Şimdi Ara

VPN açık iken internet alışverişi yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce Axess kartım ile Vodafone sitesinden TL yükledim.
    Daha sonra Akbank'dan mesaj geldi , hesabınız şifresiz işlemlere kapatılmıştır güvenliğiniz açısından diye.
    Site 3d güvenlikli idi.
    Acaba bir sorun olur mu ? neticede şifre felan vermedim.

Not: Troller uzak dursun lütfen , ciddi bir konu.

• Hocam vpn in ismini paylaşma imkanınız var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

Hocam vpn in ismini paylaşma imkanınız var mı acaba?

Valla kaldırdım.
    Hotpoint mi neydi.
    https://www.hotspotshield.com/chrome/bai/

bu hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 11 Kasım 2017; 12:18:10 >
  • VPN UYGULAMASI yazıyorum, şifreli connection yoksa biraz sıkıntı ama varsa sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klmung

VPN UYGULAMASI yazıyorum, şifreli connection yoksa biraz sıkıntı ama varsa sıkıntı olmaz.

Bu ne demek hocam bu işlerden biraz uzağımda.

bu benim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bna -- 11 Kasım 2017; 12:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

Hocam vpn in ismini paylaşma imkanınız var mı acaba?

Valla kaldırdım.
    Hotpoint mi neydi.

bu hocam.

Hocam bir şey olmaz diye umuyorum.
    Zaten bu uygulama yeteri kadar reklam çıkarıyor karşınıza.
  • Bilgilerin kayıt altına alınma ihtimali var fakat bankadan size mesaj gelmesinin sebebi o VPN IP'si üzerinden daha önce çalıntı kartlarla fazla deneme yapılmasından kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Bilgilerin kayıt altına alınma ihtimali var fakat bankadan size mesaj gelmesinin sebebi o VPN IP'si üzerinden daha önce çalıntı kartlarla fazla deneme yapılmasından kaynaklanıyor.

Yani ne anlamalıyım bundan ?
  • Bende yaklaşık 1yıl falan kullandım vpn ile sonra dank etti, birşey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez, yurtdışı ıp erişimini kapatıp şifreyi değiştirdim sana da öneririm.
  • Vpn açık iken kart bilgileri girmek riskli iş

Bence kart hareketlerini takip edin şüpheli bir durum olursa iptal edin
  • bir şey olacağı yok cahil cahil konuşup sinirimi bozmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysjodyy

Bende yaklaşık 1yıl falan kullandım vpn ile sonra dank etti, birşey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez, yurtdışı ıp erişimini kapatıp şifreyi değiştirdim sana da öneririm.

ben sadece 1 kez kullandım daha sonra vpn'yi kaldırdım zaten komple.
    peki bu dediğiniz yurt dışı ıp erişimini nasıl kapatabilirim ?
    birde şifreyi hiç bir yere girmedim internet ortamında , kart bilgilerini ele geçirseler bile şifreyi bulabilirler mi ?
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

bir şey olacağı yok cahil cahil konuşup sinirimi bozmayın.

bu konu hakkında detaylı bilginiz var mı ?
  • Ücretsiz VPN kullanmaktaki amaç nedir? Bütün şifrelerini kredi kartlarını vs. işlek bir caddenin ortasına at daha iyi.
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    ben ziraatin internet bankacılığının güvenlik ayarları kısmından değiştirmiştim sen de bi bak mobil uygulamadan bahsetmiyorum masaüstü sitesinden.
    geçmiş geçmişte kaldı kart bilgilerine ulaşsalar bile şifreyi değiştirirsen sıkıntı olacağını sanmam.
    rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysjodyy -- 11 Kasım 2017; 12:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Ücretsiz VPN kullanmaktaki amaç nedir? Bütün şifrelerini kredi kartlarını vs. işlek bir caddenin ortasına at daha iyi.

Demeyin öyle korkutuyorsunuz beni. Kaldı ki şifremi hiçbir yere vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxmg6363

valla yaklaşık 3 yıl önce biz de bu işe girmiştik arkadaşlarla

grubumuz cc hack grubuydu visa mastercardlarla alışveriş yapıyorduk. iphone 4Sler ne bileyim cart curt dolarla alıp trde tl ile satıyorduk.

turbobit premium alıyorduk 2 yıllık ve normal fiyatından da ucuz satıyorduk. 180 TL lik hesabı bedavaya alıp 100 Tl ye satıyorduk

fakat bu 3d işimizi bozdu + bir arkadaş kılpayı ile polisin eşiğinden döndü o gündür bu gündür söz verdim kendime artık bu işlere girmeyecegim diye ahireti de düşünmek lazım.

şimdi sizin sorunu tam anlamayamadım ben kendi kartınız ise bir şey olmaz üstelik kullandıgınız vpn çok kalitesizdir zaten korumaz sizi vpn ile girmediinz gerçek ip niz ile girdiginizi varsayıyorum.

korkulacak bir şey yok iletişime geçin anlatın durumu

İşiniz hırsızlık mıydı

• CC falan dediniz de benim de başıma geliyordu az kalsın bu deep web info mu ne öyle bir forum vardı orada takılıyordum ama bu pdf linkler vs. için biri cc li bir dominos falan bir şeyler demiş gerisini okumadan ben de çat diye girdim boşluğuma geldi bir baktım vpnsiz girmein bir şeyler bir şeyler yzmış işte dedim biri kullanırsa başım yanar mı falan diye evet dediler kaldırın lütfen falan dedim kaldırmadı pi.ler 1-2 hafta falan her polis arabası geçtiğinde korkudan altıma s.mştm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

grubumuz cc hack grubuydu visa mastercardlarla alışveriş yapıyorduk. iphone 4Sler ne bileyim cart curt dolarla alıp trde tl ile satıyorduk.

turbobit premium alıyorduk 2 yıllık ve normal fiyatından da ucuz satıyorduk. 180 TL lik hesabı bedavaya alıp 100 Tl ye satıyorduk

fakat bu 3d işimizi bozdu + bir arkadaş kılpayı ile polisin eşiğinden döndü o gündür bu gündür söz verdim kendime artık bu işlere girmeyecegim diye ahireti de düşünmek lazım.

şimdi sizin sorunu tam anlamayamadım ben kendi kartınız ise bir şey olmaz üstelik kullandıgınız vpn çok kalitesizdir zaten korumaz sizi vpn ile girmediinz gerçek ip niz ile girdiginizi varsayıyorum.

İşiniz hırsızlık mıydı

evet

karnımız aç. çalalım mı bişiler ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

İşiniz hırsızlık mıydı

evet

karnımız aç. çalalım mı bişiler ?

valla benim karnım aç olduğu zaman polis molis dinelemem, dalarım

ama dediğim gibi uzun süredir bıraktım artık yapmıyorum

devir çalanların devri , çalmak artık suç değil türkiye yaşam biçimi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.