Şimdi Ara

vu metre müziğe duyarlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir vu metre yapmak istiyorum 20 katlı plastik braketten ve elimde bir şema yok ilk defa bir vu metre yaapcağım yardımınız gerek. elinde şeması ve malzeme listesi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• Ilgilendigin icin tesekkurler kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim :)
  • KA2284 tavsiye ederim.
  • tugra55 kullanıcısına yanıt
    Plastik braketten kastınız tam olarak nedir ? Bu da benim geçen sene yaptığım vu metrehttp://forum.donanimhaber.com/m_87264717/mpage_1/tm.htm
  • Kardesim tam anlamiyla anlamissin yapmak iatedigimi. Plastik praket dedigim. Akrilik plastik olarak geciyo. Ama bu devrede 1 direnc ve bir entegre 1 pot var ve yeterli yani. Birde anlamadigim 3 ile 9 uclarni birlestir demissin 3 le 9 a koprumu atmak lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saol kardesim.

• tugra55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aynen köprü atılacak araya. 3-9 kısa devre edilecek yani. Plexi glass gibi bir şeyden bahsediyorsunuz. Ben sıcak silikon ile yaptım. Ama fazla uzun yapmışım 5cm yeterliymiş ortaları biraz sönük kaldı. Ve şuan dolabımda yatıyor kullanmıyorum.
  • Aynen plexi olarak geciyo ben ondan yapcam kule 10 lu bakalim ya insallah yaparim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Plastik braketten kastınız tam olarak nedir ? Bu da benim geçen sene yaptığım vu metrehttp://forum.donanimhaber.com/m_87264717/mpage_1/tm.htm

Breadboard veya delikli pertinaksı kastediyor herhalde.
  • Yok pleksinin diğer adi akrilik plastik hocam. Arkadaş pleksi ile yapmak istiyor.

@tugra55 Yalniz bu pleksiyi ya CNC de ya da reklamcılar da kesmeniz lazim. Elle kesimde çatlaklar oluşuyor.

• quote:

Yok pleksinin diğer adi akrilik plastik hocam. Arkadaş pleksi ile yapmak istiyor.

@tugra55 Yalniz bu pleksiyi ya CNC de ya da reklamcılar da kesmeniz lazim. Elle kesimde çatlaklar oluşuyor.

Sen benim dediğimi hiç anlamamışsın ki.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Akrilik plastikten derken breadboard veya pertinaks demek istiyor herhalde dediniz siz, bende akrilik plastik bildiğimiz pleksi glassın diğer bir ismidir demek istedim. Hala anlamadım mı ?
  • quote:

Akrilik plastikten derken breadboard veya pertinaks demek istiyor herhalde dediniz siz, bende akrilik plastik bildiğimiz pleksi glassın diğer bir ismidir demek istedim. Hala anlamadım mı ?

Adam sonra yazmış akrilik plastik diye, ne bileyim ben.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Kardesim tam anlamiyla anlamissin yapmak iatedigimi. Plastik praket dedigim. Akrilik plastik olarak geciyo. Ama bu devrede 1 direnc ve bir entegre 1 pot var ve yeterli yani. Birde anlamadigim 3 ile 9 uclarni birlestir demissin 3 le 9 a koprumu atmak lazim

Praket=Plaket
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.