Şimdi Ara

Vücut geliştirmeye başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım, daha önce bb ile ilgilenmedim ancak arkadaşlarım vücudumun elverişli olduğunu söylerler, birkaç yıldır merak ettiğim bir konuydu artık başlamaya karar verdim, iş çıkışlarında (hafta içi her gün) boş vaktimin 1-2 saatini bu şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum. son olarak sizlerin görüşlerini almak istedim.

1.79 boy ve 69 kilodayım, hiç sakatlık geçirmedim( hafif bir skolyozum var ), aşırı şişmek gibi bir hedefim yok, amacım sağlıklı ve fit olmak, iradesi güçlü biriyimdir kolay pes etmem.
    gözüm keserse kışı spor yaparak geçirmeyi planlıyorum, ancak bu konuda profesyonel bilgim sıfır.

merak ettiğim konular:

-vücut geliştirmek boy kısalmasına sebep olur mu?
    -düzenli bir çalışma ile, ne kadar sürede fark hissederim?
    -öncelikle öğrenmem gereken ne gibi kavramlar, bilmem gereken ne gibi prosedürler var?
    -spor salonuna yazılmanın ne oranda faydası olur?
    -ümraniye-tepe üstü veya üsküdar-uzunçayır bölgelerine en yakın tavsiye edebileceğiniz spor salonları var mı?
    -internette gördüğüm bilimum protein, aminoasit, .. vs ürünlere ne kadar güvenilir? zararları olur mu?
    -yeni başlayacak kişilere vereceğiniz kritik tavsiyeler nelerdir?

• *Boy kısaltmaz. Omurganı aldırmadığın sürece boy kısaltmanın bi yolu yok sanırım zaten. Çok ağır kilolarda kemikleri baskılayarak uzamasını bi miktar engelleyebilir. Ki 23 yaşından sonra uzamassın zaten.
    * 1-2 sene
    * Bod****tr tarzı sitelerden uzak dur. İngilizcen varsa güzel kaynaklar linkleyebilirm. Yoksa bu forumda yardımcı oluruz.
    * Spor salonsuz olmaz
    * Bilgim yok
    * Yeni başlayanlar için gereksiz. Supplement besin takviyeleridir. Zararlı bir durumu yok.
    * Kısa etkili antrenmanlar , düzenli uyku , bol protein , bol su
  • Youtube'a gir savaş cebeci yaz videoları izle. Ayrıca gördüğün şişik adamların hepsine "uu bu belli ki her şeyi biliyor gideyim de 3-5 tane aptalca öneri alayım" tarzında yaklaşma
  • @Lentus, ingilizcem var, linklerini bekliyorum, önerilerin için de teşekkürler.

@wreckittralph, teşekkür ederim, videoları izleyeceğim.

Bunların haricinde spor salonu seçerken nelere dikkat etmem gerekir? spor salonlarında spor hocaları ne kadar ilgili oluyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: processing

@Lentus, ingilizcem var, linklerini bekliyorum, önerilerin için de teşekkürler.

@wreckittralph, teşekkür ederim, videoları izleyeceğim.

Bunların haricinde spor salonu seçerken nelere dikkat etmem gerekir? spor salonlarında spor hocaları ne kadar ilgili oluyorlar?

http://forum.simplyshredded.com/topic/13958/simply-shredded-faq---read-before-posting/

• Sadece kışı geçirmek için yapacaksan bu sporu hic başlama derim.
    Ama azimliysen sürekliliği sağlıycaksan başla.
    Boyunda kısalmaz,uzamazda bu yastan sonra.
    Düzenli bir çalışma ile 6 ayda farkı hissedersin tabikide aman amann bir sekilde değil.
    Spor salonuna yazılman sart evde spor salondaki motivasyonu yakalayamazsın daha bir çok nedeni var... yanı salon şart.
    Supplementlerinde hiç bir zararı yoktur abartıya kaçıp günde 5 6 ölcek protein 4 5 ölcek amino almadığın sürece.
  • teşekkürler, spor salonu araştırmaya başlıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.