Şimdi Ara

VW 2017 POLO 1.4 TDI HARARET SORUNU HELPP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay once aldigim 2017 model polo 1.4 tdi comfortline aracimda hararet sorunu yasiyorum. Bir hafta once otoyolda giderken birden motor cok isindi araci durdurun uyarisi verdi, saga cekip vitesi bosa alip bekledim. 90a dusunce de devam ettim sonrasinda 90i gecmedi. O gunden beri araci her kullandigimda once motor isisi cok hizli bir sekilde 90in uzerine cikiyor; saga cekip bekliyorum 90a oturunca devam ediyorum ve 90da kaliyor. Artik fobi olustu her bindigimde boyle olacak diye. Servise goturdum gorunurde bir sey yok bilgisayara baglamamiz lazim falan diyorlar. Zaten acemiyim yeni yeni arac kullaniyorum ilk arabam. Binerken stresten ha isindi ha isinacak 110u gecti bilmem ne derken kullanamaz oldum. Daha once boyle bir sorun yasayip cozume ulastirabilmis olan varsa yanitini okumak icin sabirsizlaniyorum.

Cok tesekkurler

• böyle sürmeye devam etmemelisiniz. hemen servise gidip aracın bu sorununu hallettirmeniz gerek.
    yoksa daha pahalıya patlayabilir.
  • partikülle ilgili bir şey olabilir. bi araştır istersen. benim araçta şehir içi çok kullandığım zaman hemen ısınıyor. şöyle ki soğuk arabayı çalıştırıp bir kilometre gidince fan açıyor ve motor sıcaklığı 90 a sabitleniyor. bir süre devirli kullanınca kendiliğinden çözülüyor sorun.

• Merhaba üstadım sorununuz çözüldü mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldümü üstadım

• yüksek ihtimalle devir daim pompasında bir arıza var . değiştirilirse sorun çözülür.

• sorun yazılmış konu hakkında fikirler üretilmiş Fakat eğer bir çözüm bulundu ise buraya yazılmamış yazılsaydı bu sorun yaşayan İnsanlardan bazıları fikir edinebilirdi lütfen Sadece sorunu yazıp Bırakmayalım bulduğunuz bir çözüm varsa onu da yazın ki sorunun nasıl çözüleceğini herkes bilsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.