Şimdi Ara

Vücut geliştirmeye başlamak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 yaşındayım. Boyum 1.70 kilom 53. Kollarım oldukça ince. Öncelikle şunu sormak istiyorum. Boy uzaması durur mu? Hareketleri filan evde yapmak istiyorum. Hangi hareketleri yapmam gerekiyor. Hareket ve beslenme programım nasıl olmalı ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

• boy uzaması durmaz.. Bence salona git ama yok kesin gidemem diyorsan evde şu programı uygulayabilirsin

http://www.bodyf orumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan_Drake -- 25 Ağustos 2012; 0:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

boy uzaması durmaz.. Bence salona git ama yok kesin gidemem diyorsan evde şu programı uygulayabilirsin

http://www.bodyf ****.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

Teşekkür ederim hocam. İlk önce ucuz dumbell alıp bir süre evde yapayım diyorum. Ondan sonrada salona giderim belki. Kaç kiloluk dumbell almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uzun yıllardır aktif olarak spor yapan biri olarak. Önce iyi bir hocası olan spor salonuna gitmeni tavsiye ederim. Salonda bilenlerle çalışıp hareketlerin püf noklarlarını öğrenmelisin. Evde çalışmak için kendi antraman programını yazabilecek seviyede olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosel

Ben uzun yıllardır aktif olarak spor yapan biri olarak. Önce iyi bir hocası olan spor salonuna gitmeni tavsiye ederim. Salonda bilenlerle çalışıp hareketlerin püf noklarlarını öğrenmelisin. Evde çalışmak için kendi antraman programını yazabilecek seviyede olmalısın.

Tamam hocam teşekkürler.
  • Eğer yeni başlıyorsan 4 kilo başla. + Birde barfiks barı al. Sırt,kol,önkol,arkakol,pazu,trapes,kanat ve iç kanat kaslarını geliştirir. Set set şınav ve mekik çek. Şınav dumbeeldan daha etkilidir ama dumbeel pazu yapar şınav göğüs sırt kanat hepsini yapar Herşeyi set set yap faydası dahada fazla oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncft941

Eğer yeni başlıyorsan 4 kilo başla. + Birde barfiks barı al. Sırt,kol,önkol,arkakol,pazu,trapes,kanat ve iç kanat kaslarını geliştirir. Set set şınav ve mekik çek. Şınav dumbeeldan daha etkilidir ama dumbeel pazu yapar şınav göğüs sırt kanat hepsini yapar Herşeyi set set yap faydası dahada fazla oluyor .

Hocam ben en iyisi bir ara spor salonuna başlayayım. Benim öncelikli amacım kilo almak ama kiloyu yağ olarak almak istemiyorum o yüzden vucüt geliştirmek istiyorum. Bu boyda ve kiloda kendime adam gibi elbise bulamıyorum. Örneğin tişörtler çok geniş oluyor.Birde bileklerim çok ince. Örneğin futbol maçı yaparken elimin üzerine düştüğüm anında hemen burkuluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.