Şimdi Ara

Vucüt ve inanılmama sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
6
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

quote:

quote:

quote:

Merak ettim p90x hareketleri, videoları vs. nereden edinilebilinir? DVD olarak satın alabiliyor muyuz? Sen nereden edindin?

torrentten indirdim hocam. 4.56 gb lık bir dosya rardan cıkartına 11-13 gb arası oluyor sanırım. belirli bir ücret karsılıgı veren siteler var. yanında beslenme programınızıda yolluyorlar. ama ben spor salonuna gidip yaptırmıstım

Çok teşekkür ederim hocam. Açıkçası sporla içli dışlıyım. Daha yeni spor salonu üyeliğim bitti. Ben daha çok fazla olan kilolarımı vermek, daha sıkı yaza girmek istiyorum, yani önceliğim kastan vs. ziyade daha hafif bir vücut.
    Acaba bu programın fazla yardımı dokunur mu öncelikle zayıflamama? Ki pek fazlalığım yok.

hocam verdiğim program çok sıkı calısma gerektiriyor. ağırlık vs.. hiç brişey kullanmayıp vücut agırlıgınızı kullanıyorsunuz. ama bol tekrar yaptırdıgı ıcın adamı bitiriyor. programın tam yapıldıgı sürece 90 günde kaslı bir vücud vaadi var. ben yaptım sonuc ortada bendede sizin sikayetleriniz vardı. kas derdim yok göbegi d.tü erritsem yeter derdindeydim. 90 günlük sıkı calısma ve beslenme ile basardım. sigarayı dahi bıraktım iyice azmemistim o zamanlar. simdi yaparmısın diye sorsan asla yapmam.

Azmederim ya. Zamanında birkaç ayda 98 kilodan 83 kiloya düştüğümü bilirim ki çok bir şey değil; ama o zaman bana göre çoktu. Görüntüm vs. tamamen değişmişti. Şimdi daha iyiyim tabii o zamana göre; ama o ilk kilo verme, spor denememdi. Aynen senin gibi işte, şimdi de derdim göbeği falan eritmek birazcık daha da olsa. Yani hâlâ amacım kas değil.

basladınmı yani biraz kas elirmeye basladımı duramıyorsun zaten hocam. biraz daha biraz daha derken .ku cıkıyor ama derdin kilo vermek yag eritmekse çok çok yardımcı olur bu program.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merak ettim p90x hareketleri, videoları vs. nereden edinilebilinir? DVD olarak satın alabiliyor muyuz? Sen nereden edindin?

torrentten indirdim hocam. 4.56 gb lık bir dosya rardan cıkartına 11-13 gb arası oluyor sanırım. belirli bir ücret karsılıgı veren siteler var. yanında beslenme programınızıda yolluyorlar. ama ben spor salonuna gidip yaptırmıstım

Çok teşekkür ederim hocam. Açıkçası sporla içli dışlıyım. Daha yeni spor salonu üyeliğim bitti. Ben daha çok fazla olan kilolarımı vermek, daha sıkı yaza girmek istiyorum, yani önceliğim kastan vs. ziyade daha hafif bir vücut.
    Acaba bu programın fazla yardımı dokunur mu öncelikle zayıflamama? Ki pek fazlalığım yok.

hocam verdiğim program çok sıkı calısma gerektiriyor. ağırlık vs.. hiç brişey kullanmayıp vücut agırlıgınızı kullanıyorsunuz. ama bol tekrar yaptırdıgı ıcın adamı bitiriyor. programın tam yapıldıgı sürece 90 günde kaslı bir vücud vaadi var. ben yaptım sonuc ortada bendede sizin sikayetleriniz vardı. kas derdim yok göbegi d.tü erritsem yeter derdindeydim. 90 günlük sıkı calısma ve beslenme ile basardım. sigarayı dahi bıraktım iyice azmemistim o zamanlar. simdi yaparmısın diye sorsan asla yapmam.

Azmederim ya. Zamanında birkaç ayda 98 kilodan 83 kiloya düştüğümü bilirim ki çok bir şey değil; ama o zaman bana göre çoktu. Görüntüm vs. tamamen değişmişti. Şimdi daha iyiyim tabii o zamana göre; ama o ilk kilo verme, spor denememdi. Aynen senin gibi işte, şimdi de derdim göbeği falan eritmek birazcık daha da olsa. Yani hâlâ amacım kas değil.

basladınmı yani biraz kas elirmeye basladımı duramıyorsun zaten hocam. biraz daha biraz daha derken .ku cıkıyor ama derdin kilo vermek yag eritmekse çok çok yardımcı olur bu program.

Aynen dostum ben öncelikle bu yağlardan kurtulayım derdindeyim. İnşallah faydasını görürüm. Çok teşekkür ederim bu arada.

• Nickini yazıp tekrar bir foto çekebilirmisin , dogrusu pek inandırıcı bulmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yav beyler. atıyorum pc de kimle konuşsam az sonra atacagım resimdeki vücudun benim olduguna inanmıyor. fake damgası yiyorum. sonra kamera acınca susuyorlar ama nafil bastan yiyorz bir kere fake damgasını. beyler ismimle alakası olabilir mi ?

İSİM: TURAN.https://store.donanimhaber.com/3d/cd/58/3dcd58f51e8c00dd89c38c24d60561eb.jpg resimde bu
     Vucüt ve inanılmama sorunu

yüzünü de çek inansınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Arduino

quote:

Orijinalden alıntı: herdelinenebenozonmudesem

Boxeri biraz daha aşağı indir. Bizde yolumuzu bulalım

Hocam senin yol yol değil

• 4 ayda imkansız.
    Nerde abi bu bodybuilder'lar?
  • 4 ayda imkansiz değil bu ama bizim gibi dötü göbeği yağ bağlı insanlar için öyle eski halini at da inanalim

• bak kardeş madem 4 ayda yaptın bu vücudu o zaman bize spora başlamadan önceki halini koy da görelim,ne kadar altyapın olursa olsun o göğüsleri ortadan çizmek alttan yandan kesmek falan 4-5 ayda olacak değil adonisleri baklavaları saymıyorum bile yeme bizi,madem senin vücut düzenli olarak gelişim resimlerini koy ya da adam gibi de şu kadar süre çalıştım böyle yaparsam fake oğlu fake derler tabi
  • quote:

yav beyler. atıyorum pc de kimle konuşsam az sonra atacagım resimdeki vücudun benim olduguna inanmıyor. fake damgası yiyorum. sonra kamera acınca susuyorlar ama nafil bastan yiyorz bir kere fake damgasını. beyler ismimle alakası olabilir mi ?

İSİM: TURAN.https://store.donanimhaber.com/3d/cd/58/3dcd58f51e8c00dd89c38c24d60561eb.jpg resimde bu

kardeşim 77 kiloyum ama boyum kısa olduğundan şişman gözüküyorum boyumu uzatmak için neler önerebilirsin ayrıca birde sırt yağlarını nasıl eritebiliriz bunu biliyor musun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zart Diyen Zurna

ne kadarın aldı bu vücut

4 ay.

ben 1 yıl yaptım bunun çeyreği olmadı . iğnemi vurdurdun ne yaptın
  • Kas var yürek yok kardeş
  • 4 ayda olmaz onlar.csb

• quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

quote:

kardeşim 77 kiloyum ama boyum kısa olduğundan şişman gözüküyorum boyumu uzatmak için neler önerebilirsin ayrıca birde sırt yağlarını nasıl eritebiliriz bunu biliyor musun ?

yaşa bağlı hocam. bol bol yürüyün ama topuk kısmına vurdurarak yani nasıl diyeyim iyice bastırarak yürüyün. düzenli uyku ve düzenli beslenme ile yasınıza baglı olarak 2-6 cm ye kadar uzarsınız. sırttaki yağlar içinde barfiks cekin kapı barfiksleri var 10 15 tl ye onlardan alıp odanızın kapısına takın ilk gün 5 sonra 10 15 diyerek gidin bi süre sonra erimeye baslar yağlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa22

Kas var yürek yok kardeş

onu nerden anladın
  • bi kağıda jhjhjhjhj yaz koyda kaslaının önüne inanalım
  • ne var bu vücutta anlamadım:S
    bi Ben Whishaw değil yani...
  • 4 ay ağır yalan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya Allah aşkına kardeşim.Kadınlar hadi aynadan kendini çekip çekip nete koyar anladık ..

Da baba bu neyyy lan ...

• quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

quote:

Baba kendini yarıya kadar toprağa göm .Birinede rica et hergün akşam üstü sulasın. Yanlzı çok su vermesin köklerinde mantarlaşma yapar...

Bu şekilde 30cm uzayanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 28 Nisan 2013; 0:28:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa22

Kas var yürek yok kardeş

onu nerden anladın

Hocam pm atar mısın bir şey sormam gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.