Şimdi Ara

vw caddy arkaya hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracıma resimde yuvalrlakla işaretlediğim yerlere hoparlör almak istiyorum.

duyduğum kadari ile max 11cm lik bir hoparlör takılabiliyormuşum oraya. bu kadar küçük bir hoparlör olduğu için sağlam bişey seçmeliyim ki ses güzel gelsin diye düşündüm.

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. birde sadece marka ismi yazıp geçmezseniz ve bu markayı neden tavsiye ettiğinizi anlatırsanız dahada sevinirim

selametle...

vw caddy arkaya hoparlör

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Caddy Arka Hoparlörleri: Boyutları ve Değişimi Hakkında Bilgiler

Volkswagen Caddy'nin arka bölümüne hoparlör takmayı planlıyorsanız, doğru boyutta hoparlörleri seçmeniz gerekir. Caddy'nin arka hoparlörlerinin genellikle 16,5 cm çapında olduğunu bilmelisiniz.

Caddy Arka Hoparlör Boyutu: 16,5 cm

Arka kapılara hoparlör takacaksanız, Caddy'nin arka kapı hoparlörlerinin de 16,5 cm çapında olduğunu unutmamalısınız. Bu boyut, çoğu standart araç hoparlörüyle uyumludur.

Caddy Hoparlör Değişimi

Caddy'nin arka hoparlörlerini değiştirmek nispeten basit bir işlemdir. Aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Kapı panelini çıkarın.
    • Eski hoparlörü çıkarın.
    • Yeni hoparlörü yerine takın.
    • Kapı panelini tekrar takın.

Hoparlör değişiminde dikkat etmeniz gereken en önemli şey, doğru boyutta hoparlörler kullanmaktır. 16,5 cm'den daha küçük veya daha büyük hoparlörler Caddy'nize uymayabilir.

Bu kılavuzdaki bilgiler, Volkswagen Caddy'nin tüm modellerine uymayabilir. Herhangi bir işlem yapmadan önce aracınızın kullanım kılavuzunu kontrol etmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • butcenız we ana unıte nedır ? bıde amfı kullanıp kullanmıcagınızı yazarsanız ısın ustaları sıze sewe sewe yardımcı olucaklardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gk_han

butcenız we ana unıte nedır ? bıde amfı kullanıp kullanmıcagınızı yazarsanız ısın ustaları sıze sewe sewe yardımcı olucaklardır..

sadece iki tane hoparlör koyacağım, şu an için extradan bişey yok. arkada oturanlar için düşünüyorum. tamiz ses alabileceğim iki hoparlörü oraya yerleştireeğim. amfi falan olmayacak yani.
  • ben pıoneer ın coax larını kullandım gayette memnundum eger bakarsanız tsg1002 olabılr

ancak hertz ler war kımse sıkayetcı degıl deneyıp gormus kısılerden yardım alabılırsınız weya en ıyı cozum ımkanınız warsa bıraz arastırdıktan sonra fıkırlerınızı tek tek deneyıp kendı kulagınıza hos gelenı alın
  • quote:

ben pıoneer ın coax larını kullandım gayette memnundum eger bakarsanız tsg1002 olabılr

ancak hertz ler war kımse sıkayetcı degıl deneyıp gormus kısılerden yardım alabılırsınız weya en ıyı cozum ımkanınız warsa bıraz arastırdıktan sonra fıkırlerınızı tek tek deneyıp kendı kulagınıza hos gelenı alın

hertz öneren çok kişi oldu. sizede tavsieniz için çok teşekkürler.

şimdi aracın öndeki hoparlörleri çok iyi. bu nedenle arkaya seçtiğimde dayanıklı iyi bişey olmalıki yüksek seslerde önler iyiyken arkalar bozmasın
  • o zmn hertz lere bakabılırsınız hıc olumsuz yorum gormedım bu zmn a kadar
  • quote:

o zmn hertz lere bakabılırsınız hıc olumsuz yorum gormedım bu zmn a kadar

çok teşekkürler. biraz araştıracağım onları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o çamurluktaki izolasyonu ne kadara yaptırdınız ? yada yapıldığını bilen arkadaş varsa tahmini ne kadara mal olur ? metrekare olarakmı hesaplanıyor izolasyon işi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

o çamurluktaki izolasyonu ne kadara yaptırdınız ? yada yapıldığını bilen arkadaş varsa tahmini ne kadara mal olur ? metrekare olarakmı hesaplanıyor izolasyon işi?

Ben yakın zamanda buna benzer bir iş yaptım .. aşağıdaki linkte zaten mesajlarım ve gerekli bir çok bilgi mevcut

http://www.caraudioturkey.com/forum/elektriksel-donanimlar/ses-yalitimi-t27650.0.html
  • atoprak verdigin linkte çok önemli bilgilere ulaştım çok teşekkür ederim..

Konusu değil ama sormak istedim, Renault Kangoo 2004 model aracımda çamurlukları yukardaki resimdeki gibi izolasyon maddesiyle kaplarsam yol sesini kesmede yeterli olurmu ? yoksa bütün aracın tabanını kaplamakmı gerek ? genel şikayetim kalın dişli lastikle özellikle bazı asfalt yollarda aşırı uğultu veriyo içeriye.. lastiklerin ve asfaltın kalın dişli olmasından kaynaklandığını biliyorum. çünkü sıfır asfalta çıktığımda bu ses gelmiyor içeri. lakin ben bi yere giderken bu kalın dişli asfaltta en az yarım saat yolculuk etmek zorunda kalıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askvesen -- 30 Nisan 2009; 20:09:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

atoprak verdigin linkte çok önemli bilgilere ulaştım çok teşekkür ederim..

Konusu değil ama sormak istedim, Renault Kangoo 2004 model aracımda çamurlukları yukardaki resimdeki gibi izolasyon maddesiyle kaplarsam yol sesini kesmede yeterli olurmu ? yoksa bütün aracın tabanını kaplamakmı gerek ? genel şikayetim kalın dişli lastikle özellikle bazı asfalt yollarda aşırı uğultu veriyo içeriye.. lastiklerin ve asfaltın kalın dişli olmasından kaynaklandığını biliyorum. çünkü sıfır asfalta çıktığımda bu ses gelmiyor içeri. lakin ben bi yere giderken bu kalın dişli asfaltta en az yarım saat yolculuk etmek zorunda kalıyorum..

MErhaba,

Benimde aracım honda Civic, yani bu sorunu bazı durumlarda bende yaşıyorum ve bu nedenle bu konular üzerine bilim yaptım diyebilirim...

Tabiki bunun aracın özellikle begaj ve kapıda olan hoparlörlere olumlu etkileride oluyor...

Sorunuza şöyle cevap verebilirim...
    aracın bütün altını, koltukları ve döşemeleri sökerek buna benzer (özellikle verdigim linkteki) malzemeler ile kaplarsanız olumlu sonuc alırsınız... bu kesin ... çamurluk konusundada sadece onların üstünü bir kaç kat b u tip malzemlerle kaplarsanızda bir sonuc alınacaktır (ben yaz aylarında bütün bagajımı yapacagım inşallah)... ancak lastik gürültüntüsünün ve rahatsız edici taş seslernin bir diger nedeni ise mağlesef davlumbaz eksikligi... çamurlugum iç yüzüne uygulanabilcek kaliteli, kalın bir davlumbazda ses konusunda önemli katkı yapacaktır.. ancak davlumbaz konusu aracın tasarımıyla ilgili oldugu için çok birşey yapılamıyor..

• japon malı sansuı marka hoparlörleri tavsiye edebilirim tempra sw nun arka kısmıda bunun gibiydi ses kaliteside oldukça iyiydi ne demek istediğimi hoparlörü eline aldığın zaman anlıyorsun bayağı ağır.çiftine çok para vermiştim o zaman.
  • atoprak;

link için çok teşekkürler. çok yararlı bir konuymuş valla

askvesen;

resimdeki araç bana ait değil. benim caddy de o izalasyonlar yok ama yol sesinden rahatsız değilim ben. tabi daha az olsa iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

japon malı sansuı marka hoparlörleri tavsiye edebilirim tempra sw nun arka kısmıda bunun gibiydi ses kaliteside oldukça iyiydi ne demek istediğimi hoparlörü eline aldığın zaman anlıyorsun bayağı ağır.çiftine çok para vermiştim o zaman.

çok teşekkürler tepee ci dostum. onlarıda bir araştırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner.r

quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

japon malı sansuı marka hoparlörleri tavsiye edebilirim tempra sw nun arka kısmıda bunun gibiydi ses kaliteside oldukça iyiydi ne demek istediğimi hoparlörü eline aldığın zaman anlıyorsun bayağı ağır.çiftine çok para vermiştim o zaman.

çok teşekkürler tepee ci dostum. onlarıda bir araştırayım

hocam taktınız mı nasıl oldu bende düşünüyorum ne tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.