Şimdi Ara

Vps de Video Programları Açılmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci : Quad Core Intel® Xeon® X3470 2.93Ghz
    RAM : 2048 MB (2 GB)
    İşletim sistemi : Windows Server 2008 64 Bit (Türkçe)

Video programlarının hiçbiri açılmıyor. İmagegrabber sınıf kaydedilmemiş hatası veryor. MPClassic videoaları açamıyor. Kodec indirdim 64 bit, kurdum sistemi yeniden başlattım nafile. Böyel bir sorunla karşılaşan bir fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler...

• Download [ K-Lite Codec Pack 8.2.0 STANDARD ]
    http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

diğer codecleri kaldır bunu kurmayı dene birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

Download [ K-Lite Codec Pack 8.2.0 STANDARD ]
    http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

diğer codecleri kaldır bunu kurmayı dene birde

Denemediğim kodek kalmadı. Sorun ekran kartından yada çözünürlükten gibi geliyor. Videoları açabiliyorum ama çok zor çeviriyor. Bilgisayar kitleniyor, filmler çok yavaş kare kare ilerliyor. Diğer video programları 2008 ile uyumsuz galiba... Çözünürlüğü değiştiremiyorum. Uzak masaüstünden yetkiniz yok uyarısı veriyor.

Cevap için teşekkür ederim....

• Videolardan vazgeçtik. Bu seferde bağlantı kurulmuyor. Böyle bir hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodbadugly2

Neredeyse bütün player'lar DirectX çıkışları kullanıyorlar, SMPlayer gibi bir programla OpenGL output denersen belki faydalı olabilir. SMPlayer MPlayer'ın frontend'i ve OpenGL output kullanılırsa bariz biçimde DirectX'den daha az CPU kullanır.

Cevap için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

Videolardan vazgeçtik. Bu seferde bağlantı kurulmuyor. Böyle bir hata veriyor.

Yukarıdaki sorun iki bilgisayar arasındaki saat ve tarih farkından kaynaklanıyormuş. Kendi pc min tarihini 1 ay geri alınca giriş yapabildim. Aynı sorunla karşılaşanlar için kaynak olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.