Şimdi Ara

Vücut yapmak sakal artırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vücut yapınca testesteron hormonunda artış oluyor tarzı bir seyler duymuştum bilmiyorum tam bu konuyu yani böyle bir sey var mı ? Testesteron artarsa sakalın da gürleşeceği varsa erkenden gürleşmesi gibi bi durum olur mu ? Mesela 30 yaşında gür sakalın olacak normalde ama vücut yaptığın için 25 yaşında olacak bu ?

Sakallarım gürleşiyor fakat geç oldu bu 18 den sonra başladı 22 yaşında baya arttı ama halen gür değil daha zamanı var bunu erkene çekmek istiyorum zira dayanamıyorum bu yüz yapıma sakal ile kapatmak en iyi çözüm var mı öneriniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• göreve

• ??

• Sakalın neden artsın istiyorsun ki inan çıkmıyorken daha iyiydi şimdi haftada en az 1 defa traş olman lazım veya 2 defa gürlüğüne göre.

Ben berberde usturayla traş olmaya başlayınca artmıştı yani haftada 1 defa oluyordum favorilerle sakalın birleştiği yerde boşluklar vardı favorileri çok kısa aldırınca oralar gürleşti şuan düzgün duruyor önceden boş duruyordu.

Testosteron seviyesinin artması kılın fazla çıkmasını sağlıyormuş ama sakala ne kadar etki eder bilmem dışardan aldığın testo hormon seviyesini yükseltmiyor aksine düşürüyormuş çünkü doğal olarak yükselmiyor ilaçla katkı yapıyorsun ben öyle okumuştum bi yerde ne kadar doğru araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 19 Şubat 2022; 17:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasi yok omg

Erkej vucudu haftada 30 40 50 mg testo uretir

Adam gidiyo basiyo haftada 800 mg steroid yani yapay testo sonra diyo ki vücut yapinca sakalim da çıktı

2 gunde bir tras ol orman gibi olur 1 2 aya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    herkes memur değil hocam sakal kesmem icin bi neden yok yüz yapım kötü sakalım kapatıyor onu biraz düzgün cıksa hiç kesmem hep öyle takılırım

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    nasıl alakası yok olm testo ile sakalın ? Tamam sakal genetik bir sey ama belli benim sakallar çıkacak bunu erkene çekmek istiyorum sadece dayılarımda da geç çıkmış 30 yaş civarı tam oturmuş o zamanı bekleyemem cok cirkinim şu an

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm senin sakallar gurlesmesin bi zahmet kürt sakalı gibi sık sakalı ne yapacaksin?

• çurablraını çıkra kullanıcısına yanıt
    cok uzattığım icin öyle duruyo araları cok seyrek normal uzunlukta iken kötü duruyor baya uzatmam lazım kapanması icin

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Knk cok panik olmussun yazdigimi anlamamissin

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    steroid basim mi ben de kaybedecek bir şeyim yok zaten kac ayda kaslı vücudum olur

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Ben bilmem

• minoxil kullan

• Vücut yapmak sakalım daha gür çıksın diye yapılacak kadar basit olay değil

• Buracat kullanıcısına yanıt
    Sen kullandın mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.