Şimdi Ara

Vucüt ve inanılmama sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
6
Favori
7.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

yav beyler. atıyorum pc de kimle konuşsam az sonra atacagım resimdeki vücudun benim olduguna inanmıyor. fake damgası yiyorum. sonra kamera acınca susuyorlar ama nafil bastan yiyorz bir kere fake damgasını. beyler ismimle alakası olabilir mi ?

İSİM: TURAN.https://store.donanimhaber.com/3d/cd/58/3dcd58f51e8c00dd89c38c24d60561eb.jpg resimde bu
     Vucüt ve inanılmama sorunu

Ya Allah aşkına kardeşim.Kadınlar hadi aynadan kendini çekip çekip nete koyar anladık ..

Da baba bu neyyy lan ...

hocam konu açmak için çetim. evde kimse olmayınca mecbur böyle oldu

• fotoğrafın her yerinde parazit var ama senin vücudunda yok.fake olmasa da şoplu olduğu için öyle düşünür insan.
  • beyler resmi google da arattım cidden onunmuş sanırım

konu için tek söyleyeceğim şey arkadaşın yalnızlık çektiği. Fazla egoist olduğundan arkadaşları kalmamış paylaşacak sanırım buraya koymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: Arduino

quote:

Orijinalden alıntı: herdelinenebenozonmudesem

Boxeri biraz daha aşağı indir. Bizde yolumuzu bulalım

Hocam senin yol yol değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Neyin yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Donuda indirseydin bu pozlari gay kisiler verir vucudun kasli olabilir kasli olunca indirmekmi lazim donu assaya.

bu pozlari dediğin poz: ayna karşısında fotoğraf çekilmiş, bunu gay'likle nasıl bağdaştırdın ?

Garip ya bu forumda veya internet ortamında emek verilip yapılan bir vücut her zaman birileri tarafından kıskanılıyor veya gay vb. yakıştırmalar yapıp homofobik olduklarını ortaya çıkarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SnowStorm -- 28 Nisan 2013; 1:30:11 >
  • p90X i parayla geçenlerde satmaya çalışan adamlardan birisin bana göre.4 ayda vücut yapılamaz mümkün değildir.Hele hele p90x saçmalığı ile hiç yapılamaz.Duygu sömürüsü yapmayın günaha girmeyin.
  • nasıl bir program lan bu kaptan amerika gibi makineye mi giriyonuz. 4 ay nedir.
  • 4 ay ha

kulliyenyalan.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 28 Nisan 2013; 2:05:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

quote:

Donuda indirseydin bu pozlari gay kisiler verir vucudun kasli olabilir kasli olunca indirmekmi lazim donu assaya.

bu pozlari dediğin poz: ayna karşısında fotoğraf çekilmiş, bunu gay'likle nasıl bağdaştırdın ?

Garip ya bu forumda veya internet ortamında emek verilip yapılan bir vücut her zaman birileri tarafından kıskanılıyor veya gay vb. yakıştırmalar yapıp homofobik olduklarını ortaya çıkarıyorlar.

Bana şunun cevabını ver kaçtane beyaz etinin gözüktüğü resmin var.

Cinsel organını kastediyorsan gözükmüyor, boşa çabalama gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

p90X i parayla geçenlerde satmaya çalışan adamlardan birisin bana göre.4 ayda vücut yapılamaz mümkün değildir.Hele hele p90x saçmalığı ile hiç yapılamaz.Duygu sömürüsü yapmayın günaha girmeyin.

• beyler zaten vücut yapasım vardı. bende indiriyorum torrentten. bakalım neler olacak :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana şunun cevabını ver kaçtane beyaz etinin gözüktüğü resmin var.

Cinsel organını kastediyorsan gözükmüyor, boşa çabalama gerçekten.

İşte zekan bu kadar sana soru soruyorum imada bulunarak yanıtlıyorsun çok zekisin.

BLOK.

Söylecek lafın olmadığın için blok'la tabi, senin için daha iyi olur cevap veremeyeceğin, baş edemeyeceğin adamlardan birisini eksiltmiş olursun forumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

p90X i parayla geçenlerde satmaya çalışan adamlardan birisin bana göre.4 ayda vücut yapılamaz mümkün değildir.Hele hele p90x saçmalığı ile hiç yapılamaz.Duygu sömürüsü yapmayın günaha girmeyin.

satmaya çalışsam torrent linkini PM den millete dağıtmam dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pamplona!

fake and gay

+ ∞
  • Hayatımda böyle gereksiz bir konu görmedim konu açmak için konu uydurmuş. Tamam iyi güzelde 1. photoshopu fazla kullanmışsın güneş ışığı altında shopsuz bir foto koyda görelim o vücudu 2. sen kendini neye kanıtlamaya çalışıyorsun fake olmadığını kendin bilmiyormusun?
  • Çıkarıp sallasaydın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Çıkarıp sallasaydın bari

•  Vucüt ve inanılmama sorunu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.