Şimdi Ara

Vücut çatlakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğimiz üzere bu sporla uğraşan kişileirn kilo almaları veya vermeleri gerekir aynı zamanda vücutta oluşan yeni kasların etkisyle linkteki gördüğünüz deri çatlakları oluşur.
    http://www.enbir.com/xmlrpc/images/catlak-nasil-gecer.jpg

Aceba bu çatlaklar için bir çözüm yolu var mıdır?

• Duş aldıkdan sonra çatlaklara badem yağı uygulamak yararlı diye okumuştum fakat hiç denemedim. Benimde omzumda ve bicepslerde biraz mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Duş aldıkdan sonra çatlaklara badem yağı uygulamak yararlı diye okumuştum fakat hiç denemedim. Benimde omzumda ve bicepslerde biraz mevcut.

o badem yağı e vitamini ve kakao yağı pembeleşme aşamasında yani ilk aşamalarda sürülebilirmiş.
    Beyaz ise etki etmiyor diye biliyorum.
  • quote:

Duş aldıkdan sonra çatlaklara badem yağı uygulamak yararlı diye okumuştum fakat hiç denemedim. Benimde omzumda ve bicepslerde biraz mevcut.

hocam o badem yağı şöyle oluyor kola veya ayağa kaynar su , sıcak çay / kahve gibi sıvıalr döküldüğünde iz kalmaması için kullanılıyor bu izler içinde faydası olur diye düşünüyorum.küçükken sol elime çaydanlığı devirmiştim iz kalmasın diye badem yağı sürüyordum ordan biliyorum şuan iz filan kalmadı yani kullanınca faydası oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

hocam o badem yağı şöyle oluyor kola veya ayağa kaynar su , sıcak çay / kahve gibi sıvıalr döküldüğünde iz kalmaması için kullanılıyor bu izler içinde faydası olur diye düşünüyorum.küçükken sol elime çaydanlığı devirmiştim iz kalmasın diye badem yağı sürüyordum ordan biliyorum şuan iz filan kalmadı yani kullanınca faydası oluyor

Ama benimde dediğim gibi bende öyle biliyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnanc7777

quote:

quote:

senin dediğinde doğru olabilir çünkü ben 3. günden itibaren kullanmıştım ( elimde şişen kabarcık patladıktan sonra )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnanc7777

quote:

quote:

senin dediğinde doğru olabilir çünkü ben 3. günden itibaren kullanmıştım ( elimde şişen kabarcık patladıktan sonra )

olmazsa dermaterapi ye başvuracağım.

• Resimdeki çatlaklar bayan vucuduna ait sanırım.
    Spor yapıta bu şekilde çatlakların oluşması herkes için geçerli değil.
    Çatlaklar ya yüksek ağırlığın altına girip kasa çok fazla şiddet uygularsanız veya çok hızlı gelişirseniz olur.
    Çözüm olarak hamile bayanların kullandıkları kremler var onu kullanabilirsiniz 20 tl civarıydı sanıırm .
    Pragnacare olması gerekiyor ismi.
  • bende ki çatlaklar dumbell fly yaparken oldu koltuk altında mor çatlaklar oldu.

Bu tür çatlaklar hızlı kilo alıp verince oluyor diye biliyorum.
  • Benim sırtta var ama öyle böyle değil çizgi çizgi doktara gittim şaşırdı dedi faça falan mı attın
  • kremler veya yağlar dediğim şeklide diye biliyorum ben.
  • Benim sırtta jilet izi gibi 4,5 adet mevcut. Cildiyeci; zamana bırak, kremlerin bir faydası olmaz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Benim sırtta jilet izi gibi 4,5 adet mevcut. Cildiyeci; zamana bırak, kremlerin bir faydası olmaz dedi

Zamana bırakda kalkıpta 30 yaşından sonra düzelirse ne olacak. :S
  • Paran varsa çoğu şeyin çaresi vardır; doku nakli, gerçek salyangoz kremleri, kimyasal peeling...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Paran varsa çoğu şeyin çaresi vardır; doku nakli, gerçek salyangoz kremleri, kimyasal peeling...

p90xe başladım o bitsin bakıcam çarelerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.