yav beyler. atıyorum pc de kimle konuşsam az sonra atacagım resimdeki vücudun benim olduguna inanmıyor. fake damgası yiyorum. sonra kamera acınca susuyorlar ama nafil bastan yiyorz bir kere fake damgasını. beyler ismimle alakası olabilir mi ?
Bidakka ya gay damgasi neden vuruluyo vucut gelistirme sporu yaptigi icin mi anlamadim orasini ?
Vucut gelistirme gaylikmi?
quote:
Orijinalden alıntı: coconut55
bu vucudun neyıne ınanmıyorlar allah askına?
dostum bende anlamıyorum. direk fake damgası yiyorum. acaba dedim ismim yüzünden mi
quote:
Orijinalden alıntı: 10.Torun
quote:
Orijinalden alıntı: coconut55
bu vucudun neyıne ınanmıyorlar allah askına?
dostum bende anlamıyorum. direk fake damgası yiyorum. acaba dedim ismim yüzünden mi
Alıntıları Göster
Işık oyunu yaptığın için kasların belirgin gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI
Işık oyunu yaptığın için kasların belirgin gözüküyor
Alıntıları Göster
Boxeri biraz daha aşağı indir. Bizde yolumuzu bulalım
Dh yaz göğsüne o zaman
Donuda indirseydin bu pozlari gay kisiler verir vucudun kasli olabilir kasli olunca indirmekmi lazim donu assaya.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A
Donuda indirseydin bu pozlari gay kisiler verir vucudun kasli olabilir kasli olunca indirmekmi lazim donu assaya.
Uyku tulumu mu bu mübarek indir biraz aşşa bu ne Sonra niye gay diyorlar.
ne kadarın aldı bu vücut
KILLAR FORAAAAA
quote:
Orijinalden alıntı: Dukkha
Adonis. şalvar gibi çekince belli olmaz. ayrıca niye donumu bu kadar dert yaptınız beyler ya
quote:
Orijinalden alıntı: 10.Torun
yav beyler. atıyorum pc de kimle konuşsam az sonra atacagım resimdeki vücudun benim olduguna inanmıyor. fake damgası yiyorum. sonra kamera acınca susuyorlar ama nafil bastan yiyorz bir kere fake damgasını. beyler ismimle alakası olabilir mi ?