5600 diye aradım. Sonuç ; tüyler ürpertici. Hiç kimse memnun değil. Fakat biraz daha inceledğimide VOxline diye hiç duymadığım bir markanın bu fiyata bu kadar güzel bir oynatıcının özelliklerine inanasım gelmedi. biraz daha araştırdım ve gittim aldım. Ve aldığım gün 4 divx izledim ve hiç bir sorunda yok..

Saygılar..
  • @Karaerdi;

benim anladığım kadarıyla 1.firmware yüklü alette.Sen 2.ci yi yükle şimdilik .Benim şahsi kannatim.Bu arada go to fonksiyonunda -- : -- : -- şeklinde 3 lü zaman bölmesi gelecek .ilk bölmelere 00: yazacan.Diyelim filmin36. dakkasına gidecen 00:36:00 yazacan.
  • arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim sayenizde 2.firmware yi kurdum ve çok süper oldu aslında yazılar biraz ufaldı ama yine de eskisine göre çok daha okunaklı anladığım kadarıyla 3.frimware yi kimse beğenmemiş bende onu yüklemekten vazgeçtim artık bende sizler gibi 4.sü oursa ve güzel olursa onu yüklerim gerçekten çok teşekkürler goto fonksiyonunu da anladım ne kadar safmışım hiç aklıma gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaerdi -- 9 Mayıs 2006; 0:19:36 >
  • Ben memnun değilim arkadaşlar bu voxline'dan, 1. firmware'li olarak 2 ay önce bu forumdaki yazıları okur okumaz gidip almıştım, hiç bir update yapmadım...o zamanlar salondaki televizyona takmıştım ve pek de divx izlemiyordum. ancak odama televizyon aldıktan sonra voxline ile izlerim güzel güzel dedim, ama bendeki divx'lerin, (yeni olanları ve özellike 2-3 cd AC3-WAF rip olanları) çözünürlük yüzünden okuyamıyor malumunuz...hadi bunu geçtim, gittim kablolar aldım, yüksek çözünürllüklü filmlerimi izlerim hiç olmazsa deyip 5+1 ses sistemime bağladım, sonra forumdan da gördüğüm üzere altyazı ile aynı anda 5+1 ses alamıyosun...(almadan önce forumda bu özelliğe değinilmemişti, okusaydım almayı düşünmezdim herhalde)

Yanlış anlaşılmasın ürünü ve ürün satıcılarını kesinlikle kötülemiyorum...bence bu özellik diğer arkadaşların da belirttiiği üzere ürünün en büyük eksikliği olmuş...

• quote:

Orjinalden alıntı: UNDYING

Ben memnun değilim arkadaşlar bu voxline'dan, 1. firmware'li olarak 2 ay önce bu forumdaki yazıları okur okumaz gidip almıştım, hiç bir update yapmadım...o zamanlar salondaki televizyona takmıştım ve pek de divx izlemiyordum. ancak odama televizyon aldıktan sonra voxline ile izlerim güzel güzel dedim, ama bendeki divx'lerin, (yeni olanları ve özellike 2-3 cd AC3-WAF rip olanları) çözünürlük yüzünden okuyamıyor malumunuz...hadi bunu geçtim, gittim kablolar aldım, yüksek çözünürllüklü filmlerimi izlerim hiç olmazsa deyip 5+1 ses sistemime bağladım, sonra forumdan da gördüğüm üzere altyazı ile aynı anda 5+1 ses alamıyosun...(almadan önce forumda bu özelliğe değinilmemişti, okusaydım almayı düşünmezdim herhalde)

Yanlış anlaşılmasın ürünü ve ürün satıcılarını kesinlikle kötülemiyorum...bence bu özellik diğer arkadaşların da belirttiiği üzere ürünün en büyük eksikliği olmuş...

bahsettigin olayı divx demi alamıyoruz sadece 5.1?
    dvd de alabiliyormuyuz 5.1 ses voxline'da?

• Arkadaşlar 2 saattir forumu okuyorum.Yaklaşık 20 gün önce bende iyi zannettiğin voxline playerı aldım ve ilk anda felaket memnun kaldım. Atlyazılar çok büyük ve okunaklı görünüyordu. Fakat daha sonra ilginç bir şey farkettim oda şudur:
    Filmde yaklaşık 5 dk da bir 10 kelimelik bir altyazı göstermesi gerekirken sadece son kelimesi görünmekte. Bu problem gerçekten çok can sıkıcı olmasına rağmen, çok az kişi bu probleme deyinmiş. Acaba ben bu problemi nasıl gideririm. 2. update yi tekrar atsam problem giderilebilirmi?
    Yada benim gibi problemi olupta 2. yazılımı atan bir arkadaş varmı?
    Lütfen bana acil cevap verebilirseniz çok sevinirim.
  • ARKADAŞLAR VOXLİNE , TEKNOSALARDA 89 YTL YE DÜŞMÜŞ.
  • quote:

Ben memnun değilim arkadaşlar bu voxline'dan, 1. firmware'li olarak 2 ay önce bu forumdaki yazıları okur okumaz gidip almıştım, hiç bir update yapmadım...o zamanlar salondaki televizyona takmıştım ve pek de divx izlemiyordum. ancak odama televizyon aldıktan sonra voxline ile izlerim güzel güzel dedim, ama bendeki divx'lerin, (yeni olanları ve özellike 2-3 cd AC3-WAF rip olanları) çözünürlük yüzünden okuyamıyor malumunuz...hadi bunu geçtim, gittim kablolar aldım, yüksek çözünürllüklü filmlerimi izlerim hiç olmazsa deyip 5+1 ses sistemime bağladım, sonra forumdan da gördüğüm üzere altyazı ile aynı anda 5+1 ses alamıyosun...(almadan önce forumda bu özelliğe değinilmemişti, okusaydım almayı düşünmezdim herhalde)

Waf release okuyabilen DivX player yok diye biliyorum piyasada. En azından Voxline çıktığında yoktu.

Her cihazın kusurları vardır. Bu kusurların çoğu zamanla farkedilir-ortaya çıkar. 5+1 sorununu ben de bilmiyordum başlarda. Çünkü salonumda 5+1'im yok. Fakat öğrenir öğrenmez buraya yazdım.

• yorumları okuduktan sonra bende emektar vestel dvd player'ımı değiştirerek voxline aldım. geçen gün elime ulaşan cihazı
    elimde bulunan vestel'in 5+1 hoparlör setiyle denediğimde sadece sağ ve sol hoparlörden ancak kulağı dayayınca duyulabilen
    tiz bi ses geldiğini farkettim. her türlü ses ayarına bakıp değiştirmeme rağmen değişen bişey olmadı. altyazı olayıyla ilgili olduğunu
    zannetmiyorum zaten altyazılar açık değildi. başarılı olamassa bu cihazla birlikte kullanbileceğim iyi bi ses sistemi tavsiye edermisiniz.
    şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.
  • Sevgili arkadaşlar,
    Aletin divx ve dvd performansından genel olarak memnunum.
    Bilgisayarda capture yapılan mpeg2 dosyaları voxline mpeg2 olarak görüyor. Fakat tıklayınca ses var görüntü yok (siyah). Bilgisayarda bu dosyaları ulead video express ile DVD'ye dönüştürünce sorun kalmıyor fakat 2-3 saatlik bir uğraş gerektiriyor ve bir DVD çok daha az dosya alıyor. mpeg2'lerde görüntü önceki premier playerımda oluyordu. Buradaki sorun halledilebilir mi? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
    teşekkürler
  • voxlinecılar bu arada pek ortada görünmüyo ve şikayetler artmaya bşladı sanırım gelişmeleri ilgiyle takip ediyorum hatta başlıkta açtım beklentilerimize uygunbi cihaz çıkmadı mı diye
    selamlar
  • @fikrethoca

El insaf hocam, nasıl ortalarda görünmüyoruz? Daha 3 mesaj önce benim onun üstünde de atınç kardeşin mesajı var. Şikayetler artmıyor fakat 3. firmware'in altyazı boyutu ve 5+1 sorunları biraz canımızı sıkıyor o kadar. Ben elimden geldiğince soruları cevaplamaya çalışıyorum fakat cevap veremediğim de çok nokta var, mesela 5+1 sorunları falan. Bir de daha önce sorulan sorulara cevap vermemeye çalışıyorum. 7 sayfa olmuş topik, başına da eşşek kadar yazmışım hala subt tuşuyla altyazı açmayla ilgili sorular geliyor.

@tamerirfankaya

Dostum mpeg2leri oynatması lazım. Çünkü DVD'ler de VCD'ler de mpeg2 sonuçta. Capture yaptığın videoların çözünürlüğünün 720*576'yı aşmamasını tavsiye ederim. Yüksek çözünürlük nedeniyle oynatamıyor olabilir.
  • quote:

Arkadaşım pes yani!!! Waf releaseyi oynatmamasını, eksiklik olarak belirtmişsin ya bilmeyenlerde öyle sanacak...şu an için 720x576 ebatlarının üstünde divx oynatan player yok...ve de 23.976 veya 25fps olacak 29fps oldumu da oynatmıyor...senin bahsettiğin waf grubu 800*336 çözünürlüğünde kodluyor filmleri yani DivX kanunlarını hiçe sayıyor...elimde hiç waf release yok. zaten olsaydı, DivX player almazdım bilgisayara devam ederdim...5+1 olayını ise ses sistemim olmadığından birşey diyemeyeceğim, ama geçmiş sayfalarda çözüm bulduklarına dair yorum ekleyen arkadaşlar vardı bir zahmet onları okuyup uygulayabilirsin...

• ben goremedim sayfalarda. bi gösterin şu 5.1 çözümleride görelim dostlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysterious_man

quote:

Arkadaşım pes yani!!! Waf releaseyi oynatmamasını, eksiklik olarak belirtmişsin ya bilmeyenlerde öyle sanacak...şu an için 720x576 ebatlarının üstünde divx oynatan player yok...ve de 23.976 veya 25fps olacak 29fps oldumu da oynatmıyor...senin bahsettiğin waf grubu 800*336 çözünürlüğünde kodluyor filmleri yani DivX kanunlarını hiçe sayıyor...elimde hiç waf release yok. zaten olsaydı, DivX player almazdım bilgisayara devam ederdim...5+1 olayını ise ses sistemim olmadığından birşey diyemeyeceğim, ama geçmiş sayfalarda çözüm bulduklarına dair yorum ekleyen arkadaşlar vardı bir zahmet onları okuyup uygulayabilirsin...

Olay sadece waf release değil, 720x576 ebat üstü de değil....xvid-656x352 AC3 bir filmim var 3 cd (başka örnekler de yazabilirim) onu da okumuyor, desteklenmeyen çözünürlük hatası veriyor...(belki sadece benim playerımdadır bu sorun o ayrı bir konu,)

zahmet edip okudum merak etme sen de zahmet edip "dikkatli" okusaydın 5.1 ses ile altyazının aynı anda çalışma sorununun bir çözümünün yazılmadığını görürdün. amacımın aleti kötülemek olmadığını yazmıştım yazımda, tartışma ortamı yaratmak da değil amacım sadece memnuniyetsizliğimi ve bunun sebeplerini açıkladım...

• Arkadaşlar 933 yazılımı yaptım bir denein isterseniz.Sorunlarınız varsa tartışırız ben sadece alt yazıda bir değişiklik yaptım.söz vermiyim ama isteğiniz doğrultusunda yazılımla uğraşabilirim.

Dosyanın adresi:http://forum.donanimhaber.com/m_7045843/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayden -- 13 Mayıs 2006; 12:30:34 >
  • Arkadaşlar iki sorum olacak. Divxleri cd'ye yazarken hangi hızda yazmamı önerirsiniz, yani kaç x hızında yazmalıyım ki divx player sorunsuz bir şekilde okusun?

Ben de Voxline almaya karar verdim. Altyazı sorunu dışında anladığım kadarıyla başka bir sorunu yok. Ben fazla divx izlemiyorum (daha çok dvd izliyorum), divxleri de zaten altyazısız izliyorum. Ses sistemim ise dijital ve decoderi de var. Voxline DVD933 bana herhangi bir sorun çıkarır mı? Özellikle orijinal DVDlerin performansı (ses, görüntü, vs.) tatmin edici mi?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Squallp kardeşim divx flimleri net bir şekilde izlemek istiyorsan 24x 'e kadar yazdırabilirsin.24x den sonra yazdırırsan görüntüde kare kare ses de ise cızırtı lar duyarsın.Ama Premıer 9410 (05-05-2005) versionlu alırsan istediğin hıza kadar yazsan dahi böyle sorun olmaz.Bana göre premier sana göre bilmiyorum.Düşün taşın kararını öyle ver sonra pişman olma..(Premierde xvid desteği bile var).Voxline de alt yazı sorunu
    aşağıdaki adresteki dosyayı yüklendikten sonra düzeliyor.
  • Cevabın için teşekkürler Ayden.
    Premier sana göre demişsin ama tam olarak ne gibi üstünlükleri var voxline'dan? Görüntü/Ses kalitesi daha mı iyi? Forumu incelediğim kadarıyla çoğunluk Voxline'dan yana. Fakat ürün özellikleri karşılaştırıldığında önemli bir fark görülmüyor, en azından kağıt üstünde.
    2 haftadır araştırıyorum ve Premier ile Voxline arasında kalmıştım ve en sonunda da Voxline'da karar kılmıştım (bu forumda anlatıları görünce).
    Hangisini alacağıma karar veremedim hala ama sanki Voxline biraz daha ağır basıyor...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.