Şimdi Ara

VW ALTURDAN Sıfır araç aldım başıma gelenler.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
9
Favori
11.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tartekin

Bir de şu DSG arızalarını kabullense..hala kronik problemli şanzımanları iteliyorlar göz göre göre..

Bu Doğuş' un değil Vw' nin insiyatifinde. Passat' ta 7 ileri yağlıya geçtiler sanırım. Yavaş yavaş diğer modellerinede koyacaklardır. Zaten şu DSG olayını bir çözerse Vw, burada eleştirilecek bir yanı kalmayacak sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 4 Kasım 2014; 12:42:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassyoss

Şimdi bu iş mahkemeye doğru gidiyor yanlış anlamadı isem.Peki Mahkemede bu hasarın bayiden çıkmadan burada anlatılan şekilde bayide personel tarafından oluşturulduğunu nasıl ispat edeceksiniz?

1-Bayide çalışıp bu hasara sebebiyet veren şahıs mahkemeye gelip '' evet bunu ben yaptım.Sorumluluk bayi ve bendedir.Bu olaydan dolayı oluşacak zararı (sizlerin yazımı ile en az 15-20 bin tl) ben karşılayacağım,bayinin zararını ödeyeceğim'' derse mahkemeyi kazandınız demektir...

2-Bayi kimsenin yapmayacağını yapıp olaya ait görüntüleri mahkemeye sunup '' evet bu hasar araç bayiden çıkmadan oluşmuştur.Buna sebebiyet veren calışanımızla kendi aramızda biz işi çözeceğiz.Müşterimizden özürdiler yeni aracını teslim etmek için en kısa zamanda bayimize bekleriz'' derse yine mahkemeyi kazandınız demektir..

FAKAT YUKARIDAKİ HER İKİ MADDENİN OLMAYACAĞINI ZATEN MAĞDUR OLAN KİŞİNİN SON MESAJLARINDAN HEPİMİZ ANLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ.mAHKEMEYE GİDİP ''Aracımda bulunan hasar bayiden çıkmadan,bayide çalışan personelin dikkatsizliği sonucu asansör kapısının araca çarpması sonucu daha ben araca binmeden oluşmuştur.Bu durumdan dolayı aracımın değiştirilmesini talep ediyorum'' dediğiniz zaman hakim diyecekki:

-Peki bu olayla ilgili olarak delil ve şahitiniz varmı?

-Hayır efendim delil ve şahit yok.

-Araç size teslim edilirken aracı kontrol ettinizmi?

-Evet efendim ettim fakat hava muhalefeti sonucu hasarı fark edemedim fakat aracı asansöre bindiren şahıs hasarı fark edip aracı yarım saat sonra aşağı indirdi.Zaten asansöre aracı alırken bi gümbürtüler olmuştu.Çalışan personel bana 'ilk yardım çantası düşmüştür'' dedi.Bende şüphelenmeden aracı alıp çıktım.(İLK YARDIM ÇANTASININ DÜŞÜNCE YAPACAĞI GÜRÜLTÜNÜN SEVİYESİNİ TAHMİN ETMEKLE İLGİLİ BEN HİÇ YORUM YAPMIYORUM AMA HAKİM BUNU YAPACAKTIR VE MAĞDURA BUNUNLA İLGİLİ SORUSU OLACAKTIR)

-Araç teslim tutanağında aracın size hasarsız sağlam olarak teslim edildiği yazmakta ve imzanız bulunmakta.Bu konuda ne diyeceksiniz?

-yukarıdaki ifadelerin birçoğunun tekrarına ilaveten ''ben aracı teslim almadan önce imza attım çıkarken atmadım imzayı''

-Bu imza ile aracın hasarsız teslim edildiğini kabul etmişsiniz ve aracı bayiden çıkartmışsınız.

-olya ilişkin kamera kayıtları vardı fakat bayii bunları göstermiyor,görüntülere bakınca zaten anlayacaksınız bayiden görüntülerin istenmesini talep ediyorum.

BAYİİ:Efendim asansörde kameramız bulunmamakta böyle bir görüntünün olması sözkonusu deildir..

mağdur:Hayır hayırr vardı ben biliyorum gördümm söktüler kamerayı sonradan (buda ayrı bi ispat konusu)

bayii: yok efendim gelin bakın

mağdur:

Bayii.Efendim şahıs bize (mahkemede inkar duvarı yıkılmaz) iftira ve haksız ithamlarda bulunmakta.Biz aracı sağlam olarak teslim ettik ve bunuda tutanak ile zabıt altına aldık.Şahıs hasarı dışarıda vermiş olabilir.Bizim bir sorumluluğumuz bulunmamaktadır.Çalışanımızında ifade ettiği gibi böyle bir hasar bayi içerisinde oluşmamıştır.Şahsın firmamıza yaptığı bu haksız ithamlardan dolayı kendisine tazminat davası açacğımızı ifade etmek istiyorum.

karar:Olayın iddia edildiği gibi olup olmadığı kesin tesbit edilemediğinden,olaya ait görüntü,şahit vs delil niteliğinde bulgular bulunamadığından davanın düşmesine vs..vs..

Zaten daha mahkemeye gelmeden savcılıktan takipsizlik kararı çıkacak.yukarıdakileri aslında boşuna yazıyorum.Hani bazılarının amcası yeni araç diye 2. el almış ya..onda motor numarası,şasi numarası,daha önceki noter satış kayıtları vs ile elinizde birtakım deliller vardır.Burada elinizde hiçbir delil yok.aslında bu mesajım baskasına o bilir kendini...Bu meajımıda beğenmeyip -1 yapar

Avukatımla konuştum yanımda şahit olduğundan görüntü tek delil değil ;) ve bu tüm kamera kutularının boş olması kör nokta olaylarıda onları bağlayan konular benim şahitim olayın tüm anında birebir şahit. Herşey bir oyun kumpas hepsi cezasını cekicek 4.katta atılan bu imza hiç birşey ifade etmez araç asansöre inerken bu yaşananlar benim sorumluluğumdada değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opel bayiinde, benim gözümün önünde, sattıkları teşhirdeki aracı, danışma bankosuna vurmuşlardı. Servis müdürü geri geri çıkartırken. Bir de beyaz önlük giymiş, eller cepte. İsviçreli bilim adamı mübarek.
  • burayı yaptırın bayide, bayiden belgesini ve evraklarını alın. keyfinizce binin. golf zaten peynir ekmek gibi satılan bir araç üstelik 2.eli sıfırından pahalı diyorlar :) o yüzden 3-4 sene sonra satarken 1 günde satarsınız hadi olmadı 1.5 günde satarsınız kimse alrken aaa burası çizikmiş demez nede olsa golf bu, millet sıraya girmiş tir zaten şimdiden sizin aracı almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Kamera kayıtları var ve bayi zaten bunu inkar etmiyor. Aracin tamirini yapip, Size bakım veya çeşitli seyler hediye edeceklerdir. Aklınıza yatıyorsa kabul edin, yatmiyorsa,aracın yenisini isteyin ve sizin aracinizi bayi satın alsın ve 2.elde satsin. Bence bunu teklif edin. Kabul etmezlerse yasal yoldan hakkinizi arayacaginizi söyleyin. plakası çıktığından iptal olma gibi bir durum söz konusu değil maalesef. O araç artık sizin.

HAHAHAHAHHAHA HAHAHAHHAH AHAHAHAHAHAHH

TAM DA DOĞUŞTA SATIŞ ELAMANI OLARAK ÇALIŞAN BİRİSİNDEN BEKLENEN CEVAP. aYIP BE KARDEŞİM SEN ALNININ TERİYLE KAZANDIĞIN PARAYLA ARACI ALSAYDIN VE BAŞINA BUNLAR GELSEYDİ BU YORUMU YAZARMIYDIN. bU KADAR ŞEKER YALAMAYA GEREK YOK

Bu adamın mesajı şikayet etmeme rağmen neden silinmiyor ??? İlla seviyeyi düşürüp laf mı sokayım bende ??

• Ama araç asansöre indirilirken asansör arızalanıyor türlü türlü oyunlar oynanıyor herhangi bir asansör arızası olduğuna dahil bir kanıt bile yok bozulan birşeyde yok hepsi yalan. Üstelik kamera kayıt yapcağı yerde içi boş nedense kutusu var içinde kamera yok ben imzayı atıyorum evet 4.katta aracı 1.katta alırken tekrar 4 tarafında dolanıp eteklerine kadar bakmam gerekiyor hata bende şahit olayı hiç aklıma gelmedi yanımda tabikide birisi vardı şöför yukarda tek başına bu imzayı attırdı tek başına aracı indirdi ve biz arkadaşımla beraber ordaydık. Dava açsak bile kaybedebileceğimiz hiç birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hilaltecirli

Ama araç asansöre indirilirken asansör arızalanıyor türlü türlü oyunlar oynanıyor herhangi bir asansör arızası olduğuna dahil bir kanıt bile yok bozulan birşeyde yok hepsi yalan. Üstelik kamera kayıt yapcağı yerde içi boş nedense kutusu var içinde kamera yok ben imzayı atıyorum evet 4.katta aracı 1.katta alırken tekrar 4 tarafında dolanıp eteklerine kadar bakmam gerekiyor hata bende şahit olayı hiç aklıma gelmedi yanımda tabikide birisi vardı şöför yukarda tek başına bu imzayı attırdı tek başına aracı indirdi ve biz arkadaşımla beraber ordaydık. Dava açsak bile kaybedebileceğimiz hiç birşey yok.

Hilal hanım hasar ufak çaplı.Olan olay cidden can sıkıcı ancak bunun için kendinizi bu kadar üzgün hissetmeye mutsuz olmaya değer mi? Ücretsiz onarım+ücretsiz bakım vs önermiyorlar mı size?

• quote:

Ama araç asansöre indirilirken asansör arızalanıyor türlü türlü oyunlar oynanıyor herhangi bir asansör arızası olduğuna dahil bir kanıt bile yok bozulan birşeyde yok hepsi yalan. Üstelik kamera kayıt yapcağı yerde içi boş nedense kutusu var içinde kamera yok ben imzayı atıyorum evet 4.katta aracı 1.katta alırken tekrar 4 tarafında dolanıp eteklerine kadar bakmam gerekiyor hata bende şahit olayı hiç aklıma gelmedi yanımda tabikide birisi vardı şöför yukarda tek başına bu imzayı attırdı tek başına aracı indirdi ve biz arkadaşımla beraber ordaydık. Dava açsak bile kaybedebileceğimiz hiç birşey yok.

İşte bu iddialarınızı somut deliller ile ispat etmeniz gerekli.Daha öncede yazdım lafla peynir gemisi yürümez.İddialarınız doğrudur buna bizim itirazımız yok ama mahkemede bu işler böyle olmuyor işte.Kamera kutusu içinde kamera olmaması suç değildir.O KUTU'DA OLMAYABİLİRDİ.O zaman niye kamera takmıyorsunuz diye'mi mahkemeye gidecektiniz?Takmak zorunda'da değiller.Yasal biR zorunlulukları yok.Tamamen kendi güvenlikleri için uyguladıkları bir sistem.Görüntüleri'de silebilirler.Olay daha adli mercilere ulaşmamış.Gereksiz görüntüleri siliyoruz hafızayı arttırıyoruz gibi çok basit bir yalanla kamera mevzusu kapanır.Şahitinizin dediklerine kalır iş..

• 207m kullanıcısına yanıt
    Yalan mı Doğuşta satış elamanı değil misiniz? Hem zaten vw fanları vs satış temsilcileri yüzünden forumda seviye düşmüş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiFANBOY -- 4 Kasım 2014; 14:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Yalan mı Doğuşta satış elamanı değil misiniz? Hem zaten vw fanları vs satış temsilcileri yüzünden forumda seviye düşmüş durumda

Satış danışmanı olsa ne olurki? Ayrica Çalışan olmayıp da bindiği hatta sevdiği markayı ölümüne savunan var.

• Doğuş otomotiv olaya el attı ve ilk bakımı ücretsiz teklif etti doğuş otomotiv bursada. +Hasarı onarım teklif edildi boya atmadığı içinde nazarlık olarak kalmasını istedim.

• sadece ilk bakımı mı ücretsiz teklif ettiler size?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence teklif yetersiz zaman ve sabriniz varsa mucadelenize devam edin.

• Sadece ilk bakım oda doğuş otomotiv tarafından sağlandı altur otomotiv personeli şöföründen satış temsilcisine müdüründen müşteri ilişkileri departmanına hepsi gerçekten çok kötü hizmet anlayışları olan hiç bir kalitelisi olmayan bir kurum size uyarım asla burdan araç almayınız alıyorsanızda 1000 kez düşünün. Ben yandım siz yanmayınız. Ne kayıt var ne başka birşey üstelik yalanlar diz boyu.

• Bizimde bir yakınızımın başına geldi fakat biraz eski bir olay. Bundan yaklaşık 5 yıl önce peugeot 407 aldı. Bir gün arabadan anlayan bir dostu bu arabanın çamurlugunda boya var demiş ve inanmamış sıfır aldım öyle şey olamaz yanlışın var vs tartışırken baktırmışlar arabaya nitekim araba boyalı çıkmış. Sonra servise gidip aracın boyalı oldugunu söylemiş serviste bizde size bunu ileticektik bir hata oldu söylememişiz araç tırdan indirilirken arkadaşlar vurdular bu sebepten boyandı demişler. Sonuç olarak araç iade edildi. Gerekirse davalık olun ama bu işin peşini asla bırakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: OzguR1992

Dosdum bak bir kurum yada iş yerinde Kamera ver ve bu Kamere yasal olarak tanınıyorsa yani iş yeri kayıtlarında varsa belirli saatlerde kayıt yapmak zorundadır.Bu Yapılan kayıtlar en az 3-6 ay süreler ile saklanıyor.Saklanmadığında cezaları var ve firmanın aleyhine delil olur.

Tanımadığınız birisiyle "Dostum bak..." diye konuşmaya başlıyorsanız aslında söyleyecek çok da söz yok da... Neyse...

Yazdıklarınızla alakalı 1 tane kaynak gösterin forumu bırakacağım, gösteremiyorsanız zahmet olmazsa siz tekrar yazmayın.

Yasal olarak tanınıyorsa... Kamera taktırmak yasal bir zorunluluk değildir, siz kendinizi garantiye almak için kamera takarsınız, o kamera ister kayıt yapar ister yapmaz, ister 3 ay saklar ister 3 yıl saklar bu tamamen iş yerine kalmış bir durum.

Saklanmadığında cezası falan yok. Sadece olay mahkemeye intikal ederse, mahkeme görüntüleri talep ederse, oradaki kamera bozuktu, o günün kayıtları silinmiş vs. denilirse sadece mahkeme heyetinde olumsuz intiba oluşur başka da bir şey olmaz.

Kamerayı sökseler, orada kamera olup olmadığını bile ispatlayamazsınız.

Yanlışın var kayıt yapan kameradan kaydı silerse bilir kişi istenir dvrden silinen veriler kurtarılır kamerayı söker veya kasıtlı bir şekilde silerse delil karartmış sayılır ekstra kanaat oluşturur ve bu tür hileler sebebi ile her yapığı kendisine mahkeme masrafı ve tazminat itibar kaybı olarak geri döner. En basiti kapı ve hasar karşılaştırılır.

• quote:

Sadece ilk bakım oda doğuş otomotiv tarafından sağlandı altur otomotiv personeli şöföründen satış temsilcisine müdüründen müşteri ilişkileri departmanına hepsi gerçekten çok kötü hizmet anlayışları olan hiç bir kalitelisi olmayan bir kurum size uyarım asla burdan araç almayınız alıyorsanızda 1000 kez düşünün. Ben yandım siz yanmayınız. Ne kayıt var ne başka birşey üstelik yalanlar diz boyu.

Bazı aklı evvel kişiler bu yazdığınızı iyi düşünsün.Burada yorum yaparkende ezbere konuşup,insanları yanlış yollara sürüklemesin.Sırf laf olsun diye hiç tanımadıkları insanlara haksız yere ithamlarda bulunmasınlar.Ne dedik ''İŞTE HENDEK İŞTE DEVE'' Ben hala yazdığım her mesajın arkasındayım.Bakalım başkalarıda mesajlarının arkasında durabilecekmi...

• quote:

Şimdi bu iş mahkemeye doğru gidiyor yanlış anlamadı isem.Peki Mahkemede bu hasarın bayiden çıkmadan burada anlatılan şekilde bayide personel tarafından oluşturulduğunu nasıl ispat edeceksiniz?

1-Bayide çalışıp bu hasara sebebiyet veren şahıs mahkemeye gelip '' evet bunu ben yaptım.Sorumluluk bayi ve bendedir.Bu olaydan dolayı oluşacak zararı (sizlerin yazımı ile en az 15-20 bin tl) ben karşılayacağım,bayinin zararını ödeyeceğim'' derse mahkemeyi kazandınız demektir...

2-Bayi kimsenin yapmayacağını yapıp olaya ait görüntüleri mahkemeye sunup '' evet bu hasar araç bayiden çıkmadan oluşmuştur.Buna sebebiyet veren calışanımızla kendi aramızda biz işi çözeceğiz.Müşterimizden özürdiler yeni aracını teslim etmek için en kısa zamanda bayimize bekleriz'' derse yine mahkemeyi kazandınız demektir..

FAKAT YUKARIDAKİ HER İKİ MADDENİN OLMAYACAĞINI ZATEN MAĞDUR OLAN KİŞİNİN SON MESAJLARINDAN HEPİMİZ ANLAMIŞ BULUNMAKTAYIZ.mAHKEMEYE GİDİP ''Aracımda bulunan hasar bayiden çıkmadan,bayide çalışan personelin dikkatsizliği sonucu asansör kapısının araca çarpması sonucu daha ben araca binmeden oluşmuştur.Bu durumdan dolayı aracımın değiştirilmesini talep ediyorum'' dediğiniz zaman hakim diyecekki:

-Evet efendim ettim fakat hava muhalefeti sonucu hasarı fark edemedim fakat aracı asansöre bindiren şahıs hasarı fark edip aracı yarım saat sonra aşağı indirdi.Zaten asansöre aracı alırken bi gümbürtüler olmuştu.Çalışan personel bana 'ilk yardım çantası düşmüştür'' dedi.Bende şüphelenmeden aracı alıp çıktım.(İLK YARDIM ÇANTASININ DÜŞÜNCE YAPACAĞI GÜRÜLTÜNÜN SEVİYESİNİ TAHMİN ETMEKLE İLGİLİ BEN HİÇ YORUM YAPMIYORUM AMA HAKİM BUNU YAPACAKTIR VE MAĞDURA BUNUNLA İLGİLİ SORUSU OLACAKTIR)

-Araç teslim tutanağında aracın size hasarsız sağlam olarak teslim edildiği yazmakta ve imzanız bulunmakta.Bu konuda ne diyeceksiniz?

-yukarıdaki ifadelerin birçoğunun tekrarına ilaveten ''ben aracı teslim almadan önce imza attım çıkarken atmadım imzayı''

-Bu imza ile aracın hasarsız teslim edildiğini kabul etmişsiniz ve aracı bayiden çıkartmışsınız.

-olya ilişkin kamera kayıtları vardı fakat bayii bunları göstermiyor,görüntülere bakınca zaten anlayacaksınız bayiden görüntülerin istenmesini talep ediyorum.

BAYİİ:Efendim asansörde kameramız bulunmamakta böyle bir görüntünün olması sözkonusu deildir..

mağdur:Hayır hayırr vardı ben biliyorum gördümm söktüler kamerayı sonradan (buda ayrı bi ispat konusu)

mağdur:

Bayii.Efendim şahıs bize (mahkemede inkar duvarı yıkılmaz) iftira ve haksız ithamlarda bulunmakta.Biz aracı sağlam olarak teslim ettik ve bunuda tutanak ile zabıt altına aldık.Şahıs hasarı dışarıda vermiş olabilir.Bizim bir sorumluluğumuz bulunmamaktadır.Çalışanımızında ifade ettiği gibi böyle bir hasar bayi içerisinde oluşmamıştır.Şahsın firmamıza yaptığı bu haksız ithamlardan dolayı kendisine tazminat davası açacğımızı ifade etmek istiyorum.

karar:Olayın iddia edildiği gibi olup olmadığı kesin tesbit edilemediğinden,olaya ait görüntü,şahit vs delil niteliğinde bulgular bulunamadığından davanın düşmesine vs..vs..

Zaten daha mahkemeye gelmeden savcılıktan takipsizlik kararı çıkacak.yukarıdakileri aslında boşuna yazıyorum.Hani bazılarının amcası yeni araç diye 2. el almış ya..onda motor numarası,şasi numarası,daha önceki noter satış kayıtları vs ile elinizde birtakım deliller vardır.Burada elinizde hiçbir delil yok.aslında bu mesajım baskasına o bilir kendini...Bu meajımıda beğenmeyip -1 yapar

şu her maddenin sonuna ekledigin topları bilmemekte mutluluktur derler ya...

6502 tüketici kanunu der ki;
    ayıplı mal ile karşılaşan müşterinin seçimlik hakları vardır
    - Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
    - Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,
    - Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
    - İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme.
    Satıcı, tüketicinin tercih ettiği talebi yerine getirmek zorundadır.
    Kusur varsa isbat yükü satıcıya aittir yani o hasarın dışarıda yapıldığını idda etmesi durumunda bunu bayinin isbat etmesi gerekir

Hakim bilir kişi tayin eder bu asansörün kapısını ve hasarı karşılaştırır muhakkak bir sonuç çıkar idda sahibinin anlatımı ve iddası ile örtüşüyor ise bu iş tamam demektir.

• Birkaç gündür yazılanları takip ediyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Ve kadın başınıza bu azminizi takdir ettim.

Farklı olsada benzer bir sıkıntı yaşadım. Aracım teslim tarihinden çok sonra teslim edildi. Burda forumun desteğini aldım ve çok rahatlı bu beni. Hertürlü ihtimale karşı sıfır aracımı teslim almaya giderken sanayiden kaporta ustamı götürdüm. Bayi bu duruma bozuldu ama kusura bakmasınlar bu güvensizliği onlar yaşattı.

Tekrar geçmiş olsun.

İlgili konum.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72475801&p=1#72475801

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

mağdur:

şu her maddenin sonuna ekledigin topları bilmemekte mutluluktur derler ya...

6502 tüketici kanunu der ki;
    ayıplı mal ile karşılaşan müşterinin seçimlik hakları vardır
    - Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,
    - Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,
    - Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,
    - İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme.
    Satıcı, tüketicinin tercih ettiği talebi yerine getirmek zorundadır.
    Kusur varsa isbat yükü satıcıya aittir yani o hasarın dışarıda yapıldığını idda etmesi durumunda bunu bayinin isbat etmesi gerekir

Hakim bilir kişi tayin eder bu asansörün kapısını ve hasarı karşılaştırır muhakkak bir sonuç çıkar idda sahibinin anlatımı ve iddası ile örtüşüyor ise bu iş tamam demektir.

Siz benim yazdığım mesajı tekrar birdaha okuyun.Sonuçta nereye bağlandığını ve kime karşı neyi anlatmak istediğini birdaha yorumlayın.

Kanun maddeleri açık.Bu maddelerin devreye girmesi için sizin haklılığınızı deliller ile İSPAT ETMENİZ gereklidir.Benmi anlatamıyorum,sizmi anlamıyorsunuz.Tartıştığımız kanun değil.Kanun mağdurdan yana onu bizde biliyoruz ama deliller maalesef bayiden yana...Anlatamadık gitti yha..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.