Şimdi Ara

VPN'i İYİ BİLEN ARKDAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki şube arasına vpn kurmak istiyorum aslında kuruyorumda bağlantıyı gerçekleştiriyorum bütün güvenlik duvarlarını kaldırıyorum fakat bağlandığım makinanın sürücülerini nasıl görücem nerede görücem. kısacası bağlantıyı kurduktan sonra makinalar birbirini nasıl görücek bana kısaca anlatırsanız çok sevinirim. bir ikincisi ise bunu ben windows xpde gelişmiş bağlantıyı kullanarak yapıyorum performans açısından bir sorunu olurmu veya bildiğiniz bir vpn programı varmı lütfen yardım edin.

• yaw bari bir iki şey yazın yaw denemediğim şey kalmadı valla. yiycem kafayı neyi.
  • karsı pc nin ip si ve surucu adı yazarsan sarnırım suruculeri görürsün,tabi suruculeri paylasıma acık izinleri verdikten sonra

ip/c$ ip/d$ gibi
  • valla ilgin için teşekkürler.
    ama paylaşımları tam verili
    hangi ip adresini yazıcam
    1. si makinanın yerel ip sinimi
    2. si vpn e bağlandıktan sonra atanan ip yimi
    gerçi ikisinide denedim de olmadı client e ping attığımda cevap alamıyorum. ama sağ alt köşede bağlandığını görebiliyorum.
  • şimdi vpn için hangi ip yi yazdıysan onu yaz.
    mesela ac run u baglandıgın pc nin ip si 81.x.x.x. oplsun

\\81.x.x.x.x.\c$ yaz

ama modem uzerinden falan baglanıyosan tabiki dısardan baglanan ip yi iç networke

yönlendirmen lazımki modemi atlayıp içeri girebilesin
  • peki gelen bağlantıları kabul eden bilgisayara yönlendir diyorsun yanılmıyorsam 1723 portunu yönlendirdim zaten eğer başka bir yönlendirme varsa ona da açığım tabiki.
  • ben yönlendirme hiç yapmadım ama sanırım ip yönlendireceksin port değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ip yönlendirmesinden olabileceğini sanmıyorum. çok basit birşeydir de bulamadım işte bu konuda yinede buradan yardım almanın iyi olucağını düşünüyorum.
  • bu işi yapmış kimse yokmu ya. lütfen yardımcı olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.