|
VW CADDY NİN CİDDİ SORUNLARIMI VAR????? (4. sayfa)
-
-
CADDY YAKLAŞIK 1 AYDIR KULLANILMADI.GEÇEN ÇALIŞTIRALIM DEDIK LAKİN ABS IŞIĞI SÜREKLİ YANIYOR KABLOLARDA KOPUKLUK VARMI DIYE KONTROL EDİLDİ BİŞEY ÇIKMADI ABS BEYNİ DEĞİŞMESİ GEREKİYOR VE 400tl CIVARI MASRAFI VAR. ÇIKMA BEYİN TAKARIZ OLUR DEDILER BAŞINA GELEN ARKADAŞ YADA BİLENLER VARSA YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUZ ACİLEN LÜTFEN DURUP DURURKEN ARAÇTA BÖYLE BİŞEY NASIL OLUŞTU ARKADAŞLAR -
2019 Model 2.0 DTI Caddy sıfır aldığım günden bu yana sorunları çözülemedi. Servis kayıtlarında da var.
1 . Araç gerek viteste gerekse boşda iken 45km ile 50km arasında giderken araç gemi gibi sallanıyor. Genelde bu hızı da şehir içinde ışıklarda ilerlerken çok bariz belli oluyor gerekirse düz yolda bu hız limitinde gitmeyi deneyin bakın araba salanmaya başlıyor diğer hızlarda hiçbir sorun yok. Araba mı aldım teknemi.
2 . Araç D viteste iken Kırmızı ışıkta beklerken ayanı frenden kaldırdığın anda hareket ediyor ve 5km geçer geçmez 2 ci vitese geçiyor sonra gaza bastığında araba yarım debriyaj da gibi bağırarak kalkıyor 5km den 2 ci vitese geçilir mi yahu. Frenden kaldırır kaldırmaz gaza basarsan 20-25 km de ikinci vitese geçiyor. Bu olayı Spor vitese yapınca ayağını frenden kaldırdığında aynı şeyi yapmıyor. Şehir içinde bu çok sorun hem yakıt tüketimi 49lt gösteriyor anlık hem de debriyaj ömrü için büyük hata.
3 . Ön yolcu koltukların Airbag hava yastıkların elektrik bağlantısı koltuk altında çıplakta çok rahatlıkla arkada oturan birinin ayağına takılması veya kablonun hasar görmesi çok kolay. Dışında bir koruma yok ve muhafazaya alınmamış.
4 . Yakıt deposunda lakırtı sesi çok bariz. Yarım depo yakıt ile şehir içinde fren yaparken sanki arkadan bir şey düşmüş gibi lak lok sesleri geliyor.
5 . Araç içi şöför ve yan yolcu tepe lambası kapılar açıldığında yanması olsun gece siz bir şeye bakmak için lambayı yaktığınız zaman iki dakika içinde o lambaya el değmeyecek kadar sıcak oluyor. Yangın çıkaracak kadar. Led niye yapmamışlar ?..
6 . Arka sağ camlı sürgülü kapının cam çerçevesinin sağ alt köşesinden müthiş ses alıyor içeri o sesi net duymak için arkada oturunca değil şöför koltuğunda oturun ca duyuluyor önde oturmak gerekiyor hele yağmurlu yolda giderken lastiğin sesi olduğu gibi içerde.
7 . El freni ni çekerken iç kısımdan öyle bir ses geliyorki sanki bir yerleri köklüyip geliyor ve sert.
8 . Arka bagaj brandasının takıldığı nokta çok zayıf arka cam tarafı çok çabuk deforme oluyor.
9 . Araç hareket halinde iken kapılar otomatik kilitleme yapmıyor menüde de bu ayar yok.
10 . Star stop lastik dönmeyi durur durmaz stop ediyor. Kırmızı ışıklarda çok maruz kalınan durumlar da çok sıkıntılı. Siz duruyorsunuz yeşil yanıyor hareket ediyorsunuz ağırdan önde trafik duruyor fren yapıyorsun stop kısa sürede ön taraf hareket ediyor ayağını kaldırıyorsun çalışıyor. Bu nesi ekonomik fayda. Yakıt fazla yakıyor dur kalk, akünün ve marş motorunun ömrü
Evet sevgili Volkswagen kullanıcıları. Yeni model caddy almadan önce çevreniz de kullanan benim gibi madur birileri varsa dediklerimi tek tek inceleye bilirsiniz. Ben bu sorunları çözümünü bulduramadım yakın zamanda da bulamazsam tüketici mahkemesine gideceğim.
Ben bu arabayı alırken verdiğim para ile başka marka aynı modelde 2 tane alırdım. Güvenilir marka ve rahat sürüş için bu markayı seçtim ve 1.6 2011 model caddy var onda bu sorunlar yok. Bu markanın bu olaya sessiz kalması acaba sadece bizim ülkemizde mi geçerli yoksa tüm dünyada bu sorunlara yaklaşımı aynımı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X