Şimdi Ara

Vücudum üçgen sayılır mı? Kalçam çok mu geniş? Fitnessa gidiyorum ama çok gelişemedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vücudum üçgen sayılır mı? Kalçam çok mu geniş? Fitnessa gidiyorum ama çok gelişemedim.
    Vücudum üçgen sayılır mı? Kalçam çok mu geniş? Fitnessa gidiyorum ama çok gelişemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dikdörtgene benziyorsun

• Çöp

• hayatımda gördüğüm en kaslı erkeksin. vallahi helal olsun iyi vucut yapmıssın hocam.

• Çöp olduğunu biliyorum geliştirmeye çalışıyorum.

• Skolyoz falan yok dimi sende

• Olabilir @ragnar.53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraTigin -- 1 Kasım 2020; 17:1:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kilo almanız lazım üçgen pek sayılmaz omuzlarınız gelişmemiş muhtemelen yeni başladınız sırt omuz göğüs bunlar belli bir yere gelmedikçe üçgen olmuyor maalesef sırt çok önemli

• KaraTigin K kullanıcısına yanıt

Önce film çekilip bak var mı sonra ona göre sporunu yaparsın skolyozunu düzeltirsin önce sırt kaslarına yönelik program uygularsın bende de vardı düzelttim

• Ahahaahhahahahahhahhaagagagagagaagagaagag

• Vücudum üçgen sayılır mı? Kalçam çok mu geniş? Fitnessa gidiyorum ama çok gelişemedim.

Şu pozu verince nasıl duruyor vücudunuz ?

• Kolların aşırı uzun , en kısa zamanda bir box salonuna git seni hemen kapacaklardır .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam üçgen falan değilsin ... salona gidiyorsan da boşuna gitmişsin muhtemelen bir şey eksik . Bunlar yeme düzeni olabilir uyku olabilir antrenmanın hakkını vermiyor olabilirsin . Malesef vücudun dümdüz

• Sağ omuz biraz aşağıda gibi, görsel bir sıkıntı var arkadan bakınca,asimetrik duruyorsun bence bir ortopedi uzmanına gözük bir şeyler yapmadan önce.

• Dostum spora devam. Her şeyden önce sağlık için devam. Vücudun çok üçgen değil ama kesinlikle kötü değil. Disiplinli düzenli şekilde devam edersen sporuna gayet güzel gidersin. Roma bir günde kurulmadı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Kolların aşırı uzun , en kısa zamanda bir box salonuna git seni hemen kapacaklardır .

Normal aga ya fotoda öyle çıkmış kasıtınca.

• Eve fazla et, beyaz et girmiyor herhalde.. protein azlığından olabilir..haftada 2 kere tavuk, en az 2 defa köfte veya et yemeyi yemelisin yada daha 3 ay olmuştur. Hamlığı gitmemiştir..

Salon hocasına git soyle; Lat sırt kaslarını, göğüs kaslarını iyi çalıştırsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

Eve fazla et, beyaz et girmiyor herhalde.. protein azlığından olabilir..haftada 2 kere tavuk, en az 2 defa köfte veya et yemeyi yemelisin yada daha 3 ay olmuştur. Hamlığı gitmemiştir..

Salon hocasına git soyle; Lat sırt kaslarını, göğüs kaslarını iyi çalıştırsınlar

Bu programı uyguluyorum. Ama artık değişiklik vakti geldi. 5x5 mi yapsam? Keşke en baştan 5x5 yapaydım.

• Hocam acilen kesin spora gitmeyi, boş bar kaldırmanın insana hiçbir faydası yok

Onun yerine evde hafiften bir temel oluşturun 2-3 ay. Sonra gelişirsiniz. Ha bir de kilo alın

• Bunu size özel söylemiyorum, kendim de aynı şeyi yapıyorum ondan. Ben spora hiç gitmeyeceğim muhtemelen, calistechnics çalışmaya devam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.