Şimdi Ara

Vücut Geliştirmeyle İlgilenenler Bakabilir mi ? Jeff Seid Olabilirmiyiz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Fotoğrafta öyle duruyor 75 kg felandır.

adam en az 90 kilo.
    nası diyeceksin, kas yağdan çok daha ağırdır. adamda 3 kişilik kas var

Saçma saçma konuşmayın adam yarışmaya gittiğinde diyete giriyor genelde 75 80 kg düşüyorlar tabi bu fitness 1.si hard bady ile karıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 22 Ekim 2013; 17:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

adam en az 90 kilo.

Saçma saçma konuşmayın adam yarışmaya gittiğinde diyete giriyor genelde 75 80 kg düşüyorlar tabi bu fitness 1.si hard bady ile karıştırma

adam diyete mi giriyor

sen bu adamın günlük alması gerek kaloriyi tahmin ediyomusun ?
    belliki hiç bu işle uğraşmamışın. eğer adam gibi yemezsen kas karbonhidrat değil protein parçaamaya başlar. yani kendini eritir. sende diyorsun adam diyet yapıyor.
    istersen brokoli yiyo de bide
  • quote:

quote:

quote:

adam en az 90 kilo.

asıl sen boş boş konusma bişey bilmiyorsun
  • Bende yeni başladım badiye daha öncesinden street workout yapıyorum anlıcağın 3 günlük badiciyim bende Şunu söylüyeyim kendi ağırlığınla çalışmak ile ağırlık kaldırmak arasında zilyon fark var. Neyseki benim vücudum yatkın kolay gelişiyor fakat kol bakımından +30 kiloda zorlandığımı söylemeliyim. Kolay gelsin şimdiden, sabırlı ol

edit : yaş 17 kilo 69 boy 1.79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur M. -- 22 Ekim 2013; 17:20:34 >
  • Marc Fitt çok iyi.Ama zamanım yok okul var nasıl gidicem spor salonuna ? Anca üniye geçeyim o zaman giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Dünyanın en pahalı sporuna hoşgeldin.O adam gibi olabilmek için steroide ve yüksek çalışma azmine sahip olman gerekli.

o adam gibi olmak için o kadar zaman ve o kadar para yok bende :) sadece türkiyede ki şartlar altında salonda çalışarak neler yapılabilir ? ama çok çirkin olan vücutları soylemıyorum bazıları aşırı çirkin oluyor

Para harcamayacaksan,beslenmene çok dikkat ediceksin.Aşırı hacim bekleme,iyi bir hocayla çalışırsan iyi bir gelişim gösterirsin.Ama suplament ve steroid kullanmadan biryere kadar gidiliyor.(Güç ve kas kütlesi olarak).
  • quote:

quote:

Beyler bu jeff seid ecnebisi ne biçim olmuş la. adama helal olsun daha genç yaşında piyasayı dagıtmış. Sanırım boyu 1.80 den biraz fazla. her neyse biz bu adam gibi olmasakta yarısını yapsak bile yeter bence. yarından itibaren gidiyorum salona kayıt oluyorum. adam ilham kaynagı oldu valla. Jeff Seid senin havanı alıcam oglumm

şişmedir, dopingdir diye girdim ağzım açık çıkıyorum
     Vücut Geliştirmeyle İlgilenenler Bakabilir mi ? Jeff Seid Olabilirmiyiz ?

Her steroid(doping) şişirmez.Anabolik ve katabolik steroidler vardır.Bu adam en az o gördüğün hardbodybuildingçiler kadar steroid kullanıyor.
  • steroide ile sadece ölüme koşar adımlar ile gidersin sağlıklı olmak için için kas ypalır karıya kıza hava için değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 22 Ekim 2013; 19:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir

quote:

quote:

quote:

adam en az 90 kilo.

asıl sen boş boş konusma bişey bilmiyorsun

+1Hiçbirşey bilmediğine bende katılıyorum.Brokoliyi sebze olsun diye değil lif kaynağı ve kadınlık hormonunu bastırdığı için yiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

steroide ile sadece ölüme koş adımlar ile gidersin sağlıklığı olmak için için kas ypalır karıya kıza hava için değil

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıcaksan bunu örnek al ne fazla nede az en ideal vucut.
    Nick Auger

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Hala anlamıyosunuz değilmi bu adam gibi olursun ama paran ve azmin varsa varmı paran ? yok varmı azmın yok ? o zaman olamazsın sorun da yok

Para ve azim sonsuz olsa da nafile. Yanlış hatırlamıyorsam IFBB Pro card almaya hak kazanan en genç kişi olarak tarihe geçti Jeff. Bu işe genç yaşta başlayan binlerce kişi varken neden Jeff ? Genetik...
  • 15 yaşından beri düzenli kür yapıyor. zyzz ve arkadaşlarının sidneyde takıldığı salonda türk var, isim veremem ama çok büyük paralar harcıyorlar. natural olarak 7-8 yılda müthiş düzenli çalışmayla yaparsınız. 16 yaşındaki kuzenim çok yaklaştı, jeff gibi desem yeridir. 11 yaşında başladı spora
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Hala anlamıyosunuz değilmi bu adam gibi olursun ama paran ve azmin varsa varmı paran ? yok varmı azmın yok ? o zaman olamazsın sorun da yok

Para ve azim sonsuz olsa da nafile. Yanlış hatırlamıyorsam IFBB Pro card almaya hak kazanan en genç kişi olarak tarihe geçti Jeff. Bu işe genç yaşta başlayan binlerce kişi varken neden Jeff ? Genetik...

O bahsettigin sey ne oluyor ?

• quote:

Beyler bu jeff seid ecnebisi ne biçim olmuş la. adama helal olsun daha genç yaşında piyasayı dagıtmış. Sanırım boyu 1.80 den biraz fazla. her neyse biz bu adam gibi olmasakta yarısını yapsak bile yeter bence. yarından itibaren gidiyorum salona kayıt oluyorum. adam ilham kaynagı oldu valla. Jeff Seid senin havanı alıcam oglumm

ya ben şunu anlamıyorum onun gıbı olamayız olamam lafını ya çalış neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

quote:

Kaslarının şekli, iskelet yapın(belin dar-omzun geniş olması gibi), beyaz kas liflerinin kırmızı kas liflerine oranı (beyaz kas lifi çoğunlukta olan daha kolay kaslarına hacim kazandırabilir) gibi etkenler.

Tabi bunlar demek değildir ki genetiği uygun olmayan kişi güzel bir görünüme sahip olamaz veya kas geliştiremez, herkes olduğundan çok daha iyi yerlere gelebilir ama Jeff gibi parmakla gösterilecek kişi olmak veya tarihe geçecek başarılar elde etmek azim ve paranın yanında genetik gibi bir avantajı da istiyor.

Jeff için şahsi görüşümü sorarsanız estetik ve yapılı bir vücuda sahip olmasına karşın konuşması-tavırlarıyla vs Zyzz'i örnek alan/taklit eden kendini beğenmiş, burnu havada biri.
  • quote:

quote:

quote:

Galiba bahsettiğin şey derken IFBB Pro card dan bahsediyordun

International Federation of BodyBuilders (Uluslararası vücut geliştirme federasyonu) profesyonel sporcu kartı.
    Tabi Jeff'in kategorisi klasik vücut geliştirme değil Fitness.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 22 Ekim 2013; 18:48:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Galiba bahsettiğin şey derken IFBB Pro card dan bahsediyordun

International Federation of BodyBuilders (Uluslararası vücut geliştirme federasyonu) profesyonel sporcu kartı.
    Tabi Jeff'in kategorisi klasik vücut geliştirme değil Fitness.

bende diyom bu nediyo sonradan yanlis anlayip genetigi anlattigini anladim

• quote:

Sen o adami havasini biraz zor alirsin. Once bu dusunce seklini degistirmelisin cunku eger sen zayifsan egzomorfsundur yani kilo alman/kas yapman cok zordur.Degilsen eger sismansan bu kez once.zayiflamaya calisacaksin ve istemedende olsa kas kaybedeceksin yaglarla beraber sonra bu adama yetismeye calisacaksin ki o da oyle bir anlik bi hevesle olacak is degil hevesini kirmak istemem ama o adam kadar saglam olman icin en az bi 2-3 yil ayirman gerekecek ve yasam tarzini degistireceksin ki boyle birsey yapabilecegini sanmiyorum kardes.
    Netice-i talep:Bu is oyle anlik heveslerle.olacak is degil.

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    Ben vg 15 yaşından beri yapıyorum tamam iri yarıyım ama pamamen parçalı bi vücudum yok salon sahibi +90kg vg türkiye 2013 şampiyonu ve deneyimli şekilde başladım tecrübelerim.

Bu kişiler aziz shavershian vs fitness model bu vücut tipinin en önemli yanı sıkı ve parçalı olması genetiğin aşırı göze çarpan bir yanı yok bu 1.

2. ne fitness aziz shavershian jeff seid nede diğer tüm vg şampiyonları mr olmpia vs hiç biri streoid kullanmadan o hale gelmiş kişiler değil ve bu hale gelmek demek

süper beslenme + iyi dinlenme + hakkını vererek çok sağlam antreman + streoid + bu şekilde aradan geçen en az 2-3 sene demek

3 Beslenme , Streoid,+Doktor kontrolü bunlar hep para demek .

Ortalama 2 aylık bi kür maliyeti Koruyucusu vs dahil en az 2.000 TL eksikleride var detaylı yazmış değilim.

Şimdi böyle bir vücut bende yapardım yıllarımı verdiğim salonlarda ama bunlar için para yok yapamıyosun alamıyosun kaldıkı ufak tefek no xplode gibi ürünleri bile bulamıyosun burada daha

Bu forumda her önüne gelense ısrarla böylelerin resimlerini koyup sanki herşey hazırmışta başlaması kalmış gibi salona başladım ne kadar zamanda böyle olurum diyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.