Şimdi Ara

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
31
Favori
450.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguz1167

BUDA BENİM BEBEK 2012 NİSAN ÇIKIŞLI

VW AMAROK Pick-up kullanıcıları

aklımdaki renk ;) , keyifle kullanmanızı dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

quote:

Orijinalden alıntı: Dedekorkutt

quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı57

cenktun34 K-2 belgesi amarok içinde geçerlimi? pick up kullanmak için K-2 belgesimi lazım bilgilendirirsen sevinirim.

hayir k belgesi almana gerek yok.k belgesi sadece araçla ticari yaparsan ticari anlamda kulanirsan yani baskasinin malini senin kamyonetinle tasirsan evet k belgesi alma zorunlulugun var.ama sen kendi esyalari kendi sirketinin esyalarini sonra kendi sahsi kulanmak icin hic bir belge almana gerek yok güzel kardesim.gönül rahatligiyla alabilirsin pickupinin saygilar.

Dedekorkutt ;

'' sen kendi esyalari kendi sirketinin esyalarini sonra kendi sahsi kulanmak icin hic bir belge almana gerek yok'' diye yazmıssın ancak bende kendi şirketimin kendi eşyasını, malını taşıyorum ve k belgesi gerekiyor.

Bence doğru olan olması gereken hatta benim bildiğim ,eger araç şirket üstüne alınmış ise ruhsatta şirket adı yazıyor ise K belgesi almak zorunlu. Neden çünki araç kamyonet geçiyor sen aracı şirket üstüne aldığında alma amacın belli sen nekadar devlete,devlet memuruna yük taşımıyorumda desen,yılda bir kerede biniyorum desen anlamazlar. Benim şirket araçlarımın ruhsatında,

Kullanım amacı ibaresinin olduğu yerde. ''Yük nakli- Hususi yazıyor'' Buna istinaden benim K belgesi alma zorunluluğum Şirket üstüne olmasından kaynaklanıyo diye biliyorum.

Benim bilgim bu yönde belki yanlışım vardır ancak araç alıcaksanız bu durumu iyice öğrenmenizi tavsiye ederim.

Bu kadar ciddi bir konuyu vw,nissan,ford bayisindeki araç satış danışmanlarının araştırıp inceleyip gelen müşterilere durumu izah edicekken biz burda cebelleşiyoruz.

güzel kardesim :) kamyonetçiler odasini ara konuş kulanktan duyma laflarla cvp verme gerek yok :) sen eger şirketine alcaksan zaten sirket olmasada normal esnaf dahi olsan kendi malarini tasiyacak olsan gene almiyorsun k belgesi demek baskasinin malini para karsiligi tasima demek oluyor güzel kardeşim :) burda yanliş bilgi edinmisin öylede olmasi gerekmez verdigin cvplar çok şaşirtici gercekten ilginç :)

• quote:

quote:

quote:

cenktun34 K-2 belgesi amarok içinde geçerlimi? pick up kullanmak için K-2 belgesimi lazım bilgilendirirsen sevinirim.

hayir k belgesi almana gerek yok.k belgesi sadece araçla ticari yaparsan ticari anlamda kulanirsan yani baskasinin malini senin kamyonetinle tasirsan evet k belgesi alma zorunlulugun var.ama sen kendi esyalari kendi sirketinin esyalarini sonra kendi sahsi kulanmak icin hic bir belge almana gerek yok güzel kardesim.gönül rahatligiyla alabilirsin pickupinin saygilar.

Dedekorkutt ;

'' sen kendi esyalari kendi sirketinin esyalarini sonra kendi sahsi kulanmak icin hic bir belge almana gerek yok'' diye yazmıssın ancak bende kendi şirketimin kendi eşyasını, malını taşıyorum ve k belgesi gerekiyor.

Bence doğru olan olması gereken hatta benim bildiğim ,eger araç şirket üstüne alınmış ise ruhsatta şirket adı yazıyor ise K belgesi almak zorunlu. Neden çünki araç kamyonet geçiyor sen aracı şirket üstüne aldığında alma amacın belli sen nekadar devlete,devlet memuruna yük taşımıyorumda desen,yılda bir kerede biniyorum desen anlamazlar. Benim şirket araçlarımın ruhsatında,

Kullanım amacı ibaresinin olduğu yerde. ''Yük nakli- Hususi yazıyor'' Buna istinaden benim K belgesi alma zorunluluğum Şirket üstüne olmasından kaynaklanıyo diye biliyorum.

Benim bilgim bu yönde belki yanlışım vardır ancak araç alıcaksanız bu durumu iyice öğrenmenizi tavsiye ederim.

Bu kadar ciddi bir konuyu vw,nissan,ford bayisindeki araç satış danışmanlarının araştırıp inceleyip gelen müşterilere durumu izah edicekken biz burda cebelleşiyoruz.

hatta bu şeye benzedi heryer şirket ozaman bi firma söle bana mesela malbora adamlar araclarinda k belgesi ve sari renktemi bi bak bakalim :D ayrica hangi şirkette veya baska bir esnafta veya firmada k plaka gördün söylermisin :)) bu kadarida pes dogrusu ahahasha :DD

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dedekorkutt ;

güzel kardesim :) kamyonetçiler odasini ara konuş kulanktan duyma laflarla cvp verme gerek yok :) sen eger şirketine alcaksan zaten sirket olmasada normal esnaf dahi olsan kendi malarini tasiyacak olsan gene almiyorsun k belgesi demek baskasinin malini para karsiligi tasima demek oluyor güzel kardeşim :) burda yanliş bilgi edinmisin öylede olmasi gerekmez verdigin cvplar çok şaşirtici gercekten ilginç :)

Valla verdiğim cevaplar ilginç değil, nesi ilginç geldi anlamadım açıkcası. O yüzdenmi kendi şirketimin kamyoneti ve vw transporter araçları kendi malımızı taşırken 2500 tl ceza yedik.

Senin dediğin zaten K1 belgesi ticari amaçla mal taşımacılığına giriyor. Bİzim onunla bir alakamız yok ilerde seninde olursa aracın seninde yok mal taşıyarak ticaret yapmıycaksan eğer.

Sana netten Bulduğum bir kaç birşey paylaşıyım şurda.

K Yetki Belgesi : Yurtiçi Esya Tasimacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. Taşımanın şekline göre türlere ayrılır.
    K1 Yetki Belgesi : Ticari amaçla Eşya Taşımacılığı yapacaklara,

K2 Yetki Belgesi :Sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacak ve ticari taşımacılık yapmayacaklara

K3 Yetki Belgesi :Ticari amaçla Ev ve Büro eşyası taşımacılığı yapacaklara verilir.

Yukarda verdiğim K2 belgesi bizi ilgilendiren belge arkadaşım. İstersen odayı ara istersen ticaret odasını ara yada başbakanı ara sen bilirsin.

Kaynak :http://www.k-belgesi.com/

Bir sonraki mesajına da burdan cevap veriyim ozaman. Her yer şirket dediğin gibi benim çoğu arkadaşlarım bu yuzden kaç kere ceza ödedi. Geçen hafta arkadaşlar tekirdağa gitti araç boş olarak transporter la ve taşıt kartının günü geçtiğinden yine 2500 tl ceza yediler.

Sizin bildiğiniz şirketleri ben bilmem ama benim tanıdığım en az 50 şirket varsa hepsi taşıt kartlı (K2 belgeli ).

Gülüncek mesajlar yazdığımı düşünmüyorum burda herkez bilgisini paylaşıyor, Bİr gün ceza yedinizde bende size gülerim ozaman.

Pic-up almaktan vaz geçtiğim için artık burda mesaj yazmıyazcağım ne yazsam gülünüyorsunuz zaten hoşcakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenktun34 -- 16 Haziran 2012; 8:51:15 >

• bu aracın otomatik vitesi bu sene gelir mi? :S
  • eylülde diye biliyorum...
  • Dün izmir limandan WV araclarını çeken bir akrabamızı aradık ve otomatik viteslerin ne zaman geleceğini sordular genel merkeze.

15 ağustosta demişler. inş. doğrudur.
  • Bu da askeri kullanım için Amarok.
    http://www.turkeycarblog.com/2012/06/rheinmetall-volkswagen-amarok-m-duyuruldu
    İlginç olmuş.
  • arkadaşlar otomatik şanzıman ekim kasımı bulabilir ben aracı test ettim mükemmel
    aracın geç gelme sebebi üretim bandının almanya ya geçmesi diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4x4truckshop

arkadaşlar otomatik şanzıman ekim kasımı bulabilir ben aracı test ettim mükemmel
    aracın geç gelme sebebi üretim bandının almanya ya geçmesi diye tahmin ediyorum

nerde test ettiniz sunroof lu amarok yok mu acaba
  • sun roof ve otomatik vites bu aleti çok değiştirir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: req16

sun roof ve otomatik vites bu aleti çok değiştirir...

navarada var sonuçta çok da güzel oluyor.

bilgisi olan yok mu bayide bişey bilmiyor.
  • Yıl sonuna dogru bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bakın buda 2013 OTOMATİK AMAROK

http://amarok.vw.com.br/en/
  • quote:

Orijinalden alıntı: âleron08

arkadaşlar bakın buda 2013 OTOMATİK AMAROK

mikemmel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: req16

quote:

arkadaşlar bakın buda 2013 OTOMATİK AMAROK

mikemmel...

2013 modeller hem otomatik hemde 180 beydirmi olucak? Volkswagen amarok canyon 180 BEYGİR olucak diye biliyordum son durum ne oluır
    TEŞEKKÜRLER.
  • 8-ileri bir otomatik şanzıman ve birden fazla ps seçeneğiyle çıkacak...en üst olarak 180 ps olacak
  • quote:

8-ileri bir otomatik şanzıman ve birden fazla ps seçeneğiyle çıkacak...en üst olarak 180 ps olacak

walla hocam bende 163 lük manuel var...
    kasada 100-200 kg arası yük bulunduruyorum...
    180 lik otomatiğe abanırsan heralde arka taraf zaptedilmez :D
    ama otomatik süper olmuştur...
  • Merhabalar; ben de forumu baştan sona okudum ve 2009 dizel Astra yı satıp Amarok almak istiyorum. Sınıfının en az yakıt tüketen pick up ı olması güzel ama 100 km de 4,9 şehir içi yakıt ortalamasını bırakmak biraz beni üzecek gibi geliyor.

Benim sormak istediğim bir kaç soru var bilgililere; bu aracı ticari de alabilirim, hususi de alabilirim. Ticari veya hususi olmasında yıllık vergisinde bir değişiklik olur mu? Hususi alırsam ilk 3 seneden sonra 2 yılda bir mi TuvTürk' e giderim yoksa ticari araç olmasından dolayı 1 yılda bir mi?

Bir arkadaşım, aldığımda aracı kapatmazsam kamyonet, kapatırsam panelvan statüsüne giriyormuş ve yine yıllık vergisinde değişiklikler oluyor dedi... bunun doğruluk payı nedir?

Yabancı forumları okurken ilk zamanlarda (2011 nisan) çokça şikayet edilen, sonra ki tarihlerde ise konuyla ilgli hiçbir şikayet bulamadığım, bagaj kapağının araç kilitliyken bile açılabildiği, hiç bir türlü kilitlenemediği belirtilmekte. Kullananlarda böyle bir durum söz konusu mu?

Aracı hiç incelemedim, test etmedim, showroom a da henüz gidemedim. Sürücü koltuğunu sonuna kadar geriye aldığınızda, arka koltuğa kaç cm boyunda bir insan sizce binebilir? ( Bunu kestirmeniz zor olabilir ama tahmini bilgi verebilirseniz sevinirim. )

Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim. İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxable -- 30 Ağustos 2012; 14:03:02 >

• donanımhaber forumda otomobil genel başlığında bir başlık vardı, arabalar için püf noktaları gibi bir şeydi. şimdi aradım ama bulamadım. neyse o başlıkta arkadaşın biri
    "hiç tanımadığınız bir arabaya bindiğinizde yakıt deposunun ne tarafta olduğunu anlamak için gösterge panelindeki yakıt tankı simgesine bakın, eğer yakıt göstergesinde pompa ve hortum soldaysa yakıt deposu soldadır ya da tam tersi " diye yazmıştı.
    bizim şirket bir müşteriden alacağının yerine geçen gün bir tane amarok almıştı. arabanın içindeydik, ben arka kabindeydim. neyse yakıt almamız gerekti, pompaya yanaşırken bu arabanın depo kapağı ne tarafta diye bi tartışma başladı, bende yukarıdaki bilgiyi öğrenmişim ya "göstergeye bakın" dedim. göstergede yakıt tankı simgesi var ve hortumu sağ taraftaydı, "hah depo kapağıda sağ taraftadır" dedim. neyse benzinliğe gittik tankın sol tarafına yanaştık ki sağ taraftan mazot alalım. arabadan bir indik depo kapağı sağ tarafta çıktı!
    benim karizmanın çizildiğine mi yanayım, gördüğümüz her bilgiye körü körüne inanmamıza mı yanayım bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.