Şimdi Ara

Vw Arteon Yollarda.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
1
Favori
7.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Hakikaten çok yakışıklı duruyor. Cc den sonra coupe imajını yukarılara taşıyacağından hiç şüphe yok. Vw yine yapmış vesselam ...

Neyi yapmış orası tartışılır sanırım tüketiciyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

o üstteki led nedir ya 94 şahine takılmış gibi

Al sana 94 sahin

Vw Arteon Yollarda..

Vw Arteon Yollarda..

Vw Arteon Yollarda..

Dostum vw i sevmem ama senin bu yorumun cahilce olmus ve bu mesaj nasi bu kadar+ almis

• 250 olmaz herhalde ya c kasa mercedes kaç para arkadaşlar 300 mü oldu 500 mü oldu ne oldu ? Aklımızı yitirdik artık..

• Bir arkadaş da söylemiş,yandan bakınca baya Talisman'a benziyor...
  • zgn61 kullanıcısına yanıt
    Laguna Coupe olabilir.

• tamam arteon iyi anladık! benimde golfüm var fakat 250 bin tl civarında bahsedilen fiyatlar nedir yahu. vw ve doğuş artık fiyat işinin bence cılkını çıkardı diyorum. passat zaten en az 20 bin tl pahalı! passat fiyatlarına bi ayarlama yaparlarsa arteonda 200 bini geçmezse iş yapar
  • yaptığı sahtekarlığı kendi ağzıyla dile getiren, sonrada abd ve bir iki ülke hariç diğer ülkelerdeki sorunlu araçları geri çağırmayan, Türkiyeye sattığı malları umursamayan bu şirkete daha ne kadar yüz verecek bu milletimiz bilmiyorum
  • Bütün hevesimi kaçırdı şuan. Alacağımdan demiyorum zaten alamam da o 3.stop lanet bişey olmuş aşırı soğudum şuan araçtan. Fiyatıda kazık zaten bunu alanın da aklına tüküreyim

• zingfth kullanıcısına yanıt
    klavye protestocuları geçici olarak etti yine kaldıkları yerden devam saman alevi biliyorsun..
  • Ledli süslü passat bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

o üstteki led nedir ya 94 şahine takılmış gibi

Ayni led audi a7 de de var.O dami 94 şahin...
    Bence gayet guzel gorunuyor.fakaaat evet vw ulkemizde asiri pahaliya geciriyorlar.adamlar vw beetle a 150bin tl diyorlar.ben hala anlamis diilim bu vw neden bu kadar pahali...

Edit: 2012 vw beetle kullanicisiyim 2. El aldiydim.vurmayin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 27 Mayıs 2017; 6:19:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkasinda, hyundai yada mitsubishi logosu olsa, utanmasa taksim meydanina heykelinin dikilmesini onerecek bu vw asigi arkadaslar neler derlerdi cok merak ediyorum.

Ben suslenmis passattan baska bir sey gormuyorum. Cc de suslenmis passatti buda otesi degil.

Guzel mi guzel e passatta cirkin degil ki zaten.

Ayrica madem luks vag istiyorsun yani passattan daha luks vag istiyorsun adres audi dir.

Yani premium marka olan audi, vw degil.

Bence passattan yukari uretilen vw ler vag icinde celiskiden baska bir sey degildir.

Hayirli gunler.

• "Bu arabayi alacagima sunu alirdim, bu para verilmez" bilmem ne olaylarini geciyorum, olayimiz bu olmamali... Mevcut Turkiye standartlarida bu arabanin fiyati max suanki passat fiyatlari olmaliydi... Bu nedir arkadas ya! Biz bu kadar kisa surede ne hale geldik?! 99 da iyiki deprem olmus diye ellerini avusturanlarin allah belasini versin... Yeter doyuramadik sizi bu kadar fakirin fukaranin oldugu turkiyede luks icinde yasamaya hicte utanmiyorlar haramcilar. Onlar olmasaydi bu konuda farkli seyleri konusurduk...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enreka_tr kullanıcısına yanıt
    emredersin

volkswagen severler tarafından saldırıya uğramışım. hiç fikirlere saygı yok sizde. bana göre 94 şahin gibi, sana göre değil. olabilir. ben burada illa ki 94 şahin demedim ki, benzettim dedim.

bu arada audi a7'den daha iyilerini gördük, bindik, sürdük.. niye beni eziyorsun bunu anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 27 Mayıs 2017; 10:17:36 >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    al sana 94 toros
    Vw Arteon Yollarda..
  • Güzel olan ne onu anlamadım. Dümdüz far koyulmuş, farların altı biraz kaldırılmış ve tampon şişirilmiş. Ben bir cacığını göremedim açıkçası

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    hadi o 97 şahin olsun senin güzel hatrına
  • Arabanının kı...nı görüp yorum yazıp yorumu beğenenler beğenmeyenler ancak bu forumda olur herhalde

• fanboy'lar başlamış methiyeler düzmeye..
  • Ah be kardeşlerim, 250 bin bu arabaya verilirmi?

Deli derler adama deli!...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.