Şimdi Ara

Vucüt ve inanılmama sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
6
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Windmark

Adamın zayıflıktan six packi çıkmış yahu ne kasından bahsediyosunuz

kaburga kemikleri kasa dönüşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

ya kardeş işine bak allah aşkına midemi bulandırıyorsun

yav hehe

spor salonunda 2 dambıl kaldıran başımıza arnold kesiliyor
  • güzel vucüt tebrik ederim ayrıca 4 ayda bu hale geldiysen mutlaka alt yapın vardır yada genetik olarak çok şanslısındır ayrıca yaş ve boy kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68530B4CB -- 27 Nisan 2013; 21:56:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

Lan pislik herif pipindeki killar gozukuyo.2 cm daha yukarda birakamadinmi boxeri

Bi ben mi bu adama güldüm ?

• Merak ettim p90x hareketleri, videoları vs. nereden edinilebilinir? DVD olarak satın alabiliyor muyuz? Sen nereden edindin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

güzel vucüt tebrik ederim ayrıca 4 ayda bu hale geldiysen mutlaka alt yapın vardır yada genetik olarak çok şanslısındır ayrıca yaş ve boy kaç?

kicboxtan bi altyapı var zaten hiperaktifli sorunlarımda var hap alıyorum her gün o yüzden. yaş 19 boy 1.79 oldu spora basladıgımda 78 dim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krago

quote:

Lan pislik herif pipindeki killar gozukuyo.2 cm daha yukarda birakamadinmi boxeri

Yanliz değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

Merak ettim p90x hareketleri, videoları vs. nereden edinilebilinir? DVD olarak satın alabiliyor muyuz? Sen nereden edindin?

torrentten indirdim hocam. 4.56 gb lık bir dosya rardan cıkartına 11-13 gb arası oluyor sanırım. belirli bir ücret karsılıgı veren siteler var. yanında beslenme programınızıda yolluyorlar. ama ben spor salonuna gidip yaptırmıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

güzel vucüt tebrik ederim ayrıca 4 ayda bu hale geldiysen mutlaka alt yapın vardır yada genetik olarak çok şanslısındır ayrıca yaş ve boy kaç?

kicboxtan bi altyapı var zaten hiperaktifli sorunlarımda var hap alıyorum her gün o yüzden. yaş 19 boy 1.79 oldu spora basladıgımda 78 dim

ne diyelim umarım istediğin vucuda sahip olursun kolay gelsin.

• sen 2 ayda bundan daha kaslı olanları bilmiyorsun galiba

Insanity Workout bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Züppe Zengin

quote:

Orijinalden alıntı: krago

quote:

Yanliz değilsin

o değilde hem içerledim hem güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: herdelinenebenozonmudesem

Boxeri biraz daha aşağı indir. Bizde yolumuzu bulalım

Hocam senin yol yol değil
  • O nasıl poz lan gay mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Orijinalden alıntı: coconut55

ya kardeş işine bak allah aşkına midemi bulandırıyorsun

yav hehe

spor salonunda 2 dambıl kaldıran başımıza arnold kesiliyor

sen ne iğrenç bi insansın böyle dumbell kaldırmadım ama suan kaldırdıgım başka şeyler var gel hevesliysen?
  • quote:

quote:

Merak ettim p90x hareketleri, videoları vs. nereden edinilebilinir? DVD olarak satın alabiliyor muyuz? Sen nereden edindin?

torrentten indirdim hocam. 4.56 gb lık bir dosya rardan cıkartına 11-13 gb arası oluyor sanırım. belirli bir ücret karsılıgı veren siteler var. yanında beslenme programınızıda yolluyorlar. ama ben spor salonuna gidip yaptırmıstım

Çok teşekkür ederim hocam. Açıkçası sporla içli dışlıyım. Daha yeni spor salonu üyeliğim bitti. Ben daha çok fazla olan kilolarımı vermek, daha sıkı yaza girmek istiyorum, yani önceliğim kastan vs. ziyade daha hafif bir vücut.
    Acaba bu programın fazla yardımı dokunur mu öncelikle zayıflamama? Ki pek fazlalığım yok.

• Herşey iyi güzel de adonisleri göstermek için donu şeyine kadar indirmeye gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam. Açıkçası sporla içli dışlıyım. Daha yeni spor salonu üyeliğim bitti. Ben daha çok fazla olan kilolarımı vermek, daha sıkı yaza girmek istiyorum, yani önceliğim kastan vs. ziyade daha hafif bir vücut.
    Acaba bu programın fazla yardımı dokunur mu öncelikle zayıflamama? Ki pek fazlalığım yok.

hocam verdiğim program çok sıkı calısma gerektiriyor. ağırlık vs.. hiç brişey kullanmayıp vücut agırlıgınızı kullanıyorsunuz. ama bol tekrar yaptırdıgı ıcın adamı bitiriyor. programın tam yapıldıgı sürece 90 günde kaslı bir vücud vaadi var. ben yaptım sonuc ortada bendede sizin sikayetleriniz vardı. kas derdim yok göbegi d.tü erritsem yeter derdindeydim. 90 günlük sıkı calısma ve beslenme ile basardım. sigarayı dahi bıraktım iyice azmemistim o zamanlar. simdi yaparmısın diye sorsan asla yapmam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zart Diyen Zurna

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zart Diyen Zurna

ne kadarın aldı bu vücut

4 ay.

hade lem yeme bizi 1 yıldan fazladır

p90x programıyla yaptım dostum. o programdan önce 178cm e 97 kiloydum

Program derken phtoshop tarzı bir program mı bu cracki var mı sende?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam verdiğim program çok sıkı calısma gerektiriyor. ağırlık vs.. hiç brişey kullanmayıp vücut agırlıgınızı kullanıyorsunuz. ama bol tekrar yaptırdıgı ıcın adamı bitiriyor. programın tam yapıldıgı sürece 90 günde kaslı bir vücud vaadi var. ben yaptım sonuc ortada bendede sizin sikayetleriniz vardı. kas derdim yok göbegi d.tü erritsem yeter derdindeydim. 90 günlük sıkı calısma ve beslenme ile basardım. sigarayı dahi bıraktım iyice azmemistim o zamanlar. simdi yaparmısın diye sorsan asla yapmam.

Azmederim ya. Zamanında birkaç ayda 98 kilodan 83 kiloya düştüğümü bilirim ki çok bir şey değil; ama o zaman bana göre çoktu. Görüntüm vs. tamamen değişmişti. Şimdi daha iyiyim tabii o zamana göre; ama o ilk kilo verme, spor denememdi. Aynen senin gibi işte, şimdi de derdim göbeği falan eritmek birazcık daha da olsa. Yani hâlâ amacım kas değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.