Şimdi Ara

VW Bora aldım gerçekten parasını hak eden bir araç. (ülkemiz koşullarında) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer ama 2-3 daha koyup 2011 cruze alınabilirdi.

Dayı 32 ye 124 lük varsa söyle de bizde alalım 38 den aşağı bulamıyorum aylardır temizini
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    O biraz şans işi ilana konulan gün satılan laguna da biliyorum.Ben benden sonraki sahibini düşünmeden laguna aldım 3 yıldır biniyorum kaza bela olmazsa uzun süre götürür beni.Satarkende alıcı çıkmazsa 2 bin altına veririm bi galeriye gider.Al satçılar gibi kar edeyim derdim yok.22ye almıştım 28e rahat satarım ama buna kar gözuyle bakmiyorum.Ben araçtan keyif alma tarafındayım,hemen satılır mı satılırsa aldığımdan 500tl fazlasına satarım düşüncesiyle araç almiyorum.Zaten bunu alırken şu efsane kasa corolla veya golf 4 al dediler gidip laguna aldım.Bana genişlik,güvenlik ve konfor lazım diyerek

Araç tercihleri kişiden kişiye değişir illaki.Ben aldığıma gayet memnunum umarım sizde aracınızdan memnun kalırsınız,hayırlı geceler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun güle güle kullanın. alınmış artık kafa yormaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

Bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer ama 2-3 daha koyup 2011 cruze alınabilirdi.

Dayı 32 ye 124 lük varsa söyle de bizde alalım 38 den aşağı bulamıyorum aylardır temizini

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-chevrolet-cruze-1.6-ls-plus-otomatik-366162944/detay
    Buyur dayı, pazarlık payı da var. Bu fiyata olunca değişeni, boyası olacak tabi. En azından km düşük.

• "Araç 105 beygir ancak bunu ilk devirlerde verdiği için atik bir araç"

105 hpnin tamamını kaç devirde veriyor biliyor musun ? yada hiç 105 hpnin tamamını kullanabildin mi ? kullandıysan aracın o anki hızını bize söyler misin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-chevrolet-cruze-1.6-ls-plus-otomatik-366162944/detay
    Buyur dayı, pazarlık payı da var. Bu fiyata olunca değişeni, boyası olacak tabi. En azından km düşük.

İki kapı değişti diye 38 39 a giden araç 32 ye düşmez. Tramer sorgusu yap bi sorgulat bakalım neler çıkacak. 2010 160 binde(https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010~hatasiz~boyasiz-sunrouflu-navigasyonlu-lpg-360789796/detay) araçlar bu paradan fazlasına gidiyor 124 lük 60 binde arabayı hangi aklı selim verir 32 ye? Araç yorgun duruyor zaten.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Valla bende dizeli vardı beton gibiydi arabanin on tarafi belki motor daha ağır olduğundandır

• Hayırlı Olsun 2 kere Bora sahibi oldum.Konforu,sağlamlığı Ve Lpg varsa az yakıtıyla tam bir aile arabası.Piyasasi çok sağlam o fiyata aldıysanız zarar etmeden satarsınız şüpheniz olmasın.

• 2000 devirde 105 hepe veriyor herhalde.

O fiyata biraz tuhaf ama hayırlı olsun. Zaten astra g falan da gereksiz pahalı. 105hp hangi motor oluyor hitler değil o zaman 105hp ise?

• 30 Bin ve Bora'mı?

• Bence miladını doldurmuş bir model.
  • arkadaş 1.9 dizel jetta aldı 2008 model 30 bin tl? siz bora diyorsunuz....size aracı satan kişi hayatının volesini yapmış....
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-satilik-dizel-otomatik-jetta-367394974/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 29 Kasım 2016; 5:20:20 >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Hiç canınızı sıkmayın bence güzel tercih yapmışsınız.. 2005 model(2004 trafik çıkışlı) corolla 1.6 sol aracımı 2 hafta önce 38250 ₺ ye 3 saatte ilk arayana sattım.. bunu düşününce uyguna bile almışsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

arkadaş 1.9 dizel jetta aldı 2008 model 30 bin tl? siz bora diyorsunuz....size aracı satan kişi hayatının volesini yapmış....
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-satilik-dizel-otomatik-jetta-367394974/detay

275Binde dizel araba .ne çıkar bilinmez

• Bu climatronic midir nedir seat leondada var 15 km yol gidiyorum araba ısınmıyor ya . Ne dandirik bişeydir .

26 derecede soğuk üflüyor bir üst derecede sıcak garip bir cihaz .
  • ben de almayı düşündüm ancak içi çok küçük geldi, ne önü nede arka tarafı iyi değil, aksine iç karartıcı. üstelik motoru arabayı kaldırmıyor. 2004 bora ile 2010 aveo arasında kalmıştım , hüç düşünmeden Aveo aldım, çoğu yönden Bora'dan iyi geldi bana.
  • 30 bin çok değilmi hocam ?
  • Araciniz hayirli olsun.

Normalde alinabilecek bir arac olabilir. Tek sikinti piyasada fiyatini hak eden arac cok.

• Hayırlı olsun çok iyi fiyata almışsınız. Golf u sattınız heralde. Keşke manuel alsaydınız. Otomatikleri sıkıntı çıkarabiliyor. İnş birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Sıfır araç alacak durumum varken (ki sıfır araç konusunda mesajlarım mevcut) tepki olması açısından ikinci el aldım ama yok kimseye araç beğendiremiyoruz.

Ne yapsaydım 80 bin tl ye dizel otomatik fiesta ya da polo mu alsaydım.

Hocam en güzelini yaptınız. Ben de araç alma arefesindeyim. Düşük km olacak(130 bine kadar olur) dizel ya da benzinli lpg li olabilir, sedan veya geniş hb olabilir, c sınıfı olacak, parçası ucuz ve yürütme maliyeti ucuz olacak bi araç bakıyorum. Bütçe 38 e kadar. Üstüne çıkma şansım yok. Bu bütçeyle bravo full donanım bakıyorum beğenmiyor kimse :) yok ki. Başka araba yok. Modelin yüksek olması önemli benim için. Ben de isterim titanium focus almayı, Corolla almayı, honda almayı ama alamıyoruz o paraya.. Yapacak bişey yok hocam, içinize sindiyse güle güle binin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.