Şimdi Ara

VW Bora aldım gerçekten parasını hak eden bir araç. (ülkemiz koşullarında) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa romeo 156 varken bunu mu aldiniz? lpg li bir otomatik 156 mukemmel olurdu bu butceye rahatlikla alinirdi tertemiz.

not: varyator sorunu var yaa diyecekler uzak dursunlar ve magaralarindan cikip etrafina baksinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 3 yil once clio4 almistim sifir , net rakam 29.900 tl di .

Bugun ayni arac 48 bin tl civarinda , 3 senede ne kadar fakirleştik ortada ama yinede bora ya 30 bin bana mantikli gelmedi.

Hayirlisi olsun kazasiz belasiz kullanin.

• Bora çok kaliteli bir araçtır modeline göre fakat 30 bin tl etmez en fazla 25 eder içinize sindi ve aracın o kadar temiz olduğunu düşünüyorsanız sorun yoktur iyi günlerde kullanın allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.

• Hayirli olsun guzel bir tecih yapmissiniz
  • Ben daha geçen Şubat 2005 Corolla Sol sattım o paraya 120binde. Bence çok vermişsiniz hocam.

• Millet o kadar etmez bu kadar etmez diyip atıp tutmuş araba fiyatlarına bakın ondan sonra konuşun , Dünya üzerinde ikinci el alınıp 4-5 sene binilip alındığı fiyattan 10 milyar üstüne satılan başka bir ülke daha yoktur , eee kimse ucuza vermediğine göre boşa laf etmenin anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 29 Kasım 2016; 17:33:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Arka camlar otomatikmi bari :) 30 Bin TL ye bora ney abi , vw nin türkiyede her ile cami okul yaptırması şart koşulmalı.

Arka ön cam otomatik, tek tuş açma kapama, çocuk kilidi, tek tuş tüm kapı kilitleme, depo kapağı tuşla açılıyor, yağmur sensörü vs vs. Abartma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Not :
    2000 model 97000 km sadece sağ ön çamurluk boyalı 21000 TL 'ye aldı dayım. Adamı ayakta alkışladım.
    Bence de 30000 TL olsam asla bora almam.
    Onun yerine laguna vs. Ya da zorda olsa 207 felan bakarım.

5 sene önce falan mı aldı 21000 tl ye
    O araç büyük ihtimalle düz vitestir ve comfortline değildir.
    Üzerindeki LPG sistemi Landirenzo değildir.
    Motoru %95 ve üzeri değildir.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Landirenzo tüp var.
    Tabi ki düz vites.
    Comfortline değil fakat çok temiz ilk sahibinden pasific görünüşlü. Aciliyetten satılıktı.

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
    sizinle aynı durumdaydım 2.el otomatik sedan araç aradım. Eski aracım Mitsubishi Colt otomatikti ve 4.5 sene boyunca sorun çıkarmadı haliyle aynı markadan devam ettim bende.
    2006 lancer Otomatik BRC lpg. 24800 TL ye aldım 10 gün önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

alfa romeo 156 varken bunu mu aldiniz? lpg li bir otomatik 156 mukemmel olurdu bu butceye rahatlikla alinirdi tertemiz.

not: varyator sorunu var yaa diyecekler uzak dursunlar ve magaralarindan cikip etrafina baksinlar

nerdeymiş o temiz 156? alfaların hepsi dökülüyor 3-4 sene içinde ki 156 piyasadan kalkalı kaç yıl oldu.
  • Allah kaza bela vermesin hocam.Benim tercihim 2000-2004 arası audilerden olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
    sizinle aynı durumdaydım 2.el otomatik sedan araç aradım. Eski aracım Mitsubishi Colt otomatikti ve 4.5 sene boyunca sorun çıkarmadı haliyle aynı markadan devam ettim bende.
    2006 lancer Otomatik BRC lpg. 24800 TL ye aldım 10 gün önce.

Hayırlı olsun kazasız belasız. Sedan olarak uygun fiyatlı çok seçeneğimiz olmuyor. Dökülen megan2 ler falan var.
  • Hayırlı uğurlu olsun da ucuz falan değil. O civarlara 2006-2007 model Laguna 2 faz 2 bulunuyor ki hem de privilege.

-6 hava yastığı
    -ESP + ASR
    -Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    -Hız sabitleyici
    -Hız limitleyici
    -Elektromekanik park freni (otomatik)
    -Elektrikli katlanır yan aynalar (elektrikli-ısıtmalı)
    -Park sensörü
    -Yağmur sensörü
    -Otomatik kararan iç dikiz aynası
    -Far sensörü
    -4 cam otomatik
    -Soğutmalı torpido
    -Çift bölgeli otomatik klima
    -Küllükte, kolçak içinde, arka koltukta ve bagajda 12v
    -Ayak aydınlatma
    -6'lı cd changer (ana üniteden giriş)
    -8 hoparlör
    -Direksiyon arkası teyp kontrolleri
    -Aux
    -Yarı deri koltuk
    -Yolcu koltuğu yükseklik ayarı
    -Ön ve arka kolçak (arkada da saklama gözü var)
    -Isofix
    -Arka 3 camda perde
    -saklama gözlerinin hepsinde kaplama
     VW Bora aldım gerçekten parasını hak eden bir araç. (ülkemiz koşullarında)

Bora'dan daha geniş, daha sessiz, daha konforlu, daha güvenli, daha donanımlı.

• Ben 30 bine nokta hatasız full servis bakımlı honda city aldım. Çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.