Şimdi Ara

Vücut Geliştirmeyle İlgilenenler Bakabilir mi ? Jeff Seid Olabilirmiyiz ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Ben vg 15 yaşından beri yapıyorum tamam iri yarıyım ama pamamen parçalı bi vücudum yok salon sahibi +90kg vg türkiye 2013 şampiyonu ve deneyimli şekilde başladım tecrübelerim.

Bu kişiler aziz shavershian vs fitness model bu vücut tipinin en önemli yanı sıkı ve parçalı olması genetiğin aşırı göze çarpan bir yanı yok bu 1.

2. ne fitness aziz shavershian jeff seid nede diğer tüm vg şampiyonları mr olmpia vs hiç biri streoid kullanmadan o hale gelmiş kişiler değil ve bu hale gelmek demek

süper beslenme + iyi dinlenme + hakkını vererek çok sağlam antreman + streoid + bu şekilde aradan geçen en az 2-3 sene demek

3 Beslenme , Streoid,+Doktor kontrolü bunlar hep para demek .

Ortalama 2 aylık bi kür maliyeti Koruyucusu vs dahil en az 2.000 TL eksikleride var detaylı yazmış değilim.

Şimdi böyle bir vücut bende yapardım yıllarımı verdiğim salonlarda ama bunlar için para yok yapamıyosun alamıyosun kaldıkı ufak tefek no xplode gibi ürünleri bile bulamıyosun burada daha

Bu forumda her önüne gelense ısrarla böylelerin resimlerini koyup sanki herşey hazırmışta başlaması kalmış gibi salona başladım ne kadar zamanda böyle olurum diyor

1. maddene katılmıyorum, bu kişiler genetik yani estetik yapısıyla öne çıktılar. Sıkı ve parçalı olabilmeyi orta düzey spor ve beslenme bilgisine sahip olan herkes elde edebilir.
    Kas kütlesini de steroid kullanan çoğu kişi elde ediyor zaten. Ama Zyzz estetik yapısından ziyade yaşam tarzı, yaptığı trollüklerle ve tabi ki ölümüyle epey şöhret kazandı.

2.-3. maddelerde bilmediğim veya aksini söylediğim birşey anlatmamışsın zaten, farkındayım nelerin nasıl döndüğünün. Fiyatı az söylemişsin çok daha fazlasını harcıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 22 Ekim 2013; 19:05:27 >
  • Jeff seidi bilmem ama benim idollerim zyzz ve marc fitt.
    Ki marc fitt çok iyi.
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Genetikten kastın Mr olmpia şampiyonundan bahsetsen anlarımda fitness modelden bahsediyosun neyin genetiği bu Mesomorph tipi var sadece

Genetikle bu işte öne çıkan en iyi kişi varsa oda arnold schwarzenegger'dir ve oda zaten mr olmpia dünya şampiyonudur ve bu konuda 15 yaşındayken 30 yaş vg yarışmasına katılıp 3 oldu ve genetik budur örnegın  Vücut Geliştirmeyle İlgilenenler Bakabilir mi ? Jeff Seid Olabilirmiyiz ? göğüs yapısını görüyormusun

Fiyat konusunda ortalama dedim yanı bu işi normal yapan biri için ayrıca ürünlerin de ortalama kalite fiyatı 'profesyonel kişiden ve ürünlerden bahsetmedim bile '
  • Senin genetikten anladığın yüksek kas hacmi anlaşılan...
  • Olamazsin cok havalanmissin sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inwwisible

quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Beyler bu jeff seid ecnebisi ne biçim olmuş la. adama helal olsun daha genç yaşında piyasayı dagıtmış. Sanırım boyu 1.80 den biraz fazla. her neyse biz bu adam gibi olmasakta yarısını yapsak bile yeter bence. yarından itibaren gidiyorum salona kayıt oluyorum. adam ilham kaynagı oldu valla. Jeff Seid senin havanı alıcam oglumm

şişmedir, dopingdir diye girdim ağzım açık çıkıyorum
     Vücut Geliştirmeyle İlgilenenler Bakabilir mi ? Jeff Seid Olabilirmiyiz ?

Adamın kafası photoshop gibi duruyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Fotoğrafta öyle duruyor 75 kg felandır.

adam en az 90 kilo.
    nası diyeceksin, kas yağdan çok daha ağırdır. adamda 3 kişilik kas var

Saçma saçma konuşmayın adam yarışmaya gittiğinde diyete giriyor genelde 75 80 kg düşüyorlar tabi bu fitness 1.si hard bady ile karıştırma

adam diyete mi giriyor

sen bu adamın günlük alması gerek kaloriyi tahmin ediyomusun ?
    belliki hiç bu işle uğraşmamışın. eğer adam gibi yemezsen kas karbonhidrat değil protein parçaamaya başlar. yani kendini eritir. sende diyorsun adam diyet yapıyor.
    istersen brokoli yiyo de bide

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

Marc Fitt çok iyi.Ama zamanım yok okul var nasıl gidicem spor salonuna ? Anca üniye geçeyim o zaman giderim.

idolüm, o aşmış ya böyle bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.