Bildirim
VPU RECOVER Diyoo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başlat-çalıştır-msconfig yaz açıkan pencerede başlangıç sekmesine gel ordan "ati crystal control center"in işaretini kaldır pc!yi yeniden başlat düzelmesi lazım -
öle bişiy görünmüyo
atiptaxx diye bişiy var ama o da seçili değil.
başka yolu yok mu dur5. -
hocam benim başımada çok geldi ati control centerı kapayınca mavi ekran alırsın çünkü o hata kartın çok ısındıını dikkat et der sana
ben şöyle çözdüm
1-driver cleanerla sildim ati hakkında herşeyi
2-en yeni driverları yükledim
3-nvidia physxli oyun oynamadım o programı yüklemedim artık gelmiyor
4-bunlara rağmen devam ederse garanti kesin değiştirir zaten -
Merhaba Maskot
vpu recover konusu forumda çok tartışılan konulardan birtanesi.Arama yapmış olsa idiniz görecektiniz.
http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=VPU+RECOVER&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=&forumid=ALL&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+
Lütfen tüm yorumları okuyunuz.İllaki burada söylenecek şeylerin çok daha fazlası eski konularda söylenmiştir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X