Şimdi Ara

VW POLO HOPARLÖR DÜZENİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW Polo marka aracıma arka tarafta hoparlör olmaması sebebiyle 2 tane hoparlör almak istiyorum.Ancak orjinalini bulamadığımdan servis dışında daha güçlü bir hoparlör takmak istiyorum.
    Bu ses akustiği konusunda sorun oluştururmu?Önler arkaya göre daha zayıf olacak ne dersiniz?
    JBL GTO6507C taktırmak istiyorum. Başka önerileriniz varmıdır.

• Önlerdeki hoparlörleri arkaya alabilir önlerede yeni hoparlör takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozdamar

Önlerdeki hoparlörleri arkaya alabilir önlerede yeni hoparlör takabilirsiniz.

O zaman dahamı iyi olur.Ön arka fark edermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

quote:

Alıntıları Göster
    Dostum öndekiklerden çok güçlü bir hoparlör alma bence. Ben de aynı işlemi 2005 golfüme yaptım, arkaya normal 16cm pioneer takmama rağmen öndeki hoparlörler yine de arkalara yetişemiyor bunu hissediyorum. Yani sesi yüksek açınca önler patlama yaparken arkalar gayet net ses veriyor. O yüzden sana önerim eğer ses sistemini arttırmak istiyorsan komple bir sistem düşünmelisin yani önleri de değiştirmelisin fakat maliyet az olsun istiyorsan sadece arkalara benim taktırdığım gibi twitter'lı pioneer falan taksan zaten ses kalitesi oldukça artıyor. Bir de kulağımız tek taraflı sese alışkın olduğu için bize fark büyük gibi geliyor. Ama önleri arkalara taktırmanı falan hiç önermem çünkü her bir işlem aracında kapı içinde birüsürü vidanın parçanın sökülmesi demek oluyor ve inan bana bu işlem sırasında insanın içi gidiyor. Yazık günah... Mesela benim sol arka kapı sökülürken usta okadar dikkatli olmasına rağmen vidalardan biri kırıldı ve vida şekli flaan okadar dğeişikki aynısını serviste bile bulman çok zor... anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Dostum öndekiklerden çok güçlü bir hoparlör alma bence. Ben de aynı işlemi 2005 golfüme yaptım, arkaya normal 16cm pioneer takmama rağmen öndeki hoparlörler yine de arkalara yetişemiyor bunu hissediyorum. Yani sesi yüksek açınca önler patlama yaparken arkalar gayet net ses veriyor. O yüzden sana önerim eğer ses sistemini arttırmak istiyorsan komple bir sistem düşünmelisin yani önleri de değiştirmelisin fakat maliyet az olsun istiyorsan sadece arkalara benim taktırdığım gibi twitter'lı pioneer falan taksan zaten ses kalitesi oldukça artıyor. Bir de kulağımız tek taraflı sese alışkın olduğu için bize fark büyük gibi geliyor. Ama önleri arkalara taktırmanı falan hiç önermem çünkü her bir işlem aracında kapı içinde birüsürü vidanın parçanın sökülmesi demek oluyor ve inan bana bu işlem sırasında insanın içi gidiyor. Yazık günah... Mesela benim sol arka kapı sökülürken usta okadar dikkatli olmasına rağmen vidalardan biri kırıldı ve vida şekli flaan okadar dğeişikki aynısını serviste bile bulman çok zor... anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım...

Alıntıları Göster
    herkes ford mu sony sıstemı dösesin

• quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

sony ses sistemi demeseniz daha iy olur. ses sitemi sadece isim yazarak olmuyor ki sony araç müzik sistemlerinde orta halli bir markadır. beyaz eşyada arçelik ne ise yaklaşık o ayardadır. yani çin malı fason ürünlerden bir gömlek iyidir. ayrıca fordlardaki ses sistemi öyle abartılacak kadar iyi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

quote:

sony ses sistemi demeseniz daha iy olur. ses sitemi sadece isim yazarak olmuyor ki sony araç müzik sistemlerinde orta halli bir markadır. beyaz eşyada arçelik ne ise yaklaşık o ayardadır. yani çin malı fason ürünlerden bir gömlek iyidir. ayrıca fordlardaki ses sistemi öyle abartılacak kadar iyi değildir.

Alıntıları Göster
    Öndeki hoparlörler yeterli fakat radyo kötü o nedenle tam verimli olarak çalışmıyor hoparlörler.Arkaya bir arkadaşım taktırdı bi sorun olmadı.Ama daha az güçlü bir çift hoparlör almıştı.Bu arada arkadaki hoparlörlerden fazla öndeki hoparlörler yani orjinal olanlar güçlü ses veriyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bana sorarsanız rkada oturan yoksa yani arkada müzik çok dinlenmeyecekse arkaya hoparlör takmanıza gerek yok . Sahnenin ön tarafta olması daha iyidir her zaman için. Bu yüzden kendi hoparlörlerinizi değiştirme nedeniniz eğer güçsüz geliyorsa biraz daha güçlü bir takım ile değiştirebilirsiniz. Evet değişim sizi tatmin edecektir . Çok fazla para harcamanızı önermem. Yinede siz bilirsiniz : )
  • quote:

ford'taki SONY bir kere ses sistemi değil.bizzat yeni focus'ları gittim inceledim içinde yüksek sesli müzikte dinledim öyle vayy sese bak dedirten cinsten bir sese rastlamadım.yani içinde öyle ahım şahım bir SONY SİSTEMİ yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

quote:

ford'taki SONY bir kere ses sistemi değil.bizzat yeni focus'ları gittim inceledim içinde yüksek sesli müzikte dinledim öyle vayy sese bak dedirten cinsten bir sese rastlamadım.yani içinde öyle ahım şahım bir SONY SİSTEMİ yok

Alıntıları Göster
    Aslında tek önde olması beni biraz rahatsız ediyor.Çok yüksek sesli müzüği sevmem ancak tek önden gelincede çok zevk almıyorum.O yüzden arkaya taktırmak istedim.

• quote:

Aslında tek önde olması beni biraz rahatsız ediyor.Çok yüksek sesli müzüği sevmem ancak tek önden gelincede çok zevk almıyorum.O yüzden arkaya taktırmak istedim.

Alıntıları Göster
    benim golf v tede arkada hoparlör yok ama 6 ön hoparlör arkayada yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Alıntıları Göster
    en uygunu önleri arkaya alıp önlere bir takım 40 watt rms li bir komponent takmak olacaktır. bütçe zorlamayacaksa arkaya da tweeterli bir hoparlor olabilir. malzemesi 200 tl yi bulmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impress

en uygunu önleri arkaya alıp önlere bir takım 40 watt rms li bir komponent takmak olacaktır. bütçe zorlamayacaksa arkaya da tweeterli bir hoparlor olabilir. malzemesi 200 tl yi bulmayacaktır.

Alıntıları Göster
    forddakı sony muzık sıstemını begenmeyen arkadasların araclarını merak edıyorum ?
  • quote:

forddakı sony muzık sıstemını begenmeyen arkadasların araclarını merak edıyorum ?

Alıntıları Göster
    forddaki sony müzik sistemini(!) beğenmemek için illaki ondan daha düzgün bir araca sahip olmamız şart değil.
    ben 2004 model A4 kasa skoda octavia sahibiyim.
    sistem diyorsunuz madem üzerinde symphony teyp ve blaupunkt hoparlörlerden oluşmakta.5 sene öncesinin orjinal ses sistemleri arasında en iyilerden birisi olduğuna eminim.
    şimdiki 2009-2010 modellerine bakarsak yine en iyilerden birisi olduğunu biliyorum.
    örnek verecek olursak yeni focus'la yeni octavia'nın ses sistemlerini karşılaştırdığımızda octavia bariz açık ara öndedir.
    çünkü ikisinin içerisindede detaylı incelerken sıra müzik sistemine(!) geldiğinde aynı şarkıları çaldım.

en basit bir karşılaştırma sahip olduğum aracın üst modeli ve sony sistemine sahip focus
    merak ediyorsunuz ya söyledim işte.

• quote:

forddaki sony müzik sistemini(!) beğenmemek için illaki ondan daha düzgün bir araca sahip olmamız şart değil.
    sistem diyorsunuz madem üzerinde symphony teyp ve blaupunkt hoparlörlerden oluşmakta.5 sene öncesinin orjinal ses sistemleri arasında en iyilerden birisi olduğuna eminim.
    şimdiki 2009-2010 modellerine bakarsak yine en iyilerden birisi olduğunu biliyorum.
    örnek verecek olursak yeni focus'la yeni octavia'nın ses sistemlerini karşılaştırdığımızda octavia bariz açık ara öndedir.
    çünkü ikisinin içerisindede detaylı incelerken sıra müzik sistemine(!) geldiğinde aynı şarkıları çaldım.

en basit bir karşılaştırma sahip olduğum aracın üst modeli ve sony sistemine sahip focus

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    güleceğinize gidinde octavia'nın içindeki ses sistemini dinleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

bendede golf v var ama yeterince iyi bi sistem var hem arkada hem önde bass oranını düşürünce son seste bile ses kaliteli ve çok yüksek içinde durulmuyor desem yeridir bide benimki en boş donanım nasıl sizinkinde yok anlamadım benimki 2008 model belki ondan olabilir
  • quote:

güleceğinize gidinde octavia'nın içindeki ses sistemini dinleyin.

Alıntıları Göster
    bmw harman cardon ,audi bosse vw ,ford,opel gıbı aracların muzık sıstemını dınledıgımde bmw ve audıden sonra ford'un sıstemını begenmıstım. volvo ve mazdanın muzık sıstemlerıde cok guzel .
  • quote:

bmw harman cardon ,audi bosse vw ,ford,opel gıbı aracların muzık sıstemını dınledıgımde bmw ve audıden sonra ford'un sıstemını begenmıstım. volvo ve mazdanın muzık sıstemlerıde cok guzel .

Alıntıları Göster
    bende wv ve skoda 2lisinin araçlarında kullandığı müzik sistemini ford ve opele nazaran daha çok beğenmiştim.
    onlar kulağıma daha çok nazik gelmişti.
  • quote:

bmw harman kardon- gerçekten müzik sistemidir. amfi+hoparlör+crossover+sub+mid+tweeter gibi olmazsa olmaz parçalardan oluşur.

audi - artık bang&olufsen kullanıyor. bose olanlar da fena değildir.
    volvo ve saab ise bu konuda oldukça iyidir. zaten ilk dolby prologic sistem 98 model c70 coupe de kullanıldı.

ancak yukarıdaki sistemler bile birçok kişi için bile yetersiz kalıyor. 2008 model c200k avantgarda amg araçta gelen harman kardon sistemi söküp yerine focal takanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 17 Ekim 2009; 14:50:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.