Şimdi Ara

VPN Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    VPN hizmeti aldığımda VPN, bağlantı kurduğum modem cihazına mı kurulur yoksa PC'me mi? Yani ben aynı bilgisayar ile farklı modemlere bağlanarak yine VPN'den faydalanabilir miyim?

Teşekkürler...

• ysfcay kullanıcısına yanıt
    Her ikisine de kurulabilir. Siz bilgisayarınıza kurarak faklı modemlerle kullanabilirsiniz. Kısaca bilgisayarınızla internete bağlandığınız heryerde vpn ye bağlanabilirsiniz. Meb,işyeri,üniversite v.b. kısıtlanmış ağlar hariç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfcay

Merhaba arkadaşlar,
    VPN hizmeti aldığımda VPN, bağlantı kurduğum modem cihazına mı kurulur yoksa PC'me mi? Yani ben aynı bilgisayar ile farklı modemlere bağlanarak yine VPN'den faydalanabilir miyim?

Teşekkürler...

Genelde bilgisayara yüklenen OpenVPN Connect (TUN modülü), şirkete özel uygulamalarla ya da OS'in kendi fonksiyonları ile VPN bağlantısı kurulur ancak donanımsal VPN bağlantısı yani modemle VPN bağlantısı da mümkündür. Siz büyük ihtimalle bilgisayar üzerinden bağlanacağınızdan sıkıntı olmayacaktır.

Çoğu VPN sağlayıcısı aynı anda tek cihaz üzerinden erişime izin verir. (Aynı hesaba birden fazla yerden giriş yapamama olayı) O yüzden bir sürprizle karşılaşmamak için başka cihazdan (telefon, tablet...) bağlanmadan önce bilgisayarınızdan bağlantıyı koparın.

• Arkadaşlar şuana kadar ki kullandığım en hızlı ÜCRETSİZ VPN aynı firmanın DNS si de var denemedim ama denene bilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.invisible&hl=tr
  • ysfcay kullanıcısına yanıt
    Vpn hizmeti satın aldığınızda bazı vpn sağlayıcıları 5 cihaza kadar izin veriyor.
    İstediğiniz cihazları kaldırıp yeni cihaz eklemek için size panel sunuyorlar.

Win, Mac, Android, Apple için istemci programı kurup hesap bilginizi giriyorsunuz, bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.