Şimdi Ara

Vücut Geliştiriciler , Takviye Gıdaya İhtiyacı Olanlar İçin Protein İçeceği Çok Ucuza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay önce ihtiyaç fazlası 30 tane Nestle markalı olanını forumdan bir arkadaşa satmıştım.http://forum.donanimhaber.com/m_106929894/f_//tm.htm#107502373

Bu sefer çok daha ucuza Abbott Ensure Plus Fiber Vanilya aromalı tanesini acil nakit ihtiyacımdan ötürü 2 liradan satıyorum fakat bunun piyasa fiyatı 9 lira civarı
    . Bu linkten veya googledan piyasasına bakabilirsiniz.

200 Ml şişeler halinde bir şişesinde ;
    %16sı yani 13 Gr Protein (Tüm aminoasitleri dengeli içerir)
    28 Vitamin ve Minerali bulunduruyor.
    5g diyet lifi içerir ve nestleninkine göre kalorisi daha düşük onda 2.5 bunda 1.5 cal ve asıl nestleden öne çıkan önemli özelliği GLUTEN içermiyor.

Spor amaçlı yazdım ama tam ve dengeli beslenme ürünüdür , ideal bir kişiyseniz günde 3-4 tanesiyle bütün besin ihtiyacınızı görmüş oluyorsunuz. Yıllarca besin eksikliği çekmeden sadece bununla beslenebilirsiniz fakat beslenme amaçlı kullanmanızı doktorunuz tavsiye etmeli. Takviye amaçlı alacak olan arkadaşlar yazsın sadece , nasıl ki bir öğünde 5 porsiyon yemek sakıncalı ise bu da öyle şişesi tam bir öğün yerine geçer aktivite-spor yapmıyorsanız üçer beşer içeyim, tadıda güzelmiş diyeceğiniz bir içecek değil

30lu paketler halinde 5 Paket var , İstanbul içi elden teslim düşünüyorum . Paketi 60 LİRA

SKT : 14.06.2016
    Sağlık bakanlığı ithalat izinli.
     Vücut Geliştiriciler , Takviye Gıdaya İhtiyacı Olanlar İçin Protein İçeceği Çok Ucuza
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemKer- -- 22 Aralık 2015; 14:06:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bunları pek saglıklı bulmuyorum.
    Gençler kendinizi zayıflatacagım veya zınde tutacagım derken riske atmayın. Uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.