Şimdi Ara

VW Bora aldım gerçekten parasını hak eden bir araç. (ülkemiz koşullarında) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cesmuru

Ben olsam başka araç alırdım sanırım ama hayırlı olsun. 2004 Comfortline oldukça donanımlı. Hatırladığım kadarıyla 8 hava yastığı, yağmur sensörü, otomatik kararan dikiz aynası var.

Saydıklarınız var hocam. Ek olarak klimatronik var. Bazı comfortline araçlarda yokmuş. 33 dolara da ebayden far sensörü aldım.
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Eğer içinizde acaba fazla para mı verdim diye bir düşünce varsa kendi düşüncem;

Ben temiz, sorunsuz, içime sinen ve ihtiyaçlarımı karşılayacak bir araç bulduğumda bir kaç bin TL fazla vermekten yanayım.

Aracı ucuza alıp ta yukarıda saydığım faktörlerden biri sağlanmazsa zaman, stres ve parasal anlamda sizi fazlasıyla üzüyor.
  • Astra g daha iyi bir araç. Uzun süre ikisine de kullandım, bora/Golf 4 virajlarda, yüksek hızda astra g kadar güven vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hantallığı ve darlığı haricinde bi sıkıntısı yok..Taş gibi araba..
    ama saydığım iki dezavantajına ben fazla tahammül edememiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathemus

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Eğer içinizde acaba fazla para mı verdim diye bir düşünce varsa kendi düşüncem;

Ben temiz, sorunsuz, içime sinen ve ihtiyaçlarımı karşılayacak bir araç bulduğumda bir kaç bin TL fazla vermekten yanayım.

Aracı ucuza alıp ta yukarıda saydığım faktörlerden biri sağlanmazsa zaman, stres ve parasal anlamda sizi fazlasıyla üzüyor.

Aksine aracı ucuza aldığımı düşünüyorum. Sahibinden e girip bakarsanız 2004 comfortline kazasız araçlar 30 altına yok zaten. Ben sadece tavsiye vermek istedim. Çok şaşırdım yorumlara. Şu ana kadar sedan otomatik tavsiyesi veren birisi çıkmadı gerçi. Sadece gülerek izliyorum yorumları.

• Eski aracımdır kendileri. Harbiden parasını hakeden harkulade bir araba, sen buradan gevezelik yapan boş boğazlara aldırış etme onlara kalsaydı şuan peynir tenekesi daciaya biniyordun

• Komşumuz lpg uyumsuzluğundan bıkıp satmıştı araştırmadım ama boraların tamamı böyle lanet olsun demişti iyi hatırlıyorum.Satıp 2007 laguna aldı 31bin tl ye 6aydır biniyor ve memnun..Bu paraya makyaj öncesi 2002-2005 arası otomatik abs,esp,xenon,far yıkama,yağmur,far,park sensörleri,otomatik katlanan kararan ve ısıtmalı aynalar,çift bölgeli klima,6 hava yastığı,6lı cd çalar,soğutmalı torpido,arka camlarda makam perdeleri,kararan dikiz aynası,yarı deri koltuklu(opsiyona tam deri ve ısıtmalı ön koltuklar,lastik basınç sensörleri) konuşan yol bilgisayarı,otomatik ve sıkışmayı önleyen 4 cam donanımları olan laguna 2 alınabilirdi..Bora yı tercih etmişsiniz kazasız belasız günlerde güle güle kullanın

• renault laguna

https://www.sahibinden.com/renault-laguna/otomatik,yari-otomatik?a5_min=2003&price_max=31000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle bir emsal fiyatlarına baktım da bence aldığınız araç pahalı değil ... ötv ile birlikte uzun zaman içinde karlı satacağınızdan eminim...
  • burada vw övmek yasak arkadaşım. istersen 10 liraya cc al yine de yaranamazsın buradakilere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan hayırlı olsun der geçer, adam almış zaten arabayı sıkıntı vermenin alemi ne?

Piyasanın hali ortada, mantıklı bir seçim olmuş. Hayırlı uğurlu olsun
  • Vw bora cok kalite bir araçtır.konfor guvenlik ve suruş hissiyati olarak zamaninin c sinifi lideridir.Suspansiyonun asiri yumusak olusu virajlarda bir miktar eksi gibi gorunse de diger markalarin c sinifi modellerinden kalite algisi ve konfor yonuyle cok iyidir.2004-2015 yillari arasi kullandigimiz aractir her yonuyle cok iyi bilirim.bizimki tdi idi gidisi ve yakiti harikaydi.siz de gule gule kullanin insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 27 Kasım 2016; 23:47:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat yüksek ama hayırlı uğurlu olsun, güle güle bin,sağlam güzel araçtır
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    En az 2005 model olmak üzere
    1)megan 2 dizel otomatik
    2)Daha yüksek model ve az kilometreli Chevrolet cruze
    3)D segmenti istersen Ford mondeo
    4)Biraz fazla km yapmış ama temiz corolla
    5) daha yüksek model ve atik motoruyla hyundai era
    araban Hayırlı olsun kazasız belasız sürükler dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Komşumuz lpg uyumsuzluğundan bıkıp satmıştı araştırmadım ama boraların tamamı böyle lanet olsun demişti iyi hatırlıyorum.Satıp 2007 laguna aldı 31bin tl ye 6aydır biniyor ve memnun..Bu paraya makyaj öncesi 2002-2005 arası otomatik abs,esp,xenon,far yıkama,yağmur,far,park sensörleri,otomatik katlanan kararan ve ısıtmalı aynalar,çift bölgeli klima,6 hava yastığı,6lı cd çalar,soğutmalı torpido,arka camlarda makam perdeleri,kararan dikiz aynası,yarı deri koltuklu(opsiyona tam deri ve ısıtmalı ön koltuklar,lastik basınç sensörleri) konuşan yol bilgisayarı,otomatik ve sıkışmayı önleyen 4 cam donanımları olan laguna 2 alınabilirdi..Bora yı tercih etmişsiniz kazasız belasız günlerde güle güle kullanın

Laguna bizim burda 6 aydır ilanda boya bile yok ama satılmadı. Geçmiş olsun. Ben borayı yarın koysam 2000 tl kardayım.

• Bu araba piyasasi nereye gidiyor kafayi yicem boralar 18 20 bin tl di yav

• Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Piyasa malum ayrıca içinize sindiyse sıkıntı yok, söylenenleri kulak arkası edebilirsiniz.Ben sıkı bir opelciyim ama Bora, Astra g den daha yumuşak, daha donanımlı ve daha konforlu bir araçtır.Tek dikkat etmeniz gereken durum aracın süspansiyonu yumuşak olduğu için 100km üstü virajlarda ani hareket yapmamanızdır.Özellikle 90 km hızdan sonra salınımlarla birlikte esp nin olmamasından dolayı aracın arkası çok çabuk kopmakta ve kontrolü zorlaştırmaktadır.Bunun dışında araç gayet yeterlidir.Güle güle kullanın...
  • hayırlı olsun
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Mondeo 2006 model 2.0 tdci 6 ileri jatco sanziman. Boradakidonimi 3 e katlar ucuz yuksek model dizel olmazdersen benznlisidr var

• Ülke koşulları düşünüldüğünde 30 bine iyi tercih.bilmeden konuşan çok oluyor burda.8v ise çok yakar ama

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.