Şimdi Ara

Vücut Geliştiriciler , Takviye Gıdaya İhtiyacı Olanlar İçin Protein İçeği Çok Ucuza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nestle Resource Fibre 2.0 Çilek aromalı üründen elimde 30 adet ihtiyaç fazlası bulunmakta piyasada tanesi 6 liradan satılıyor (internetten fiyatına bakabilirsiniz) ben nakit ihtiyacım görülsün diye tanesini 2 Liradan satıyorum. İçimi gayet kolay.

Bir şişede (200 ml)
    18 Gr Protein (Tüm Aminoasitleri içeriyor)
    400 kcal bulunuyor.

Yüksek oranda içerdiği protein ile vücut geliştiriciler için ideal bir içecek olmakla birlikte kendisini beslenme amaçlı da kullanabilirsiniz. Tam beslenme ürünü olup vücüdunuzun ihtiyacı olan tüm vitamin ve mineralleri içermektedir. Günde 4 tane bundan içerek ömür boyu beslenmenizi de sağlamış olursunuz , fakat eğer öğün yerine kullanacaksanız LÜTFEN DOKTORUNUZDAN onay isteyin ben daha çok protein takviyesi olarak kullanmak isteyenlere satıyorum .
    -
    lİstanbul içi elden teslim düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Vücut Geliştiriciler , Takviye Gıdaya İhtiyacı Olanlar İçin Protein İçeği Çok Ucuza

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürünlerin Son kullanma tarihleri nedir ?
  • evet son kullanma tarihleri ne ?
  • arkadaşlar kusura bakmayın yeni gördüm maille bildirim gelmemiş , 28 ekim 2015 son kullanma tarihi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tam hepsini almak için mesaj atacaktım, içeriğine bakayım dedim ve 200 ml de 13 gram şekeri gördüm. Antrenman sonrası insülini yükseltmek için kullanılabilir. Onun dışında kullanımı vücuda gereksiz şeker almanızı sağlar.
  • Hepsini ben aldım arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.