Şimdi Ara

Vücut Geliştirmeyle İlgilenenler Bakabilir mi ? Jeff Seid Olabilirmiyiz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu jeff seid ecnebisi ne biçim olmuş la. adama helal olsun daha genç yaşında piyasayı dagıtmış. Sanırım boyu 1.80 den biraz fazla. her neyse biz bu adam gibi olmasakta yarısını yapsak bile yeter bence. yarından itibaren gidiyorum salona kayıt oluyorum. adam ilham kaynagı oldu valla. Jeff Seid senin havanı alıcam oglumm
  • onun yerine Zyzzi örnek al..true god of aesthetics
  • Üstteki yoruma katılıyorum, Zyzz idealist bir çocuktu.

"I am a part of every sad cunt that wanted a change."

Jeff Seid bodybuilding'in Justin Bieber'ı.
  • Alıcaksan bunu örnek al ne fazla nede az en ideal vucut.
    Nick Auger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Üstteki yoruma katılıyorum, Zyzz idealist bir çocuktu.

"I am a part of every sad cunt that wanted a change."

Jeff Seid bodybuilding'in Justin Bieber'ı.

+ itici duruyor öyle değil mi?
  • Dünyanın en pahalı sporuna hoşgeldin.O adam gibi olabilmek için steroide ve yüksek çalışma azmine sahip olman gerekli.
  • Zyzz saunada kalp krizi geçirip öldü. O şekilde örnek alma da :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Dünyanın en pahalı sporuna hoşgeldin.O adam gibi olabilmek için steroide ve yüksek çalışma azmine sahip olman gerekli.

o adam gibi olmak için o kadar zaman ve o kadar para yok bende :) sadece türkiyede ki şartlar altında salonda çalışarak neler yapılabilir ? ama çok çirkin olan vücutları soylemıyorum bazıları aşırı çirkin oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Alıcaksan bunu örnek al ne fazla nede az en ideal vucut.
    Nick Auger

ne fazla ne az ha ulan herifte hayvan gibi vucut var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Zyzz saunada kalp krizi geçirip öldü. O şekilde örnek alma da :)

Niye ölmüş ki ?
  • Bu adam benim de örnek aldığım bir adam. Geliştirilmiş bir vücudun erkeğe ne kadar yakıştığının canlı örneği. Tabi böyle bi vücut için büyük bir azim, fazlaca boş zaman ve maddi durumunun iyi olması lazım. Adam dört dörtlük cidden.

• dostum öyle 3-4 ayda o adam gibi olman imkansız hele ki düzensiz yapacaksan tamamen imkansız. En az 18 ay ve çok sağlam beslenme, antreman gerekir. Beslenmenin yanında karbonhidratıydı, proteniydi ki en önemlisi proteindir bu sporda, yağ yakıcısıydı ve bir sürü takviye ürünler alman gerekir. Son olarak kas gelişimi çok yavaş gerçekleşen bir olaydır sabırlı ve azimli olman gerekir. Bütçende sağlamsa gir olaya.
  • Hala anlamıyosunuz değilmi bu adam gibi olursun ama paran ve azmin varsa varmı paran ? yok varmı azmın yok ? o zaman olamazsın sorun da yok
  • jeff oldukca simetrik bir vücuda sahip olduğu için büyük ihtimalle o simetrikliği yakalaman oldukca (genetik faktörü-%80) zor neyse onu ciddi anlamda demediğini düşünüyorum..

ülke şartlarında çok iyi salonlar var vücut geliştirme tam bir sabır sporudur fitness için de sabır gerekli o çirkin dediğin vücutları yapanlar zaten üst düzey vücut geliştiriciler o seviyeye gelmek iki iğne ilaçla tak olunmuyor çok iyi bir birikim gerektirir..

2-3 tane Türk forum sitesi var oralardaki makaleleri , tavsiyeleri , beslenme programlarını her şeyi okuman ve anlaman gerekiyor ilk aylarda biraz zor olur fakat burda 2-3 anlattığımla her şey öğrenilmez sen o forum sitelerinde 1-2 hafta gez bilmediklerini sor , direk program isteyen veya şu kadar ayda ne olurum diyenlerin %99 u bir noktaya gelemez onuda söylemem gerek

temel olarak sana şunu söylemeliyim %75 beslenme %25 antreman önemli antremanın verimini beslenme şeklinle alabilirsin sadece.. 1.30 2 saat antreman bir şey kazandırmaz 1 saat verimli antreman , yeterli uyku ve iyi beslenme işin sırrı umarım vazgeçmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: djodesa

jeff oldukca simetrik bir vücuda sahip olduğu için büyük ihtimalle o simetrikliği yakalaman oldukca (genetik faktörü-%80) zor neyse onu ciddi anlamda demediğini düşünüyorum..

ülke şartlarında çok iyi salonlar var vücut geliştirme tam bir sabır sporudur fitness için de sabır gerekli o çirkin dediğin vücutları yapanlar zaten üst düzey vücut geliştiriciler o seviyeye gelmek iki iğne ilaçla tak olunmuyor çok iyi bir birikim gerektirir..

2-3 tane Türk forum sitesi var oralardaki makaleleri , tavsiyeleri , beslenme programlarını her şeyi okuman ve anlaman gerekiyor ilk aylarda biraz zor olur fakat burda 2-3 anlattığımla her şey öğrenilmez sen o forum sitelerinde 1-2 hafta gez bilmediklerini sor , direk program isteyen veya şu kadar ayda ne olurum diyenlerin %99 u bir noktaya gelemez onuda söylemem gerek

temel olarak sana şunu söylemeliyim %75 beslenme %25 antreman önemli antremanın verimini beslenme şeklinle alabilirsin sadece.. 1.30 2 saat antreman bir şey kazandırmaz 1 saat verimli antreman , yeterli uyku ve iyi beslenme işin sırrı umarım vazgeçmezsin

cevap yazdıgın için teşekkür ederim. jeff seid gibi olmak imkansız zaten ben onu bılıyorum. sadece ilham kaynagım oldu diyebilirim. çok tanıdıgım var salona gidip te boşu boşuna zaman kaybı yaşayan. bende öyle olmak istemediğim için tavsiye bekliyorum hepinizden. dediğin gibi forum sitelerine girip oradan bilgide almaya başladım. ben jeff seid olamam ama onun %30u olsam yeter diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Beyler bu jeff seid ecnebisi ne biçim olmuş la. adama helal olsun daha genç yaşında piyasayı dagıtmış. Sanırım boyu 1.80 den biraz fazla. her neyse biz bu adam gibi olmasakta yarısını yapsak bile yeter bence. yarından itibaren gidiyorum salona kayıt oluyorum. adam ilham kaynagı oldu valla. Jeff Seid senin havanı alıcam oglumm

şişmedir, dopingdir diye girdim ağzım açık çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 22 Ekim 2013; 17:02:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

dostum öyle 3-4 ayda o adam gibi olman imkansız hele ki düzensiz yapacaksan tamamen imkansız. En az 18 ay ve çok sağlam beslenme, antreman gerekir. Beslenmenin yanında karbonhidratıydı, proteniydi ki en önemlisi proteindir bu sporda, yağ yakıcısıydı ve bir sürü takviye ürünler alman gerekir. Son olarak kas gelişimi çok yavaş gerçekleşen bir olaydır sabırlı ve azimli olman gerekir. Bütçende sağlamsa gir olaya.

zaten bu adam için bu eğlence değil meslek. adam parasını bu işten kazanıyor sponsorlar yarışmalar falan.
    kimse bu adam gibi oluyum diyerek böyle olamaz bunu meslek edinmesi gerekir
  • Mithrandir kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta öyle duruyor 75 kg felandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la bi git işine

@Galatas4ray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Fotoğrafta öyle duruyor 75 kg felandır.

adam en az 90 kilo.
    nası diyeceksin, kas yağdan çok daha ağırdır. adamda 3 kişilik kas var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.