Bildirim
VSonic VSD3S mi Audio Technica CKS77 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
CKS 99 tabiki de -
CKS-77X veya TR den Sennheiser CX-3.00 140 TL vatanda. -
Arkadaşlar cevap veren olmamış bende bu iki model arasında kaldım hangisi iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cks77 daha iyi. vsonic firması fiyatı şişik gr07'nin altındaki modellerini bitirici kılmamak için kasten uğraşıyor. yıkama yağlamacılar dışında bundan bahseden olmaz. kötü ürünler değiller ama kıyasla yetersiz kalıyorlar. -
fiio x1 müzik çalarım ve cks77 kulaklığım ile 5-6 aydır müziğin keyfine varıyorum:P bu zamana kadar telefondan veya dandik mp3 çalarlardan dandik kulaklıklarla dinlediğim şeyler müzik değilmiş. vsd3s bilemiyorum ama cks77 kesinlikle tavsiye ederim. -
Peki kardeşim bu cks77 x olan seri mi,mesela şu anda ebayda cks 77x satılıyor bide 2016 model olarak cks 770 çıkmış bakalım kıysammı diyorum paraya aliexpresten 8 dolarlık kz special edition diye bi kulaklık aldım bir senedir kullanıyorum hem de cowon d3 ve sansa clip+ ile,bass çok güzel tiz diğer seslerde güzel diğer pahslı kulaklıklarda fark ne onu kavrayamıyorum,ama sırf meraktan para verip alacam galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- mediamarkt ödeme reddedildi
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- en iyi kablolu kulaklık
- sennheiser orpheus
- soundcore sleep a20
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi bluetooth kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X