Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: suha1970

ARKADAŞLAR,VOXLINE'LA PROJEKSİYONDA YADA LCD TV'DE ALTYAZIYI SİYAH BOŞLUKLARDA İZLEMEK İSTİYORSANIZ VOXLINE'DAKİ "PAL" AYARINI "NTSC'"YE GETİRİN...FİLMİN KEYFİNE DİYECEK OLMUYOR...BUNU DAHA ÖNCE BİR ARKADAŞ BULMUŞTU..AMA YENİ ARKADAŞLARIN HABERİ OLMASI AÇISINDAN ANIMSATMAK İSTEDİM..PLAZMA YA DA LCD,YA DA PROJEKSİYONU OLAN ARKADAŞLAR VOXLINE TV AYARINI NTSC YAPARLARSA ALTYAZILAR TAM SİYAH BOŞLUKTA ÇIKIYOR...BAZI TV'LERDE DE OLUYORMUŞ BU..BENDE 72 DÜZEKRAN ARÇELİK VAR ORADA DA RAHATÇA NTSC'DEN İZLİYORUM..YENİ ARKADAŞLAR BUNU BİR DENESİNLER ÇOK MEMNUN KALACAKLAR...SAYGILAR..!!

NTSC de hersey super oluyor makinaya soylenecek tek soz kalmiyor siyah bantlar daraliyor tek sira oluyor... ancak TV nin NTSC destekli olmasi gerek yoksa goruntu siyah beyaz cikiyor... mesela Vestel 70 ekran Black Tv ler NSTC desteklemiyor.

NTSC yapinca renkli goruntu alanlarin hicbir sikayetinin olmamasi gerek... beni tek rahatsiz eden siyah bantin double olmasi ve alt yazilarin siyah bantin ustune denk gelmemesi... NSTC de bu sorun kalkiyor ortadan.

TV i yakinda degistircek olmam bu acindan guzel... Voxline harika bi player birde NTSC izleyebiliyorsaniz bir numara denebilir.

Bence 4. uptade guzel olmus yazilar biraz kucuk ama cok buyuk olmasindan ve ekranin yarisini kaplamasindan iyidir, ayrica ekranda izlerin kalmasi ve 3. satira kayan alt yazilarin cikmamasida cabasiydi... simdi harika olmus... belki 1PT daha buyuk olsa alt yazilar daha guzel olur... ancak cokta buyuk sorun degil.

• @ Kharia

DivX film izlerken GO TO'ya basıyorum sorun yok. Sonra zaman belirtmek için bir tuşa bastığımda kilitleniyor alet, kapatıp açmadan cd'yi dahi geri alamıyorum ama ben zaten çok da kullanmıyorum GO TO'yu :)

VCD'lerde sorun yok ama GO TO2da :)
  • İlk iki rakamı 00 olarak giriyor musun? Yani filmin 10. dakika 19. saniyesine gitmek istiyorsan;

00.10.19 şeklinde giriş yapman gerekir. DivX'lerde bu zorunlu ama VCD ve DVD'lerde değil diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elessar Vardamir

@ Kharia

DivX film izlerken GO TO'ya basıyorum sorun yok. Sonra zaman belirtmek için bir tuşa bastığımda kilitleniyor alet, kapatıp açmadan cd'yi dahi geri alamıyorum ama ben zaten çok da kullanmıyorum GO TO'yu :)

VCD'lerde sorun yok ama GO TO2da :)

evet bu sorun bende de var...ama yöntemi basit; pause tıkla ve ondan sonra go to yap o zaman donmuyor... ,-)
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın cihazında alt yazı kalktığı zaman .... simgeler gösteriyormuş.benim yapmış olduğum yazılım yüklendiği zaman bu sorun ortadan kalkar.Dosyanın yeri imzamda mevcuttur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayden

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın cihazında alt yazı kalktığı zaman .... simgeler gösteriyormuş.benim yapmış olduğum yazılım yüklendiği zaman bu sorun ortadan kalkar.Dosyanın yeri imzamda mevcuttur.

senin yaptığını söylediğin yazılımda böyle birşey yok ki? Neyi kastettiğini anlayamadım ama senin yazılım firmanın 3. firmware i ile hemen hemen tamamen aynı ve altta noktalar kalıyor. Yani üzgünüm ama promarketin 4.firmware i bence daha iyi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atınç -- 25 Mayıs 2006; 13:12:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayden

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımızın cihazında alt yazı kalktığı zaman .... simgeler gösteriyormuş.benim yapmış olduğum yazılım yüklendiği zaman bu sorun ortadan kalkar.Dosyanın yeri imzamda mevcuttur.

yazılımını yükledim ama 3. yazılımdan bi farkını göremedim ne yazıkki.
  • bir kaç gün önce voxline aldım...dvd ve divx izledim...her ikisinde de sorun yok gibi görünüyor...henüz 4. yazılımı güncellemedim ama yazılarda pek sorun yok gibi...bazı filmlerde sanırım satır başı çizgisi (-) işareti olmadığından karışıklık oluyor ama bir dierinde yapmıyor...Şimdilik memnunum diyebilirim...Ayrıca Divx player ses sistemi olarakta Philips'in uzaktan kumandalı 5.1 sistemini bağladım....yinede sanıyorum çok yakın zamanda PIONEER DVD player alıcam...zaten fazla divx arşivim yok...bu divx playerıda yazlığa götürürüm artık :)

-umarım şu euro ve dolar kendine gelirde almak istediğim ses sistemi ve görüntü sistemini artık yavaştan kurmaya başlarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertancn

bir kaç gün önce voxline aldım...dvd ve divx izledim...her ikisinde de sorun yok gibi görünüyor...henüz 4. yazılımı güncellemedim ama yazılarda pek sorun yok gibi...bazı filmlerde sanırım satır başı çizgisi (-) işareti olmadığından karışıklık oluyor ama bir dierinde yapmıyor...Şimdilik memnunum diyebilirim...Ayrıca Divx player ses sistemi olarakta Philips'in uzaktan kumandalı 5.1 sistemini bağladım....yinede sanıyorum çok yakın zamanda PIONEER DVD player alıcam...zaten fazla divx arşivim yok...bu divx playerıda yazlığa götürürüm artık :)

-umarım şu euro ve dolar kendine gelirde almak istediğim ses sistemi ve görüntü sistemini artık yavaştan kurmaya başlarım...

ya ben forumun bir yerlerinde bu cihaza 5+1 bağlandığı zaman alt azı okumuyo diye okumuştum bu sorun giderildimi hala bekliyorum bi cihaz alayım diye hiç yoksa bunu alayım dedim bu sorundan dolayı almadım bi açıklama getirirseniz memnun olurum ben de kawai bm 555 var

• quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

ya ben forumun bir yerlerinde bu cihaza 5+1 bağlandığı zaman alt azı okumuyo diye okumuştum bu sorun giderildimi hala bekliyorum bi cihaz alayım diye hiç yoksa bunu alayım dedim bu sorundan dolayı almadım bi açıklama getirirseniz memnun olurum ben de kawai bm 555 var

bende çalıştı ama benim 5.1 sistem sadece pc ye bağlandığında oluyor sanıyorum...çünkü ben dvd den gelen iki adet kablo ile giriş yapıyorum sisteme yani steryo bir giriş oluyor...bu nedenle belki çalışıyor olabilir...
  • söylemek istediğim şu aslında...philips sistemi pc ye bağladığımda 5.1 özelliğinden faydalanabiliyorum...onun dışında 5.1 özelliiğinden yararlanamıyorum...yani tv ye yada dvd ye bağlı sistem ama steryo girişlerden sadece....
  • go to fonksiyonunda şu problemi yaşıyorum:

pause, go to

diyorum sorun yok. buraya kadar...
    dakika sn gireyim derken el işareti çıkıyor. yemiyor komutu.
    divx izlerken oluyor bunlar...

4. guncelleme tatlı olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: realsummer

go to fonksiyonunda şu problemi yaşıyorum:

pause, go to

diyorum sorun yok. buraya kadar...
    dakika sn gireyim derken el işareti çıkıyor. yemiyor komutu.
    divx izlerken oluyor bunlar...

4. guncelleme tatlı olmuş...

ilk başta dakika yerine saat girmen gerektiği için o el işareti çıkıyor. mesela sen 50. dakikaya gitmek istiyorsan ilk başta 00 daha sonra 50 daha sonrada 00 ı tuşlaman gerekiyor.
  • arkadaşlar herkese merhaba.. benim sesle ilgili bir sorunum var. cihazı 2 ay önce aldım. gayet memnunum ama şu son haftadır divx cdlerimde filmde konuşulurken, ses çok boğuk çıkıyor ve bozuyor ama bunu sadece sesin baslı kısımlarında yapıyor. mesela konuşan adamın sesi kalınsa ses bozuyor hani küçün dandik bi hoparlorde baslı bi muzik açarsınızda kaldırmaz ve bozarya ses aynı onun gibi çıkıyor. sadece divx filmlerde yapıyor. ses codec i mi bozuldu acaba .ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 27 Mayıs 2006; 3:01:37 >
  • Selamlar,

Daha öncede yazdım ama kimse cevap vermedi. DivX bir film seyrederken, play dediğimde filmi siyah-beyaz olarak gösteriyor, ama bir süre sonra renkli haline dönüyor. Neden böyle bir şey yaptığını halen anlayabilmiş değilim. Yani nasıl desem, almışsınız elinizeçayınız kahvenizi oturup keyifle film izleyeyim diyorsunuz ma tüm keyfiniz kaçıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu arada geçenlerde player'a taktım DVD'yi ama tam o anda başka bir birşeyle ilgilenmem gerekti. Uzunca bir zaman sonra gerti geldiğimde cihazın kilitlenmiş olduğunu farkettim. Sonra durup bir düşündüm, aslında komik geldi bana: eskiden sadece bilgisayarlarımız kilitlenirdi, şimdi bakıyorum, DVD Player, kol saatim, cep telefonum kilitleniyor.

Sevgi, saygı...
  • @mydaypc sorunun ilginç; o siyah beyaz olup da sonradan renklenme olayı bir ihtimal tv nin NTSC ayarı varsa ondan olabilir diye düşünüyorum!PAL olarak ayarla bir de öyle dene bakalım. ( Açıkçası ilk kez sen söylüyorsun böyle bir problemin varlığını).Ama şu kilitlenme olayını ben de anlayamadım.Eğer bunu tekrerlarsa bir servise götür bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoXLiNe

merhaba arkadaslar.derneği göremedim?
    nese bişe sormak istiyorum.voxline ilk aldığımda (4. güncelleme aralıgının dısında) alt yazıları baska bir cd den okutabiliyordum.fakat 2. güncellemeyi yapınca bu özellik kayboldu.bu özellik 4. güncellemede varmıdır? (pro marketede soruyorum cevap gelirse iletirim)

Sayın Ufuk Merter,

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz.

1) 4. güncellemede de başka bir CD'den altyazı okutma özelliği
    bulunmamaktadır. Bahsettiğiniz özellik cihazın özellikleri arasında yer
    almayıp sorun olarak nitelendirilmemektedir.

2) Yüksek hızla kayıt yapıldığında laser diyot diski tam olarak yakamadığı
    için okumada sorun olmaktadır. Bu nedenle DVD Video yazarken kaliteli medya
    kullanmakta ve yazma hızı olarak 8 i aşmamakta yarar bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

PROMARKET Dış Ticaret Ltd. Şti.
    www.promarket-ltd.com

yaa ama ben eminim başka bir cd den altyazı okutabildiğime..hatta forumda biyerlerdede okumustum okutulduğunu??

• Seri : A17 0512001213

Seri numaram tutmadığı halde 4 güncellemeyi denedim ve hiç bir sorun cıkmadı. Bu arada bu ilk güncellemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VoXLiNe

Sayın Ufuk Merter,

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz.

1) 4. güncellemede de başka bir CD'den altyazı okutma özelliği
    bulunmamaktadır. Bahsettiğiniz özellik cihazın özellikleri arasında yer
    almayıp sorun olarak nitelendirilmemektedir.

2) Yüksek hızla kayıt yapıldığında laser diyot diski tam olarak yakamadığı
    için okumada sorun olmaktadır. Bu nedenle DVD Video yazarken kaliteli medya
    kullanmakta ve yazma hızı olarak 8 i aşmamakta yarar bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

PROMARKET Dış Ticaret Ltd. Şti.
    www.promarket-ltd.com

yaa ama ben eminim başka bir cd den altyazı okutabildiğime..hatta forumda biyerlerdede okumustum okutulduğunu??

Ben denemedim ama 1. yazılımda bu özelliğin olduğu söyleniyordu. 2. yazılımla beraber bu özellik kaybolmuş. Firma haklı ama, sorun olarak değil de eksiklik olarak nitelendirmek daha doğru olacaktır.

• Arkadaşalar, voxline dvd ve HTS 1100 R 5.1 ses sitemi aldım. Bu ses sitemini TV yayınları için de kullanabilirmiyim. Bağlantısını nasıl yapabilirim? Yada uydu alıcı (next 2000 xcı uydu cihazı) ile birlikte nasıl kullanabilirim??

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.