Şimdi Ara

VW Bora aldım gerçekten parasını hak eden bir araç. (ülkemiz koşullarında) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 bin TL ye otomatik olanı sattı komşum, aracın yalıtımı berbat. Motor Ve yol sesi içeride. İç düğmelerin hepsi çizik , silik. Kapı kolları zaten çizik. Sürücü kapısı tuttuğun yer 2 kez kırılmış , çıkma takmıştı komşum. Ama fazla arıza yapan bir araç değildir kendisi.

Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 16 valf olanlar 105 beygirdir.

Konu sahibi arkadaş hayırlı olsun, Bora güzel arabadır, zamanında Golf 4üm vardı memnundum.
    bidaha alır mıyım derseniz 1.6 almam.
    Temiz ve uygun fiyatlı 1.9 tdi bulsam golf bora demem kaparım o başka.

15e satılan doğanları gördükçe fiyat konusuna bişey diyemiyorum.

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    E desene o zaman kriterim bunlar diye. Sedan otomatik diyorsun arkasından geliyor kriterler.

Neyse senin yeni araban bizim de yeni fanımız hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2005 civic vtec es aracımı al- satcıya 37.700 e sattım. Sattığım kişi 39.500 e başka birisine sattı. Piyasa bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

27 bin TL ye otomatik olanı sattı komşum, aracın yalıtımı berbat. Motor Ve yol sesi içeride. İç düğmelerin hepsi çizik , silik. Kapı kolları zaten çizik. Sürücü kapısı tuttuğun yer 2 kez kırılmış , çıkma takmıştı komşum. Ama fazla arıza yapan bir araç değildir kendisi.

Hayırlı olsun.

Sadri abi dediklerinin hiç birinin aslı astarıyor. Senin komşun insan gibi kullanmamışsa aracını araç ne yapsın. Hayvan gibi kullandıktan sonra her araç dökülür. 2 yıl 2004 model bora kullanöış birisi olarak söylüyorum bunları. 1 yıl önce sattım ne trim sesi vardı ne de bahsettiğin diğer sorunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

27 bin TL ye otomatik olanı sattı komşum, aracın yalıtımı berbat. Motor Ve yol sesi içeride. İç düğmelerin hepsi çizik , silik. Kapı kolları zaten çizik. Sürücü kapısı tuttuğun yer 2 kez kırılmış , çıkma takmıştı komşum. Ama fazla arıza yapan bir araç değildir kendisi.

Hayırlı olsun.

Sadri abi dediklerinin hiç birinin aslı astarıyor. Senin komşun insan gibi kullanmamışsa aracını araç ne yapsın. Hayvan gibi kullandıktan sonra her araç dökülür. 2 yıl 2004 model bora kullanöış birisi olarak söylüyorum bunları. 1 yıl önce sattım ne trim sesi vardı ne de bahsettiğin diğer sorunlar...

Klima düğmeleri , 4 lü flaşör düğme serisi ve yanındakiler haşat olmuştu. Alışkanlığım yok, komşunun aracının fotoğrafını çekemem ama o araç öyleydi. Aslı astarı yok diyebilmen için o aracı görmen gerekir. Ben gördüm. Zaten bütün Bora'lar öyle demedim, komşumunki öyleydi dedim.

Ayrıca ekleyeyim, kapı kolları soyulma sorunu tüm Bora'larda var. Araba pazarına git 4-5 tanesine bak. Çok titiz kullanıcısından aldıysan Ve sen titiz kullandıysan bilemeyebilirsin.

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Almışsınız aracı bir kez, takmayın kafanıza düşünmeyin artık :)

• Avruoa ülkelerinde bu Boraları tamir masrafları, aracın değerini geçtiği için çoktan hurdaya ayırmaya başladılar. Parçalayıp satıyorlar araçları. Biz hala burada aracın iyiliğini tartışıyoruz. Ağır vergilerin ve fakirliğin gözü kör olsun.
  • Arka camlar otomatikmi bari :) 30 Bin TL ye bora ney abi , vw nin türkiyede her ile cami okul yaptırması şart koşulmalı.
  • Hayırlı olsun, fiesta, focus da alternatif olabilir. Kestirip atmamak gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Arka camlar otomatikmi bari :) 30 Bin TL ye bora ney abi , vw nin türkiyede her ile cami okul yaptırması şart koşulmalı.

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Mondeo 2006 model 2.0 tdci 6 ileri jatco sanziman. Boradakidonimi 3 e katlar ucuz yuksek model dizel olmazdersen benznlisidr var

Düzelmeye yapayım Jatco 5 ileridir. Efsane bir şanzımandır. Aynı mantıkla bende bir 2006 Mondeo TDCI aldım. Aracı kullandıkça içimden "ulan akıllı adamım vesselam" diyorum.
  • 20 bin TLeydi bir aralar şimdi 30 bin olmuş. Başka bir ülkeye yerleşmek daha doğru olur sanırım.
  • 2010 civarlarında kralı 24 ediyordu boraların, piyasa çok arttı yapacak bir şey yok hayırlı olsun
  • Tam 12 yıl 2004 pacific kullandım. 1 ay önce 145 binde 1 parça boyalı 32 bin liraya sattım.

Araç 2004 ama gerek kullanılan malzeme kalitesi olsun gerek konfor olsun şuanda 2016 bir çok araçta bulamayacağınız bir kalitede.

Ama atiklik konusunda sizinle aynı fikirde değilim. Araba kasa ağırlığından dolayı çok hantal bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_samet -- 28 Kasım 2016; 12:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_samet

Tam 12 yıl 2004 pacific kullandım. 1 ay önce 145 binde 1 parça boyalı 32 bin liraya sattım.

Araç 2004 ama gerek kullanılan malzeme kalitesi olsun gerek konfor olsun şuanda 2016 bir çok araçta bulamayacağınız bir kalitede.

Ama atiklik konusunda sizinle aynı fikirde değilim. Araba kasa ağırlığından dolayı çok hantal bir araç.

1.5 ton mu ne kadar ağır olabilir ki? 1250kg anca vardır. problem hatırladığım kadarıyla maksimum tork 4400 devirde geliyor. buna bir de 16v yüksek devirde canlıdır efsanesini eklersek kaplumbağanız hayırlı olsun demek düşer
  • vicdan rahatlatmak için konu açıp daha fazla dumura uğramak
  • böyle böyle 2. el piyasasını abad ettiniz...
    5 yıl önce 20.000 olan araç şimdi 30.000e ucuz deniyor

• Not :
    2000 model 97000 km sadece sağ ön çamurluk boyalı 21000 TL 'ye aldı dayım. Adamı ayakta alkışladım.
    Bence de 30000 TL olsam asla bora almam.
    Onun yerine laguna vs. Ya da zorda olsa 207 felan bakarım.

• Hala Bora kullanıyorum. Evet araç hantal ama bir kere bile sorun çıkarmadı. Malzeme kalitesi üst seviyede.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.