Şimdi Ara

Vucüt ve inanılmama sorunu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
6
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dukkha

Donuda indirseydin bu pozlari gay kisiler verir vucudun kasli olabilir kasli olunca indirmekmi lazim donu assaya.

tüm modellerin böyle pozları vardır illa ki.
    ünlülerin, şarkıcıların vs. vs.
    kıskançlığına ne lüzum var şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler adam fotoğrafta kontrastı aşırı arttırmış görmüyor musunuz? O da gölgelerin daha çok belirgin olmasını sağlar ve neticesinde az bir kasın gölgesi çok gözükür ve al sana kas

• quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

bu vucudun neyıne ınanmıyorlar allah askına?

5 dakkada yapılır bu vücut, harbiden ha.
  • off şimdi böyle dedin çok cool göründün ya maşallah spor profesörü
  • Fotoğraftaki vücudun o kadar büyütülecek bir yanı yok.Ne doğru düzgün göğüs var ne kanat nede omuz.Fotoğrafta sağlam olarak sadece karın kası görüyoruz onunda o kadar net görünmesinin sebebi ışıktan dolayı.Haa arkadaşın vücudunu küçümsemiyorum bir çalışma var sonuçta ortada,çalışmış yapmış ama dediğim gibi abartı birşey yok.Yağ oranı düşük bir insan çok rahat şekilde 4 ayda bu karın kaslarına sahip olabilir.Yani demek istediğim eğer çokta yüksek bir yağ oranına sahip değilseniz,düzenli beslenme ve sporla bu vücuda 4 ayda kavuşabilirsiniz.
  • Turan Koyayımda Turlan Diyesim Geldi Ama Ayıp :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

Turan Koyayımda Turlan Diyesim Geldi Ama Ayıp :D

()
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih789

Göğsüne DH yaz inanalım

hocam haklı yaz bakalım DH yi
  • Hocam şu p90x in videolarını bi atsan 3-4 aydır çalışmıyorum indi bütün kaslar
  • Derler tabi fake, insanların senin vücudunla ne alakası olabilir, senin vücudundan bize ne :) hadi diyelim fake dediler bu seni niye geriyor, senin vücudunsa mutlu olman lazım gülüp geçmen lazım. Anlayamadım seni valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

Turan Koyayımda Turlan Diyesim Geldi Ama Ayıp :D

güldürdün hocam
  • Bize ne kardeşim biz gay miyiz de senin vücuda bakacağız senin olsun olmasın bize ne la ? Ne zannediyorsun kendini acaba ?
  • Arkadaşda demiş madem senin koy göğsüne dh nickini eyvallah diyip paypaldan 5lira yollayacam.
  • 4 ayda bu vucut imkansiz ya fotoda oyle gozunkuyo yada cok zayifsin 4 ayda sicpacklerin bu kadar derin olmasi imkansiz karnitin felan mi kullamdin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

off şimdi böyle dedin çok cool göründün ya maşallah spor profesörü

En başta da "bu ne vücut ki" diyip de cool olmaya çalışan sendin?
  • duzenlı beslenme antrenmanla yapılıcak bı vucut adam sankı mıllete pro vucutcu fotosu gostermıs gıbı ınanmama saçma gelıyor
    dsiplinli antrenmanını yapan adam ıstedıgı sonuca ulaşır başka birşey yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

yav beyler. atıyorum pc de kimle konuşsam az sonra atacagım resimdeki vücudun benim olduguna inanmıyor. fake damgası yiyorum. sonra kamera acınca susuyorlar ama nafil bastan yiyorz bir kere fake damgasını. beyler ismimle alakası olabilir mi ?

İSİM: TURAN.https://store.donanimhaber.com/3d/cd/58/3dcd58f51e8c00dd89c38c24d60561eb.jpg resimde bu

bimin boxer ı mı o?

• Set değişimlerinde ki arayı en aza indirip kasları en fazla oranda şoka uğratarak yapılıyor p90x.
    edit:altını çizerek söylüyorum MİGROSA uğratmıyoruz!
    edit2:
    bu altını değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poi the machine -- 28 Nisan 2013; 23:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3FY

Set değişimlerinde ki arayı en aza indirip kasları en fazla oranda şoka uğratarak yapılıyor p90x.
    edit:altını çizerek söylüyorum MİGROSA uğratmıyoruz!
    edit2:
    bu altını değil.

• boxeri cüküne kadar indirdin adonisi gösterdin ya cool oldun çok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.